Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Boxsprings Musterring
Boxspring elektrisch bedienbaar

Persoonlijk slaapadvies

Zoek jij een boxspring die er goed uitziet, past in je interieur en zorgt voor een goede nachtrust? Bij TMC Wonen ben je aan het juiste adres! Met onze twee slaapafdelingen in Goes hebben we een compleet aanbod op het gebied van boxsprings. In onze showrooms vind je verschillende voorbeeldopstellingen om inspiratie op te doen en kun jij proefliggen om te bepalen welk matras of topper het best bij jouw smaak past. Ook geven we uitgebreid maatwerkadvies voor jou wanneer je niet goed weet wat de beste keuze is.

Laat je inspireren

Een goede nachtrust is essentieel om te kunnen presteren de volgende dag. Laat je daarom adviseren door onze slaapspecialisten voor de boxspring die bij jou past!

Voor- en nadelen

  • Comfortabel
  • Perfecte ondersteuning
  • Meerdere verstelmogelijkheden mogelijk
  • Leverbaar in vele maten, uitvoeringen en kleuren
  • Stijlvol
  • Behoorlijk zwaar
Boxspring bed
Boxsprings SlaapID

Laat je adviseren

Specialistisch advies voor optimaal slaapcomfort

Een boxspring is een bepalend onderdeel in de slaapkamer, maar niet alleen de keuze voor een mooie boxspring die past bij jouw smaak is belangrijk. Misschien nog relevanter is de ‘inhoud’ van je boxspring: hoe is deze opgebouwd en past dat bij jouw slaapvoorkeuren? Onze slaapspecialisten geven je hier graag uitgebreid advies over. Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van de Slaap-ID meting, een thuistest die gedurende een aantal nachten jouw slaapvoorkeuren en -gewoontes meet. Zo wordt jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme gemeten en geanalyseerd. Aan de hand van deze resultaten kunnen wij jou de beste slaapoplossing voor je boxspring bieden. Kom dus langs in onze showrooms, laat je informeren en adviseren zodat jij straks de dag uitgerust kunt beginnen!

Boxspring blauw
Boxsprings

Maatwerk bij boxsprings

Het aanschaffen van een boxspring is maatwerk, zowel voor de uiterlijke kenmerken (stof, hoofdbord) als de persoonlijke voorkeuren (type en hardheid matras). Bij TMC Wonen hebben we gespecialiseerde adviseurs die je helpen om jouw specifieke slaapkenmerken te achterhalen. Dit doen we middels de SlaapID van onze afdeling Beddenspecialist, dankzij dit apparaat meten we drie nachten jouw slaapgedrag. We lezen dit uit en gaan samen met jou, aan de hand van deze resultaten, op zoek naar het beste matras. Op deze manier heb je niet alleen een kwalitatieve en mooie boxspring, maar ook één die volledig aansluit op jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Dit laatste is de basis voor een goede nachtrust!

Boxspring winkel
Adviseur Boxsprings

Johan

De juiste boxspring zorgt voor een energievolle dag

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe boxspring

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Op prettige manier geholpen door een medewerkster die goede voorlichting geeft
Netjes en correct geadviseerd in de winkel. Goede opvolging in het maken van een afspraak. Monteur keurig op tijd en alles netjes opgehangen.
direct gereageerd op onze vraag per ,wil
Prima keuze kunnen maken en volgens afspraak geleverd.