Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Huismerk Van TMC Wonen
Bezt Collection Bij TMC Wonen

Bezt Collection bij TMC Wonen

Het merk bestaat uit een uitgebreid assortiment met sfeervolle producten voor zowel vloer als raam. Het aanbod van vloeren bestaat uit: PVC, Laminaat, Tapijt en Vinyl.  Laat je inspireren door de vele mogelijkheden Bezt collection. Vind je het lastig om een vloer te vinden die bij jou past? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor persoonlijk en deskundig interieuradvies.

Ontdek Bezt Collection

Wil je het uitgebreide assortiment van Bezt Collection ontdekken? Kom dan langs in één van onze winkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen en laat je adviseren door deskundige adviseurs.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Bezt Collection

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Fijne begeleiding bij het inrichten van een woning zonder het gevoel dat er gepusht word. Aanrader.
De bank voldoet aan mijn wensen. Ik heb de stof van een staal uitgekozen, en deze ziet er anders uit op de bank. Ik heb een bril met meekleurende glazen en heb de kleur gezien als meer beige. Hij is echter lady grijs, wat ook op de koopbon staat. Ik zie hem steeds nog als beige, maar iedereen zegt dat hij grijs is. Dus geen probleem……… De bank is stijlvol en zit en ligt heerlijk!
Eerste aankoop tevreden.
Buitengewoon fijn ontvangen, geholpen, begeleid. Ook het meedenken met het zoeken naar meubelen die konden voldoen aan mijn reumatische klachten was een buitengewoon fijne ervaring. Een dikke 10 krijgen jullie van ons.