Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Advies van een binnenhuisadviseur

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang is de garantietermijn?

  Bij TMC Wonen heb je op aankoop van een meubel twee jaar garantie en in het derde jaar wordt 50% van de kosten vergoed. TMC Wonen is een CBW-erkende onderneming. De Centrale Branchevereniging Wonen is een overkoepelende organisatie van o.a. de sector woninginrichting, die bijvoorbeeld standaarden voor garantietermijnen bepaald. TMC Wonen geeft bovenop deze standaard van twee jaar, extra garantie. Is de garantietermijn op je meubels verlopen en heb je toch een vraag? Bel of mail ons gerust want we vinden het belangrijk om ook buiten de garantietermijnen een goede service te bieden. Afhankelijk van de servicevraag kunnen hier wel kosten voor in rekening gebracht worden.

  Naast de standaard garantievoorwaarden van het CBW zijn verlengde garantietermijnen mogelijk. Deze worden gesteld door de leverancier en kiezen, buitenom de standaard garantietermijn, voor een langere termijn. Wanneer dit geldt voor jouw meubels wordt je hierover geïnformeerd bij de aankoop.

  Naast de standaard- en fabrieksgarantietermijnen is het mogelijk om een aanvullende garantie aan te schaffen voor je zitmeubel. Hiermee krijg je 5 jaar volledige garantie op vlekkenservice en op de constructie van het zitmeubel*. De orderbevestiging en/of factuur dient als garantiebewijs van de aanschaf.

  Heb je een vraag of wil je een servicemelding maken? Neem contact met ons op en houdt je klant- en/of ordernummer bij de hand. Zo kunnen we jou nog sneller verder helpen!

  Mail: service@tmcwonen.nl

  * Vraag naar onze voorwaarden

 • Mag ik een in de winkel gekocht product ruilen of retourneren?

  Dat kan onder bepaalde omstandigheden. Bekijk via onderstaande links de CBW voorwaarden. De eerste link is voor alle aankopen die na 01-01-2020 plaats hebben gevonden. De andere link is voor de aankopen die op 31-12-2019 of daarvoor hebben plaatsgevonden.

  De CBW voorwaarden, die van toepassing zijn op alle aankopen die na 01-01-2020 plaats hebben gevonden, kunt u hier bekijken.

  De CBW voorwaarden, die van toepassing zijn op alle aankopen die voor 31-12-2019 plaats hebben gevonden, kunt u hier bekijken.

 • Kan ik gratis parkeren bij de winkels?

  Ja, dat kan! Let op dat je bij TMC Goes en TMC WoonWenz gratis kan parkeren op ons parkeerterrein tussen de woonwinkels in. Bij TMC Kruiningen kan je gratis parkeren op het parkeerterrein voor de winkel en bij TMC Bergen op Zoom kan je gratis parkeren op het parkeerterrein op de woonboulevard.

 • Welke maatregelen treft TMC Wonen tegen het coronavirus?

  Bij TMC Wonen volgen wij de landelijke richtlijnen. Bekijk onze maatregelen pagina om te ontdekken welke maatregelen wij tegen het coronavirus treffen.

 • Waar kan ik terecht voor zakelijke aanvragen?

  Voor zakelijke aanvragen kan je terecht bij TMC Project.

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels