Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Huismerk Van TMC Wonen
Bezt Collection Bij TMC Wonen

Bezt Collection bij TMC Wonen

Het merk bestaat uit een uitgebreid assortiment met sfeervolle producten voor zowel vloer als raam. Het aanbod van vloeren bestaat uit: PVC, Laminaat, Tapijt en Vinyl.  Laat je inspireren door de vele mogelijkheden Bezt collection. Vind je het lastig om een vloer te vinden die bij jou past? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor persoonlijk en deskundig interieuradvies.

Ontdek Bezt Collection

Wil je het uitgebreide assortiment van Bezt Collection ontdekken? Kom dan langs in één van onze winkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen en laat je adviseren door deskundige adviseurs.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Bezt Collection

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wat de verkoop betreft werden we goed geholpen. Het kleed kwam wat later omdat het nog gemaakt moest worden.Maar toen het kwam was het helemaal onze verwachting. De mannen hebben het zeer goed weg gelegd, ook het antieke slipkleed.
Vriendelijke geholpen en een goede kwaliteit stoel.
netjes en vriendelijk
al 26 jaar zijn wij klant bij tmc zowel voor meubels als verf behang en aankleding van interieur ik denk dat dit genoegt zegt dat wij altijd terug keren naar de winkels van tmc