Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Boxsprings Musterring
Boxspring elektrisch bedienbaar

Persoonlijk slaapadvies

Zoek jij een boxspring die er goed uitziet, past in je interieur en zorgt voor een goede nachtrust? Bij TMC Wonen ben je aan het juiste adres! Met onze twee slaapafdelingen in Goes hebben we een compleet aanbod op het gebied van boxsprings. Een goede nachtrust is essentieel om de volgende dag te kunnen presteren. Laat je daarom adviseren door onze slaapspecialisten voor de boxspring die bij jou past!

In onze showrooms vind je verschillende voorbeeldopstellingen om inspiratie op te doen en kun jij proefliggen om te bepalen welk matras of topper het best bij jouw smaak past. Ook geven we uitgebreid maatwerkadvies voor jou wanneer je niet goed weet wat de beste keuze is. Laat je online alvast inspireren!

Voor- en nadelen

  • Comfortabel
  • Perfecte ondersteuning
  • Meerdere verstelmogelijkheden mogelijk
  • Leverbaar in vele maten, uitvoeringen en kleuren
  • Stijlvol
  • Behoorlijk zwaar
Boxspring bed
Boxsprings SlaapID

Laat je adviseren

Specialistisch advies voor optimaal slaapcomfort

Een boxspring is een bepalend onderdeel in de slaapkamer, maar niet alleen de keuze voor een mooie boxspring die past bij jouw smaak is belangrijk. Misschien nog relevanter is de ‘inhoud’ van je boxspring: hoe is deze opgebouwd en past dat bij jouw slaapvoorkeuren? Onze slaapspecialisten geven je hier graag uitgebreid advies over. Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van de Slaap-ID meting, een thuistest die gedurende een aantal nachten jouw slaapvoorkeuren en -gewoontes meet. Zo wordt jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme gemeten en geanalyseerd. Aan de hand van deze resultaten kunnen wij jou de beste slaapoplossing voor je boxspring bieden. Kom dus langs in onze showrooms, laat je informeren en adviseren zodat jij straks de dag uitgerust kunt beginnen!

Boxspring blauw
Boxsprings

Maatwerk bij boxsprings

Het aanschaffen van een boxspring is maatwerk, zowel voor de uiterlijke kenmerken (stof, hoofdbord) als de persoonlijke voorkeuren (type en hardheid matras). Bij TMC Wonen hebben we gespecialiseerde adviseurs die je helpen om jouw specifieke slaapkenmerken te achterhalen. Dit doen we middels de SlaapID van onze afdeling Beddenspecialist, dankzij dit apparaat meten we drie nachten jouw slaapgedrag. We lezen dit uit en gaan samen met jou, aan de hand van deze resultaten, op zoek naar het beste matras. Op deze manier heb je niet alleen een kwalitatieve en mooie boxspring, maar ook één die volledig aansluit op jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Dit laatste is de basis voor een goede nachtrust!

Boxspring winkel
Adviseur Boxsprings

Johan

De juiste boxspring zorgt voor een energievolle dag

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe boxspring

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het was wat teveel van het goede, want stofzuigers en fietsen vonden we wat vreemd, je kunt alles wel met wonen associëren, maar dat viel wat ons betreft uit de toon. Zo ook alarmsystemen. Hoort meer bij een grotere beurs, maar niet bij jullie vinden wij. Maar alles zag er wel verzorgd uit!
Eerst goede informatie in de winkel van TMC-Goes omtrent de interne raambekleding(duo-rolgordijn) die ik op het oog had. Ook een prijsopgave en een gratis opmeting thuis. Tenslotte de bevestiging van het gordijn door een TMC-vakman. Alles is naar wens verlopen!
Betere uitleg door verkoopster Boekje met voorbeelden van de te kopen banken als die niet in winkel aanwezig zijn
Prima geholpen