Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Ledikant Kamer
Landelijke ledikanten

Kom langs en laat je adviseren in Goes

Een goede nachtrust is belangrijk om te kunnen presteren de volgende dag. Op zoek naar comfortabele en prettig ogende ledikant? Bij TMC Wonen vind je een uitgebreide collectie ledikanten. De ledikanten zijn in verschillende woonstijlen verkrijgbaar. De verschillende ledikanten zijn vaak aan te passen wat betreft maten, kleuren en uitvoeringen. Wil jij je eigen ledikant samenstellen? Vraag dan naar onze maatwerkoplossingen. Hiermee kunnen we jouw ledikant leveren zoals jij het in gedachten hebt. Bezoek onze showrooms in Goes, ontvang advies van gespecialiseerde adviseurs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel uitvoeringen mogelijk
  • Vele materiaalsoorten mogelijk
  • Te combineren met vele soorten slaapsystemen
  • Oppassen voor scherpe hoeken
  • Voorkom kraken door juiste montage
Ledikant design
Ledikanten

Laat je adviseren

Soorten ledikanten

Welke ledikanten zijn er verkrijgbaar? Allereerst de normale ledikanten voor volwassene. Dit is het alternatief voor de boxspringcombinatie. Zeker niet uit de tijd en verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Klassiek, van hout met een groot hoofdbord en strak modern met RVS poten. Als je moeite hebt om uit bed komen en een hoger ledikant zoekt, raden wij een comfortbed of seniorenbed aan. Deze zijn hoger, hebben een lage bedrand en zijn vaak mogelijk in een deelbare uitvoering. Door de wieltjes kunnen de twee helften makkelijk uit elkaar gereden worden. Ideaal voor schoonmaken! Voor alle ledikanten hebben we ook het perfecte matras, de beste bodem en het lekkerste bedtextiel!

Merken

Ledikanten Bed
Adviseur Ledikanten

Johan

Met het juiste ledikant kom je helemaal tot rust

Kom naar TMC Wonen in Goes voor jouw nieuwe ledikant

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Parket keurig gelegd. Alleen afspraak maken en nakomen hopeloos. Drie keer lopen schuiven met de datum. Beloven als eerste om 8.00uur en komen dan pas 's middags. Word je gebeld om 11.30, staan ze ineens voor je deur. Volgende afspraak loper leggen, komen niet opdagen. Ga je 3 keer bellen. Niemand reageert. Pas een dag later word je terug gebeld met vreemde smoes.
Door de medewerker werd goed advies gegeven en was zeer klantvriendeijk.
Zowel de ontvangst in de winkel, de vrijheid om rond te kijken en een beslissing te nemen was goed. Uiteindelijk het etalage model toch gekocht. In tweede instantie, maar het was ook mogelijk geweest om dit al aan te bieden bij de bezichtiging, eventueel op dat moment al na intern overleg. Zeker als het model er uit gaat en niet meer geleverd wordt. De korting kan dan al de beslissing bevorderen en een regeling getroffen worden voor het vervoer. . Er kan ook iemand even later komen, die er naar vraagt. En dan is de eerste klant vertrokken. Succes verder met uw bedrijf.
Prettig geholpen!