Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Hoofdkussens Goes
Hoofdkussens nekklachten

Verschillende soorten hoofdkussens

Een hoofdkussens is een belangrijk onderdeel van je slaapcomfort. Daarom adviseren wij jou graag bij een nieuw hoofdkussen. Er zijn 2 groepen in hoofdkussens: comfortkussens en ergonomische kussens. De eerste vorm je zelf en de tweede is voorgevormd met bijvoorbeeld een nekrol. Comfortkussens zijn gevuld met natuurlijke materialen zoals dons, wol of kapok. Ergonomische kussens hebben een neksteun en zijn volledig gemaakt van schuim. Hierin onderscheiden we de volgende vier subgroepen: latex, traagschuim, geltex of koudschuim.

Raak geïnspireerd!

Een goed kussen is, samen met een goed matras, bepalend voor de kwaliteit van je nachtrust. Kom langs bij TMC Wonen in Goes en laat je adviseren door deskundige adviseurs.

Het juiste hoofdkussen kan bijdragen aan:

  • Minder spanning in de nek
  • Minder hoofdpijn
  • Minder stijve spieren
  • Ontspannen schouders
  • Rustiger slapen
  • Goede ondersteuning van de wervelkolom
Ergonomische hoofdkussens
Stevig hoofdkussen

Laat je adviseren

Een hoofdkussens is 100% persoonlijk

Een hoofdkussen is heel persoonlijk. Daarom kijken wij naar de matras waarop je slaapt, wat jouw favoriete slaaphouding is en welke invloed jouw temperatuur hierop heeft. Uiteraard is jouw persoonlijke voorkeur doorslaggevend. Je kiest je eigen lekkere kussen! Als de spieren in hals en nek optimaal ontspannen, liggen we op het beste kussen. Wij helpen je daar graag bij. Daarnaast vertellen we je hoe je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van jouw kussen. We adviseren je daarom over hoe je jouw kussen kunt reinigen en het ‘onderhoud’.

Merken

Adviseur hoofdkussens
Adviseur Hoofdkussens

Johan

Een goed hoofdkussen kan nek-, schouder- en rugklachten voorkomen

Kom langs bij TMC in Goes voor je nieuwe hoofdkussen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De bediening in de winkel was prettig. De levering hebben ze netjes verzorgd en waren goed op tijd
Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van TMC Wonen. De schilder/behanger heeft netjes werk afgeleverd. Alle afspraken zijn nagekomen en als er iets vertraagd was dan lieten ze dat op tijd weten.
Spreek met de planning af dat werkzaamheden s'middags om ca 13.00 uur verricht zullen worden en 2 dagen later krijgen we een sms bericht dat de mannen de volgende dag om 8.00 uur op de stoep staan. Werkzaamheden verder prima uitgevoerd.
Komen afspraken na, zijn vriendelijk en je kunt zien aan het werk dat geleverd wordt dat het vakmensen zijn: TOP