Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Kleuradvies Op Maat

Laat je adviseren

Op zoek naar professionele verf voor je interieur? Onze winkels in Goes en Bergen op Zoom hebben de meest gebruikte kwaliteiten van Sigma verf voor de professionele basis. Voor de decoratieve touch hebben we het merk L’Authentique, met bijvoorbeeld krijtverf, kalkverf en betonlookverf. Onze verfspecialisten helpen je met het kiezen van de juiste kleur uit onze uitgebreide verfcollectie en de benodigde toebehoren voor een professionele verwerking.

Verf collectie
Verfwinkel Zeeland

Kom langs in één van onze winkels

Bij onze verfwinkel in Goes en verfwinkel Bergen op Zoom vind je de juiste verf voor zowel binnen als buiten. We werken hiervoor uitsluitend met topmerken als Sigma om het mooiste resultaat te kunnen garanderen. Naast de juiste verf kan je bij ons terecht voor uitgebreid advies, mengen op aanvraag en alle toebehoren die nodig zijn voor bij het schilderen. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verf- en behangservice aan huis, een complete ontzorging zodat je zelf niet aan de slag hoeft.

Groene Verf Woonkamer
Goes Verf

Meubels toe aan een nieuwe laag verf?

Onze verfafdelingen hebben niet alleen de juiste verf en verfmaterialen voor de eerste laag verf of de nodige opknapbeurt, ook voor het opknappen van je oude meubels kun je bij ons terecht. De beste verf en materialen voor het opknappen plus de prachtige afwerkmogelijkheden met de Polyvine producten voor de extra touch. Uiteraard leggen we graag uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Merken

Sigma Verf
Adviseur Verf

Arjen

Met verf kun je vele kanten op

Kom naar TMC Wonen voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zowel in de winkel goed en deskundig geholpen door Gerjanne en zeker ook netjes en vakkundig gelegd en opgehangen. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Ik kreeg volledig de ruimte om zelf behang uit te zoeken, Fijn! Jammer dat er te weinig lijm werd geadviseerd, ik moest nog een volle emmer bijhalen.
TMC verkoopt goede en mooie producten en het advies daarbij is prettig en duidelijk. ook de eventuele montage gebeurd prima en de communicatie daarover verloopt ook zeer duidelijk
En ze nemen alle tijd voor je