Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Boxspring Ledorm

Ledorm

Bedden die aanvoelen als perfect zittende schoenen van de mooiste kwaliteit. Een plaatje om te zien en vanaf het eerste moment verliefd op het gevoel dat het geeft. De boxsprings en matrassen van LeDorm zijn van exclusieve kwaliteit en hoog comfort.

Speciaal voor jou met de hand vervaardigd. De natuur als basis zodat onze matrassen met zuivere natuurlijke materialen niet alleen zorgen voor extra ligcomfort, maar tegelijkertijd ook duurzaam en weinig milieubelastend zijn.

Ledorm Slaapadvies Op Maat

Een goede nachtrust met LeDorm

LeDorm hecht ontzettend veel waarde aan een goede nachtrust en de natuur. Vandaar dat de slogan LeDorm – Bed to Nature. De natuur als basis van een goede nachtrust en goede dag. Natuurlijke materialen spelen dan ook een belangrijke rol in de opbouw van de producten. Hierbij wordt echter ook zeer zorgvuldig nagedacht over het ergonomische aspect.

De LeDorm matrassen en boxsprings worden zo opgebouwd dat het lichaam optimaal ondersteund wordt. De schouders krijgen de ruimte die ze nodig hebben, de taille kent een stevige supportzone en de heupen zakken dusdanig weg dat het lichaam in balans blijft. Dit is ook ideaal voor mensen met nek-,schouder- en/of rugklachten.
Blijkt het matras qua hardheid toch niet bij u te passen, dan biedt de omruilgarantie de zekerheid dat u een LeDorm bed vindt dat bij u past.

 

Ingrediënten

Alleen de beste natuurlijke of recyclebare materialen worden geselecteerd voor LeDorm producten. Materialen die duurzaam worden geproduceerd en kunnen worden hergebruikt of verwerkt. Materialen die het hoogste comfort bieden maar ook vormvast blijven gedurende de levensduur van het bed.

Hoofdbord bed met hoofdkussen
Latex Matrassen bij TMC
Hoofdkussens
Dekbedden
Ledorm bed
Bed to Nature

Kom langs bij de Beddenspecialist in Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Mensen nemen echt de tijd om alles uit te leggen en laten zien.
We zijn erg tevreden
In winkel zeer veel keuze. Denken mee zonder eigen voorkeur op te dringen. Op afgesproken tijd binnen en volgens afspraak op .ijn verzoek enkele weken later vloer en gordijnen gebracht en gelegd. Vakkundig werk Zeer vriendelijke vakmensen
Goed geholpen.door loes van de meubelafdeling.