Maak afspraak

Inspiratie | TMC Wonen

Bij TMC Wonen inspireren we je graag!

In de winkels van TMC Wonen kun je genoeg inspiratie opdoen voor jouw eigen interieur. Daarnaast schrijven we ook blogs en plaatsen we video's zodat jij thuis ook op de hoogte blijft van alle mogelijkheden en trends.

Vraag nu interieuradvies aan


Inspiratie bij TMC Wonen

Ook online inspireren we jou graag. Zo schrijven we Blogs over allerlei trends op het gebied van wonen. We posten Video's over onze producten en met onze Inspiratievideo's laten we leuke DIY projecten zien. Heb je een prangende vraag? Kijk eens op onze Kennisbank. De kans is groot dat je daar al een antwoord vindt, zo niet? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Blogs

Regelmatig schrijven onze adviseurs een Blog. Wil je er geen één missen? Volg ons dan op Facebook en schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!

Bioscoop

Naast de Blogs publiceren we ook Video's over onze collecties. Ook posten we regelmatig een inspiratievideo. Wil je niets missen? Kijk dan eens op ons Youtube-kanaal.

Kennisbank

Heb je vragen over de toepassing van bepaalde producten? Of over het onderhoud dat jouw interieur vereist? Kijk dan eens op onze Kennisbank voor het juiste antwoord.

  • Eriënne

    Adviseur

    Vestiging: TMC Kruiningen

    Aantal jaren in dienst: 1

    Zorgzaam, bescheiden en creatief. Zo kennen we Eriënne. Achter de schermen is Eriënne mede-verantwoordelijk voor het ontwikkelen van 3D-interieurplannen. Regelmatig is Eriënne aan het bloggen en maakt ze inspirerende video's!

  • TMC topmerken