Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Linoleum vloer kopen

Laat je adviseren

Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. In onze showrooms kan je verder kennismaken met het product linoleum, oftewel Marmoleum. Je kunt het zien, voelen en onze adviseurs vertellen je alle ins en outs over deze vloerbedekking. Heel belangrijk is om vooraf goed te weten waar jouw nieuwe vloer aan moet voldoen zodat we samen kunnen kijken of een linoleum vloer bij jou past. TMC Wonen is dé specialist in linoleum vloeren en heeft de complete collectie linoleum in huis. Onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis. Zo leveren wij een vloer die aan jouw verwachtingen voldoet!

Voor- en nadelen

  • Dé milieuvriendelijke vloer
  • 15 jaar garantie
  • Slijtvast
  • Duurzaam product
  • Multifunctioneel gebruik
  • Stelt hoge eisen aan de ondervloer
  • Niet zelf te leggen
  • Zichtbaar gelaste naden (bij 2 m breed)
  • Heeft tijd nodig om op te kleuren
Linoleum Vloer Woonkamer

Linoleum & vloerverwarming

Een linoleum vloer is een geschikte vloerbedekking in combinatie met vloerverwarming. Wel is het belangrijk om je hierover goed te laten informeren en adviseren. Zo moet de linoleumvloer bijvoorbeeld volledig verlijmd worden. Wanneer de vloerverwarming nog aangebracht moet worden, zijn er extra vereisten belangrijk bij het egaliseren. Er moet namelijk ten alle tijde voorkomen worden dat er freessporen zichtbaar zijn wanneer de linoleumvloer is aangebracht. Onze binnenhuisadviseurs en vakmensen zorgen er samen voor dat de juiste voorbereidingen worden getroffen en jouw linoleum vloer perfect komt te liggen.

Grijze marmoleum vloer

Dé milieuvriendelijke vloer, linoleum

Linoleum is wellicht de meest duurzame vloer die er te krijgen is. De grondstoffen van deze vloerbedekking zijn namelijk puur natuur: lijnolie, hars, jute, kurkmeel, kalksteen, houtmeel en ecologische kleurpigmenten. Een aanrader is om de linoleum vloer te gebruiken in combinatie met andere natuurlijke producten in je interieur én exterieur. Bovendien zijn linoleum vloeren in vier verschillende designs leverbaar: uiteraard in de bekende marmerlook, de solid linoleum vloeren, houtlook linoleum en betonlook linoleum. Kom je er niet uit wat het beste bij jouw interieur past? Onze binnenhuisadviseurs geven je graag advies om er een compleet geheel van te maken!

Adviseur linoleum vloeren

Nelleke

Van alle vloeren die we verkopen is linoleum de meest duurzame

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6489 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik was vorige week in de winkel in bergen op zoom om een opdracht voor inmeten te doen om 13:15 uur en de dames waren aan het lunchen en een dame was met iemand bezig : Ik liep richting de ruimte waar de dames zaten maar niemand stond op terwijl ze me zagen : ik ben toen maar op de bank die bij binnen komst stond gaan zitten : Ik zat ongeveer 10 min op de bank en toen vroeg de verkoopster die bezig was of ik geholpen wilde worden . En riep toen iemand .Vond dit niet echt prettig :
Als altijd ben ik erg tevreden over TMC. Van de verkoopster tot aan de monteur. Alles is correct, klantvriendelijk en professioneel. De monteur nam ook nog de tijd om mij iets uit te leggen over andere producten. Erg fijn.
Keurig en volgens afspraak onze trap gestoffeerd met marmoleum.. communicatie vooraf en tijdens de verschillende dagen goed
Netjes gewerkt, vriendelijk personeel