Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ontdek onze Silhouette® Shades

Silhouette® Shades

Luxaflex® Silhouette® Shades zijn sfeervolle binnen zonweringen die een positieve invloed hebben op het binnenklimaat. Ze zorgen dat de zonnestralen gedimd worden en deze gereflecteerd door zacht stof. Silhouette® Shades zijn draaiende lamellen van stoffen als fijn linnen of zijde. Deze lamellen kunnen gekanteld worden om meer of juist minder licht binnen te laten. Zo kun je de schittering, felheid en uv-straling wegfilteren terwijl je kunt genieten van het natuurlijke daglicht. Hoe verder je ze kantelt, hoe minder licht er in huis komt waardoor je tevens meer privacy creëert. De Luxaflex® Silhouette® Shades bieden dan ook een perfect evenwicht tussen licht, privacy en uitzicht.

De Luxaflex® Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in onder andere zachte wittinten, grijstinten en natuurlijke, subtiele aardse tinten. Naast deze standaard kleuren hebben wij nog een veel breder assortiment aan kleuren. Neem een kijkje in één van onze winkels en doe inspiratie op voor jouw woonkamer!

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels vind je een uitgebreide collectie Luxaflex® Silhouette® Shades. Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Kom langs en laat je inspireren.

Luxaflex® Silhouette® ophangen

De Luxaflex® Silhouette® Shades kunnen op bijna alle soorten ramen gemonteerd worden. Wanneer je ze bij ons besteld, laten wij de raambekleding ophangen door onze eigen vakmensen. Zij weten alles af van het monteren van de Luxaflex® collecties en volgen ook regelmatig een cursus om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken. Op die manier kun je zelf ontspannen, laten wij onze professionals jouw raam opmeten en vervolgens de Luxaflex® Silhouette® Shades monteren bij jou thuis. TMC Wonen staat bekend om de service en kwaliteit en scoort dan ook een gemiddelde van maar liefst een 8,5 onder onze klanten!

Luxaflex® Silhouette® Shades prijzen

De Silhouette® Shades prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen, het aantal ramen dat je wilt bedekken, de lamelbreedte en de bedieningssoort die je wilt aanschaffen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische, maar ook voor een handmatige bediening. Ben jij benieuwd naar de Luxaflex® Silhouette® Shades prijzen? Wij informeren je graag over de verschillende opties en prijzen, zodat jij een goede keuze kunt maken en gegarandeerd de beste koop hebt gedaan. Naast Luxaflex® Silhouettes® hebben wij namelijk nog andere soorten binnenzonwering, zoals de Luxaflex® Duettes®, Luxaflex® Jaloezieën® en de Luxaflex® Powerview®. Neem contact op met onze adviseurs en zij beantwoorden graag al jouw vragen!

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Everything was well organised, precise as well as excellent quality. Absolutely stress free order and would highly recommend to everyone!
Dit bedrijf maakt het verschil en is de reden dat ik als tevreden klant altijd terugkom. Het totaalplaatje van vriendelijke medewerkers met produktkennis, het vakkundig komen inmeten, het makkelijk on-line een tijdafspraak maken, de vakkundige installatie én het meenemen van alle verpakkingsmaterialen maken voor mij het verschil. Topbedrijf!
Netjes ontvangen in de winkel. Goede voorlichting gehad. Alles keurig afgeleverd op het afgesproken moment.
Ondanks de lange levertijd ben ik erg tevreden over de uitvoering van de geleverde artikelen. Mooi op tijd, prettige hardwerkende mensen, en alles klopte.