Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Roze tapijt
Tarkett Desso

Voel je thuis

Ontdek de uitgebreide collectie Desso tapijt

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Desso Tapijt voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. De vloerkleden en tapijten van Desso zijn een echte toevoeging aan je interieur. Het maakt niet uit wat voor stijl je in huis hebt, een Desso product past altijd bij je inrichting! TMC Wonen biedt niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Desso, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij jou een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak.

Beleef Desso Tapijt

Kom langs in één van onze woonwinkels en kom meer te weten over Desso Tapijt. Onze deskundige adviseurs geven persoonlijk advies en je kunt de stoffen voelen en proberen.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Desso Tapijt

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Een hele fijne ervaring, mensen die je klantvriendelijk te woord staan, meedenken in mogelijkheden en oplossingen. Super geholpen.
Van begin tot het eind prima service. Makkelijk is ook het contact via de app
De bank werd keurig op tijd afgeleverd door twee aardige en behulpzame lieden. De oude bank werd netjes buiten gezet. De nieuwe bank keurig in elkaar gezet en geplaatst. Alleen maar lof.
Goede service en adviezen ondanks maatregelen COVID toch mogelijk om bijv stalen op te halen.