Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex zonwering

The Art of Window Styling

Luxaflex zonwering

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Luxaflex raambekleding en zonweringproducten in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk is al meer dan 60 jaar bepalend in de wereld van binnenzonwering en raambekleding en is bekend geworden met de aluminium horizontale jaloezieën. Andere innovatieve en uniek producten zijn bijvoorbeeld de Duette®, Silhouette® en Facette® Shades.

De mogelijkheden voor deze producten zijn bijna eindeloos, denk bijvoorbeeld aan de kleuren, materiaalsoorten en type bediening. Ontdek de Power Motorisation, MegaView, LiteRise en Dustblock toepassingen in de interactieve en uitgebreide Luxaflex Gallery Shop bij TMC Wonen, waar nu de nieuwste collectie van Duette Shades 2021 te vinden is. Krijg advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing in jouw interieur, en laat de producten installeren door onze eigen vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom of maak eenvoudig online een afspraak.

Luxaflex Winkel Goes
Luxaflex Powerview

Luxaflex Motorisation

De raamdecoratie elektrisch bedienen, is dat niet overdreven? Het elektrisch bedienen van een raambekleding lijkt misschien een overbodige luxe, maar het heeft meer nuttige voordelen dan je denkt. Veiligheid is natuurlijk belangrijk. Een elektrisch bedienbaar raam heeft geen koorden meer, dat bevordert de kindvriendelijkheid. Daarnaast is het bedienen van de raamdecoratie met de Luxaflex PowerView Automation ook erg gemakkelijk vanuit de stoel of zelfs vanuit je werkplek of vakantiebestemming. Zo kan je het laten lijken dat je gewoon thuis bent. Als extra functie kan je zelfs schema’s instellen, zoals we dat al gewend zijn bij de thermostaat. Dit zorgt ervoor dat je er in principe geen om kijken meer naar hebt!

Kom naar TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
netjes afgeleverd en gemonteerd
Goed geholpen bij het maken van keuze Horren.
Goede service
Ik heb lamelle. Ziet er prachtig uit Mooie kwaliteit. Goed opgemeten Keurig geplaatst Ik ben er blij mee. Aardige mefewerkers . Dus ik ben tevreden