Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Kleuradvies Op Maat

Laat je adviseren

Op zoek naar professionele verf voor je interieur? Onze winkels in Goes en Bergen op Zoom hebben de meest gebruikte kwaliteiten van Sigma verf voor de professionele basis. Voor de decoratieve touch hebben we het merk L’Authentique, met bijvoorbeeld krijtverf, kalkverf en betonlookverf. Onze verfspecialisten helpen je met het kiezen van de juiste kleur uit onze uitgebreide verfcollectie en de benodigde toebehoren voor een professionele verwerking.

Verf collectie
Verfwinkel Zeeland

Kom langs in één van onze winkels

Bij onze verfwinkel in Goes en verfwinkel Bergen op Zoom vind je de juiste verf voor zowel binnen als buiten. We werken hiervoor uitsluitend met topmerken als Sigma om het mooiste resultaat te kunnen garanderen. Naast de juiste verf kan je bij ons terecht voor uitgebreid advies, mengen op aanvraag en alle toebehoren die nodig zijn voor bij het schilderen. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verf- en behangservice aan huis, een complete ontzorging zodat je zelf niet aan de slag hoeft.

Groene Verf Woonkamer
Goes Verf

Meubels toe aan een nieuwe laag verf?

Onze verfafdelingen hebben niet alleen de juiste verf en verfmaterialen voor de eerste laag verf of de nodige opknapbeurt, ook voor het opknappen van je oude meubels kun je bij ons terecht. De beste verf en materialen voor het opknappen plus de prachtige afwerkmogelijkheden met de Polyvine producten voor de extra touch. Uiteraard leggen we graag uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Merken

Sigma Verf
Adviseur Linoleum Betonlook Vloer Marjorie

Majorie

Met verf kun je vele kanten op

Kom naar TMC Wonen voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Erg zakelijk, verkoopster maakte gehaaste indruk, ondanks dat er weinig klanten waren; was niet prettig. Bleek later, toen we weg gingen, gewoon in de omgeving van de receptie bezig te zijn.
Er is een vervolgafspraak. maar tot op heden niets gehoord.
deskundig. sympathiek en meedenke medewerkers bij TMC
Beste Heer/ Mevr. i Ik heb geen klachten over u personeel, in de winkel heel goed behandeld. En met het ophangen van de lamellen heel goed afgeleverd, wij zijn niet voor niets al heel lang klant bij jullie. Ook heel netjes behandeld niets anders dan lof, heel hartelijk bedankt, voor deze goed service. En ook prettige paasdagen toegewenst. Met vriendelijke groeten van L Bogers