Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Verf woonkamer
Verf neutrale kleur

Laat je adviseren

Op zoek naar professionele verf voor je interieur? Onze winkels in Goes en Bergen op Zoom hebben de meest gebruikte kwaliteiten van Sigma verf voor de professionele basis. Voor de decoratieve touch hebben we het merk L’Authentique, met bijvoorbeeld krijtverf, kalkverf en betonlookverf. We helpen je met het kiezen van de juiste kleur en de benodigde toebehoren voor een professionele verwerking.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels vind je een uitgebreide verfcollectie. Kom langs en laat je adviseren door onze verfspecialisten. 

Verf collectie
Felle kleur verf

Kom langs in één van onze winkels

Bij onze verfwinkel in Goes en verfwinkel Bergen op Zoom vind je de juiste verf voor zowel binnen als buiten. We werken hiervoor uitsluitend met topmerken als Sigma om het mooiste resultaat te kunnen garanderen. Naast de juiste verf kan je bij ons terecht voor uitgebreid advies, mengen op aanvraag en alle toebehoren die nodig zijn voor bij het schilderen. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verf- en behangservice aan huis, een complete ontzorging zodat je zelf niet aan de slag hoeft.

Verf slaapkamer
Muurverf

Meubels toe aan een nieuwe laag verf?

Onze verfafdelingen hebben niet alleen de juiste verf en verfmaterialen voor de eerste laag verf of de nodige opknapbeurt, ook voor het opknappen van je oude meubels kun je bij ons terecht. De beste verf en materialen voor het opknappen plus de prachtige afwerkmogelijkheden met de Polyvine producten voor de extra touch. Uiteraard leggen we graag uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Merken

Verf collectie
Adviseur Verf

Arjen

Met verf kun je vele kanten op

Kom naar TMC Wonen voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Altijd vriendelijk,ook als je belt met vragen. Zeer tevreden met de pvc vloer en de gordijnen.
Ik ben heel tevreden over mijn raambekleding en maatkast. Goede kwaliteit en een uitstekende service.
Ze luisteren ECHT naar je,en zonodig wordt er wat aan gedaan. Tijdens Corona kwam Bart met stalen naar ons huis,en niet 1 keer.! Ze denken met je mee,en je bent echt geen nummer. We zijn met het laatste bezig,en we zijn heel erg tevreden( Bart ook).
Doordat ons e-mail adres niet goed was overgenomen, liep de bestelling van onze artikelen vertraging op. Wij hebben tot twee keer toe zelf actie moeten ondernemen. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en zijn de bestelde artikelen met spoed besteld. De artikelen zijn netjes opgehangen en werken naar behoren.