Matras specialist in Goes

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Matrassen in Goes

Matrassen

PSSST: Hoe oud is jouw matras?

Een goede nachtrust, wat heb je er voor over? Veel mensen slapen slecht of onrustig en we weten bijvoorbeeld allemaal dat tv-kijken of het gebruik van mobiele telefoons net voor het slapen gaan niet goed is. Dit is echter maar één kant van de medaille. Net zo belangrijk is het hebben van een goed matras. Niet alleen kwalitatief goed (ook heel belangrijk), maar ook eentje die niet te oud is en aansluit op jouw persoonlijke kenmerken en voorkeuren. Over matrassen is veel te vertellen en de meeste mensen weten hier niet veel van af.

Vraag een gratis slaaptest aan.

Maakt onbekend onbemind? Wij denken van wel! De meeste mensen weten niet hoe oud hun matras is en willen er niet teveel geld aan uitgeven. En dat terwijl je er ongeveer 8 uur per etmaal op doorbrengt (vergelijk dit met de 2 á 3 uur die je op de bank doorbrengt…). Kom langs bij de Beddenspecialist in TMC Goes of de slaapafdeling van Budget Home Store en zorg er samen met ons voor dat jouw nachtrust een positieve boost krijgt!

Matrassen merken bij TMC Wonen: Swissflex, Tempur, Budget Home Store

MAAK AFSPRAAK
 • Johan Butijn

  Slaapadviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 20

  Johan is een gedreven adviseur die er alles aan doet om onze klanten goed te laten slapen. Dankzij zijn productkennis en zijn luisterend oor slapen onze klanten (weer) goed. Het SlaapID meetsysteem helpt hier bij.

 • Slaap drie nachten met mij

  Onze gespecialiseerde beddenafdeling Beddenspecialist heeft, samen met een groep fysiotherapeuten, de SlaapID ontwikkeld. Dit is een klein meetapparaatje wat je om kan doen tijdens het slapen. Het doel hiervan is inzicht verkrijgen in je slaapgedrag zodat we nog beter en gerichter advies kunnen geven over het beste matras voor jouw situatie. De vier onderdelen die gemeten worden zijn: Slaaphouding, Slaapbeweging, Slaapklimaat en Slaapritme. Na 3 nachten testen, lezen we de gegevens uit en nemen dit met u door tijdens het adviesgesprek. Combineer dit met onze kennis van slapen en de uitgebreide collectie matrassen in de showroom om te testen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat u een goed, maar ook het juiste matras krijgt.

  Benieuwd geworden? Slaap gratis én vrijblijvend 3 nachten met de SlaapID.

  SlaapID Aanvragen
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122