Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Lichte Linoleum Modular Vloer Woonkamer

Houtlook linoleum vloeren zijn een duurzaam alternatief voor PVC stroken, terwijl ze tegelijkertijd wel de uitstraling behouden.  Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. TMC Wonen heeft de Impressa collectie in huis en onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis!

Linoleum houtlook

Linoleum of Marmoleum wordt normaal gesproken geleverd op rollen van 2 meter, iets wat niet mogelijk is bij een houtlook vloer. Daarom is de leverancier Forbo uit Krommenie met een alternatief gekomen die wél in houtlook te leveren is. Een primeur: Impressa natuurlijke PVC-vrije design stroken. Impressa heeft net als marmoleum een natuurlijke basis van hernieuwbare grondstoffen en wordt versterkt door een polyester drager. Hierdoor hebben de stroken een hoge maatvastheid én weerstand tegen indeuken. Zoals de naam al doet vermoeden is de collectie 100% vrij van PVC.  Verder zorgt de transparante afwerking aan de bovenkant voor een tijdloos karakter en eenvoudig onderhoud. Deze unieke collectie is te leveren in verschillende houtstructuren en -tinten. Kom langs in één van onze showrooms, laat je informeren over de mogelijkheden van de nieuwste Impressa collectie en ontdek of dit een vloer is die bij jou en je interieur past!

Adviseur Linoleum Houtlook

Elly

Met de unieke collectie Impressa hebben wij een primeur voor onze klanten

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We konden zelf eerst rondkijken, we konden er iemand bij roepen. Alles was goed.
Heel goed advies gehad. Zeer tevreden met onze prachtige gordijnen!
Als onderdeel van een nieuwbouw appartementenproject hadden we al snel de ingang van TMC Goes gevonden. Het bedrijf, dat de opdracht kreeg om screens en zonneschermen te leveren aan de eigenaars van de appartementen, was niet alleen bereikbaar maar ook aanspreekbaar en gaf alle info die nodig was om e.e.a. voor te bereiden en keuzes te maken. De uiteindelijke montage gebeurde vakkundig, flexibel en foutloos zonder enige discussie met veel dank aan Coen Witte.
mooie kwalitatieve meubelen en zeer ruime keuze