Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Forbo linoleum zand
Linoleum forbo zilver

Laat je adviseren

Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. In onze showrooms kan je verder kennismaken met het product linoleum, oftewel Marmoleum. Je kunt het zien, voelen en onze adviseurs vertellen je alle ins en outs over deze vloerbedekking. Heel belangrijk is om vooraf goed te weten waar jouw nieuwe vloer aan moet voldoen zodat we samen kunnen kijken of een linoleum vloer bij jou past. TMC Wonen is dé specialist in linoleum vloeren en heeft de complete collectie linoleum in huis. Onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis. Zo leveren wij een vloer die aan jouw verwachtingen voldoet!

Voor- en nadelen

  • Dé milieuvriendelijke vloer
  • 15 jaar garantie
  • Slijtvast
  • Duurzaam product
  • Multifunctioneel gebruik
  • Stelt hoge eisen aan de ondervloer
  • Niet zelf te leggen
  • Zichtbaar gelaste naden (bij 2 m breed)
  • Heeft tijd nodig om op te kleuren
Linoleum Bij TMC Wonen
Linoleum Van Forbo

Linoleum & vloerverwarming

Een linoleum vloer is een geschikte vloerbedekking in combinatie met vloerverwarming. Wel is het belangrijk om je hierover goed te laten informeren en adviseren. Zo moet de linoleumvloer bijvoorbeeld volledig verlijmd worden. Wanneer de vloerverwarming nog aangebracht moet worden, zijn er extra vereisten belangrijk bij het egaliseren. Er moet namelijk ten alle tijde voorkomen worden dat er freessporen zichtbaar zijn wanneer de linoleumvloer is aangebracht. Onze binnenhuisadviseurs en vakmensen zorgen er samen voor dat de juiste voorbereidingen worden getroffen en jouw linoleum vloer perfect komt te liggen.

Grijze marmoleum vloer

Dé milieuvriendelijke vloer, linoleum

Linoleum is wellicht de meest duurzame vloer die er te krijgen is. De grondstoffen van deze vloerbedekking zijn namelijk puur natuur: lijnolie, hars, jute, kurkmeel, kalksteen, houtmeel en ecologische kleurpigmenten. Een aanrader is om de linoleum vloer te gebruiken in combinatie met andere natuurlijke producten in je interieur én exterieur. Bovendien zijn linoleum vloeren in vier verschillende designs leverbaar: uiteraard in de bekende marmerlook, de solid linoleum vloeren, houtlook linoleum en betonlook linoleum. Kom je er niet uit wat het beste bij jouw interieur past? Onze binnenhuisadviseurs geven je graag advies om er een compleet geheel van te maken!

Linoleum Van Forbo Bij TMC Wonen
Adviseur linoleum vloeren

Nelleke

Van alle vloeren die we verkopen is linoleum de meest duurzame

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De afhandelingen van de bestellingen werd goed geregeld. Het materiaal was ook goed. Het personeel was vriendelijk en terzake kundig. In een woord de service was goed.
Goed geholpen door iedereen. Met dank aan Tirsa
Goed geholpen
Snel en goed geholpen, vriendelijke mensen