Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Verf Wand Tmc

Laat je adviseren

Op zoek naar professionele verf voor je interieur? Onze winkels in Goes en Bergen op Zoom hebben de meest gebruikte kwaliteiten van Sigma verf voor de professionele basis. Voor de decoratieve touch hebben we het merk L’Authentique, met bijvoorbeeld krijtverf, kalkverf en betonlookverf. Onze verfspecialisten helpen je met het kiezen van de juiste kleur uit onze uitgebreide verfcollectie en de benodigde toebehoren voor een professionele verwerking.

Verf collectie

Kom langs in één van onze winkels

Bij onze verfwinkel in Goes en verfwinkel Bergen op Zoom vind je de juiste verf voor zowel binnen als buiten. We werken hiervoor uitsluitend met topmerken als Sigma om het mooiste resultaat te kunnen garanderen. Naast de juiste verf kan je bij ons terecht voor uitgebreid advies, mengen op aanvraag en alle toebehoren die nodig zijn voor bij het schilderen. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verf- en behangservice aan huis, een complete ontzorging zodat je zelf niet aan de slag hoeft.

Groene Kleur Op De Muur
Groen Tmc

Meubels toe aan een nieuwe laag verf?

Onze verfafdelingen hebben niet alleen de juiste verf en verfmaterialen voor de eerste laag verf of de nodige opknapbeurt, ook voor het opknappen van je oude meubels kun je bij ons terecht. De beste verf en materialen voor het opknappen plus de prachtige afwerkmogelijkheden met de Polyvine producten voor de extra touch. Uiteraard leggen we graag uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Merken

Luxe Wandbekleding
Adviseur Linoleum Betonlook Vloer Marjorie

Majorie

Met verf kun je vele kanten op

Kom naar TMC Wonen voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Altijd goede kwaliteit en leuke zaak om in rond te lopen
Prima geholpen met uitzoeken van behang. Kennis en kunde is top.
Bij het afhalen was geen succes. Als ik thuis kwam was er een gordijn te weinig. Gebeld en konden niets vinden. Later belden zij terug en in het magazijn lag er nog een. Later opgehaald en zij begrepen het niet. Zelf gaan kijken en hij hangde gewoon op het rek. Hebben wij nog nooit meegemaakt bij tmc kruiningen.
Men wachtte rustig om mij rond te laten kijken en toen ik hulp vroeg werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ook de betaling etc. verliep vlot en vriendelijk.