Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Matrassen kopen Zeeland
Matrassen traagschuim

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar een nieuw matras? Bijvoorbeeld omdat je iedere nacht een paar keer wakker wordt omdat je niet lekker ligt of iedere morgen stijf uit bed komt? Of is het matras gewoon versleten? In onze beide winkels in Goes vind je een slaapafdeling met een breed assortiment aan matrassen in verschillende kwaliteiten, materialen, prijsklassen en met de mogelijkheid deze te personaliseren naar jouw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs loodsen je graag door de vele mogelijkheden heen zodat jij een matras krijgt wat past bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren.

Raak geïnspireerd

Hoe oud is jouw matras? Laat je informeren en adviseren in onze woonwinkels in Goes over de mogelijkheden op het gebied van matrassen. 

Voor- en nadelen

  • Elke maat leverbaar
  • Zelf samen te stellen
  • Aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren
  • Veel keus
  • Heeft onderhoud nodig
Matrassen boxspring
Topmatrassen

Laat je adviseren

Ontdek de waarde van een goed matras

Wist je dat je gemiddeld een derde van je leven doorbrengt in bed? Een goede reden dus om een goed matras te hebben. Dit kan namelijk het verschil betekenen tussen uitgerust en energiek wakker worden of stijf, met pijn in je rug en moe wakker worden. Ben je van plan om een nieuw matras aan te schaffen? Laat je vooraf dan goed adviseren door onze slaapspecialisten of maak gebruik van ons SlaapID meetsysteem. Hierdoor krijg jij een matras wat past bij jouw lichaam en jouw slaapvoorkeuren.

Matrassen topper
Slaapgedrag meten met SlaapID

Meet gratis jouw slaapgewoontes en ontdek wat bij je past

Onze adviseurs hebben veel kennis over goed slapen en matrassen, maar om de juiste keuze voor een matras te kunnen maken is het belangrijk om te weten wat jouw persoonlijke slaapvoorkeuren zijn. Hiervoor maken wij gebruik van onze Slaap-ID meting waarmee we jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme kunnen meten. Deze gegevens worden geanalyseerd en gebruikt om een op jouw toegepast slaapadvies te geven. Zo combineren we wetenschappelijke kennis, meetresultaten en onze vakkennis om jou het beste advies te kunnen geven voor jouw nieuwe matras!

Topper matrassen
Adviseur ledikanten

Johan

Geef je lichaam de ondersteuning en rust die het nodig heeft en verdient

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe matras

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
keurig gelegd en gelijk ook alles bijgehouden met stofzuigen ed, bgeen op of aanmerkingen
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij TMC. De tapijt leggers waren snel en heel secuur. Het ligt dan ook heel netjes.
TMC was de enige webshop die het product nog aanbood waar ik naar op zoek was. Ik was daarom erg blij dat zij het nog wel hadden. Na telefonisch contact heb ik hem besteld en was het kleed er al na een paar dagen.
vertraging in aflevering, maar dit door coronaepidemie