Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Linoleum vloer kopen

Laat je adviseren

Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. In onze showrooms kan je verder kennismaken met het product linoleum, oftewel Marmoleum. Je kunt het zien, voelen en onze adviseurs vertellen je alle ins en outs over deze vloerbedekking. Heel belangrijk is om vooraf goed te weten waar jouw nieuwe vloer aan moet voldoen zodat we samen kunnen kijken of een linoleum vloer bij jou past. TMC Wonen kent en heeft de complete collectie linoleum in huis en onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis!

Linoleum vloeren

TMC Wonen is dé specialist in linoleum vloeren. Daarnaast verdient deze duurzame vloer vakmanschap. Zo leveren wij de vloer die aan jouw verwachtingen voldoet!

Voor- en nadelen

  • Dé milieuvriendelijke vloer
  • 15 jaar garantie
  • Slijtvast
  • Duurzaam product
  • Multifunctioneel gebruik
  • Stelt hoge eisen aan de ondervloer.
  • Niet zelf te leggen
  • Zichtbaar gelaste naden (bij 2 m breed)
  • Heeft tijd nodig om op te kleuren
Linoleum Vloer Woonkamer

Linoleum & vloerverwarming

Een linoleum vloer is een geschikte vloerbedekking in combinatie met vloerverwarming. Wel is het belangrijk om je hierover goed te laten informeren en adviseren. Zo moet de linoleumvloer bijvoorbeeld volledig verlijmd worden. Wanneer de vloerverwarming nog aangebracht moet worden, zijn er extra vereisten belangrijk bij het egaliseren. Er moet namelijk ten alle tijde voorkomen worden dat er freessporen zichtbaar zijn wanneer de linoleumvloer is aangebracht. Onze binnenhuisadviseurs en vakmannen zorgen er samen voor dat de juiste voorbereidingen worden getroffen en jouw linoleum vloer perfect komt te liggen.

Grijze marmoleum vloer

Dé milieuvriendelijke vloer, linoleum

Linoleum is wellicht de meest duurzame vloer die er te krijgen is. De grondstoffen van deze vloerbedekking zijn namelijk puur natuur: lijnlolie, hars, jute, kurkmeel, kalksteen, houtmeel en ecologische kleurpigmenten. Een aanrader is om de linoleum vloer te gebruiken in combinatie met andere natuurlijke producten in je interieur én exterieur. Onze binnenhuisadviseurs geven je graag advies om er een compleet geheel van te maken!

Adviseur linoleum vloeren

Nelleke

Van alle vloeren die we verkopen is linoleum de meest duurzame

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Zoals omschreven in de zin hier boven, gordijnen en zonnewering prima verzorgd door een vakman van TMC. Vloeren leggers waren geen mensen van TMC maar ingeleende en kwamen afspraken niet na ook keuken plint nog beschadigd hebben niet afgekit en lieten verpakkingsmaterialen gewoon leggen. Door veel te bellen met i.vm. met verhuizing de andere dag door TMC mensen opgelost. Hoop dat TMC daar van geleerd heeft.
Hele fijne ervaring bij tmc! Deskundig advies, vriendelijkheid, meedenken. Dit zijn nog maar een paar van de woorden die bij me op komen. En als er toch iets niet helemaal goed loopt wordt dat snel en netjes opgelost in goed overleg! Wij zijn ontzettend blij met onze verf, onze vloer en de meubels
Is mijn winkel kom er graag komen de afspraken prima na toppie
de levering en bevestiging van het bestelde is naar tevredenheid uitgevoerd.