Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Lichte Linoleum Modular Vloer Woonkamer

Houtlook linoleum vloeren zijn een duurzaam alternatief voor PVC stroken, terwijl ze tegelijkertijd wel de uitstraling behouden.  Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. TMC Wonen heeft de Impressa collectie in huis en onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis!

Linoleum houtlook

Linoleum of Marmoleum wordt normaal gesproken geleverd op rollen van 2 meter, iets wat niet mogelijk is bij een houtlook vloer. Daarom is de leverancier Forbo uit Krommenie met een alternatief gekomen die wél in houtlook te leveren is. Een primeur: Impressa natuurlijke PVC-vrije design stroken. Impressa heeft net als marmoleum een natuurlijke basis van hernieuwbare grondstoffen en wordt versterkt door een polyester drager. Hierdoor hebben de stroken een hoge maatvastheid én weerstand tegen indeuken. Zoals de naam al doet vermoeden is de collectie 100% vrij van PVC.  Verder zorgt de transparante afwerking aan de bovenkant voor een tijdloos karakter en eenvoudig onderhoud. Deze unieke collectie is te leveren in verschillende houtstructuren en -tinten. Kom langs in één van onze showrooms, laat je informeren over de mogelijkheden van de nieuwste Impressa collectie en ontdek of dit een vloer is die bij jou en je interieur past!

Adviseur Linoleum Houtlook

Elly

Met de unieke collectie Impressa hebben wij een primeur voor onze klanten

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het hele proces van advisering tot bezorging en plaatsen van de vloer, de stoffering en meubelen iszeer goed verlopen. We werden bij leverings problemen tijdig en goed geïnformeerd. Personeel is vakkundig en netjes.
De verkoper/ster staat je vriendelijk te woord en met een goed advies
Vriendelijk geholpen
Vraag t aan Niels en je weet genoeg!