Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Ronde salontafels
Salontafels rond

Laat je inspireren

Op zoek naar een nieuwe salontafel? Laat je dan inspireren in de showrooms van TMC WoonWenz in Goes, TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom. In onze collecties vind je salontafels binnen alle prijsklassen en woonstijlen. Ben je op zoek naar een salontafel op maat en in een bepaalde kleur? Ook hiervoor hebben wij mogelijkheden met onze maatwerk collecties.

Ontdek het brede aanbod

In onze woonwinkels vind je een breed aanbod van salontafels. Onze adviseurs denken graag mee en helpen jou graag met het vinden van jouw salontafel!

Salontafel industrieel
Salontafels rond

Ontdek jouw ideale salontafel

Waar moet jouw salontafel aan voldoen? Misschien ben jij op zoek naar een salontafel met veel ruimte om glazen op te zetten of één die bergruimte biedt om magazines en kranten in te kunnen opbergen. Dit type salontafel is vaak uitgevoerd met een stevig frame, een rechthoekig of groot vierkant blad. Opbergruimte wordt bij dit type salontafel vaak gecreëerd door middel van een extra blad aan de onderzijde of door middel van een lade. Of ben jij juist op zoek naar een ruimtelijke salontafel omdat jouw woonruimte beperkt is of omdat jouw hoekbank geen ruimte overlaat voor een grote salontafel? Dan is het wellicht leuk om in plaats van een grote salontafel een salontafelset of een aantal kleine bijzettafels gegroepeerd bij elkaar te zetten. Onze adviseurs denken graag met je mee welke type salontafel het beste tot zijn recht komt in jouw interieur!

Zwarte salontafel
Salontafel boomstam

Salontafels van Musterring XOOON, H&H en nog veel meer merken

TMC Wonen heeft een brede collectie salontafels in het assortiment. Kom langs in onze woonwinkels of bekijk het aanbod op de webshop. Shop jouw salontafel van bekende merken of woonformules als Interstar, Musterring, XOOON, Henders & Hazel, Budget Home Store en nog veel meer merken!

Salontafel set
Adviseur Salontafels Goes

Jan

De juiste salontafel biedt het juiste evenwicht in gemak en uitstraling

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe salontafel

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Een snelle service . Dit merk je door dat er snel gereageerd word op een ingevulde contactformulier en snelle levering van bestelling. De persoonlijke aandacht die word gegeven door oprecht na te gaan of alles naar wens ging en tijd nemend voor de vragen die er nog zijn. Van A tot Z een uitstekende klantgerichte service.
Wij zijn erg goed geadviseerd , de verkoopster dacht met ons mee. Persoonlijke benadering, erg fijn allemaal.
Goede informatie en dienstverlening
Goed