Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Ronde salontafels
Salontafel

Laat je inspireren

Op zoek naar een nieuwe salontafel? Laat je dan inspireren in de showrooms van TMC WoonWenz in Goes, TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom. In onze collecties vind je salontafels binnen alle prijsklassen en woonstijlen. Ben je op zoek naar een salontafel op maat en in een bepaalde kleur? Ook hiervoor hebben wij mogelijkheden met onze maatwerk collecties. Onze adviseurs denken graag mee en helpen jou graag met het vinden van jouw salontafel!

Salontafel industrieel
Salontafel Vierkant

Ontdek jouw ideale salontafel

Waar moet jouw salontafel aan voldoen? Misschien ben jij op zoek naar een salontafel met veel ruimte om glazen op te zetten of één die bergruimte biedt om magazines en kranten in te kunnen opbergen. Dit type salontafel is vaak uitgevoerd met een stevig frame, een rechthoekig of groot vierkant blad. Opbergruimte wordt bij dit type salontafel vaak gecreëerd door middel van een extra blad aan de onderzijde of door middel van een lade. Of ben jij juist op zoek naar een ruimtelijke salontafel omdat jouw woonruimte beperkt is of omdat jouw hoekbank geen ruimte overlaat voor een grote salontafel? Dan is het wellicht leuk om in plaats van een grote salontafel een salontafelset of een aantal kleine bijzettafels gegroepeerd bij elkaar te zetten. Onze adviseurs denken graag met je mee welke type salontafel het beste tot zijn recht komt in jouw interieur!

Zwarte salontafel
Salontafel boomstam

Salontafels van Musterring XOOON, H&H en nog veel meer merken

TMC Wonen heeft een brede collectie salontafels in het assortiment. Kom langs in onze woonwinkels of bekijk het aanbod op de webshop. Shop jouw salontafel van bekende merken of woonformules als Interstar, Musterring, XOOON, Henders & Hazel, Budget Home Store en nog veel meer merken!

Bijzettafels Rond
Adviseur Jan

Jan

De juiste salontafel biedt het juiste evenwicht in gemak en uitstraling

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe salontafel

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Uitgebreid en dicers assortiment aanwezig in smaakvol winkel-interieur. Vriendelijke verwelkoming. Meedenkend, geduldig en geïnteresseerd , naar oplossingen zoekend ,personeel, dat in deze tijd uitzonderlijk, blijk geeft van kennis van zaken. ( Én indien níet helemaál op de hoogte, roepen ze beleefd een collega/familielid erbij) Kortom: zeér tevreden. En dit zowel in Goes als ook Kruiningen. Blij dat jullie er zijn !
Accuraat, netjes en vriendelijk.
Goed
snelle service goed geholpen in de winkel snel en goed opgemeten direct prijsopgave levering was ook heel snel en vakkundig monteur was ervaren en snel in ophangen van gordijnen