Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex merk Annelies
Luxaflex zonwering

The Art of Window Styling

Luxaflex® zonwering

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Luxaflex® raambekleding en zonweringproducten in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk is al meer dan 60 jaar bepalend in de wereld van binnenzonwering en raambekleding en is bekend geworden met de aluminium horizontale jaloezieën. Andere innovatieve en uniek producten zijn bijvoorbeeld de Duette®, Silhouette® en Plissé® Shades.

De mogelijkheden voor deze producten zijn bijna eindeloos, denk bijvoorbeeld aan de kleuren, materiaalsoorten en type bediening. Ontdek de verschillende innovatieve bedieningsmogelijkheden: Powerview®, Smartcord, Top-Down/ Bottom-Up, Softraise en LiteRise. Ontdek ook de nieuwe toepassingen zoals Dustblock en Megaview. Al deze mogelijkheden en opties kunt je uitgebreid bekijken in onze uitgebreide Luxaflex® Shops bij TMC Wonen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Krijg advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing in jouw interieur, en laat de raamdecoratie installeren door onze vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in één onze showrooms.

Luxaflex Gallery dealer 2022

Gallery dealer 2022

TMC Goes is uitgeroepen tot Luxaflex® Gallery dealer van 2022. Dit houd in dat wij bij TMC Goes het beste team waren bij het adviseren van de Luxaflex® collecties.

Bij TMC Goes en TMC Bergen op Zoom vind je een Luxaflex® Gallery shop. Hier vind je de meest uitgebreide shops van Luxaflex® met de nieuwste collectie, en is het mogelijk om alle opties en mogelijkheden te bekijken en te proberen. Kom langs in onze showrooms en laat je inspireren.

Luxaflex Winkel Goes
Luxaflex Powerview

Luxaflex Motorisation

De raamdecoratie elektrisch bedienen, is dat niet overdreven? Het elektrisch bedienen van een raambekleding lijkt misschien een overbodige luxe, maar het heeft meer nuttige voordelen dan je denkt. Veiligheid is natuurlijk belangrijk. Een elektrisch bedienbaar raam heeft geen koorden meer, dat bevordert de kindvriendelijkheid. Daarnaast is het bedienen van de raamdecoratie met de Luxaflex® PowerView Automation® ook erg gemakkelijk vanuit de stoel of zelfs vanuit je werkplek of vakantiebestemming. Zo kan je het laten lijken dat je gewoon thuis bent. Als extra functie kan je zelfs schema’s instellen, zoals we dat al gewend zijn bij de thermostaat. Dit zorgt ervoor dat je er in principe geen om kijken meer naar hebt!

Kom naar TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wat een geweldig bedrijf. Is misschien niet de goedkoopste, maar alles is top geregeld. Van het aankopen van de nieuwe vloer en het deskundig advies en nazorg als je toch nog vragen over het produkt had door Machteld. Het plannen van het leggen. En als kers op de taart 2 geweldige monteurs, Daan & Kristan die onze vloer vlot en en heel mooi hebben gelegd en afgewerkt en ook zij weer meedenkend en overleggend van hoe het misschien nog mooier kan. Kortom super gasten. Onze vloer ziet er nog mooier uit dan verwacht, we zijn er dan ook heeeeel erg blij mee. John & Wilma Eijke
Prima service. Alleen de leermiddelen voor onderhoud niet geleverd . Maar is netjes in BOZ afgeleverd . Zodat wij het daar op konden halen.
Wij goed geholpen met veel aandacht voor onze wensen. alles na tevredenheid uitgevoerd, en goede nazorg.
Blij met de mooie nieuwe vloer!