Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ontdek onze Silhouette® Shades

Silhouette® Shades

Luxaflex® Silhouette® Shades zijn sfeervolle binnen zonweringen die een positieve invloed hebben op het binnenklimaat. Ze zorgen dat de zonnestralen gedimd worden en deze gereflecteerd door zacht stof. Silhouette® Shades zijn draaiende lamellen van stoffen als fijn linnen of zijde. Deze lamellen kunnen gekanteld worden om meer of juist minder licht binnen te laten. Zo kun je de schittering, felheid en uv-straling wegfilteren terwijl je kunt genieten van het natuurlijke daglicht. Hoe verder je ze kantelt, hoe minder licht er in huis komt waardoor je tevens meer privacy creëert. De Luxaflex® Silhouette® Shades bieden dan ook een perfect evenwicht tussen licht, privacy en uitzicht.

De Luxaflex® Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in onder andere zachte wittinten, grijstinten en natuurlijke, subtiele aardse tinten. Naast deze standaard kleuren hebben wij nog een veel breder assortiment aan kleuren. Neem een kijkje in één van onze winkels en doe inspiratie op voor jouw woonkamer!

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels vind je een uitgebreide collectie Luxaflex® Silhouette® Shades. Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Kom langs en laat je inspireren.

Luxaflex® Silhouette® ophangen

De Luxaflex® Silhouette® Shades kunnen op bijna alle soorten ramen gemonteerd worden. Wanneer je ze bij ons besteld, laten wij de raambekleding ophangen door onze eigen vakmensen. Zij weten alles af van het monteren van de Luxaflex® collecties en volgen ook regelmatig een cursus om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken. Op die manier kun je zelf ontspannen, laten wij onze professionals jouw raam opmeten en vervolgens de Luxaflex® Silhouette® Shades monteren bij jou thuis. TMC Wonen staat bekend om de service en kwaliteit en scoort dan ook een gemiddelde van maar liefst een 8,5 onder onze klanten!

Luxaflex® Silhouette® Shades prijzen

De Silhouette® Shades prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen, het aantal ramen dat je wilt bedekken, de lamelbreedte en de bedieningssoort die je wilt aanschaffen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische, maar ook voor een handmatige bediening. Ben jij benieuwd naar de Luxaflex® Silhouette® Shades prijzen? Wij informeren je graag over de verschillende opties en prijzen, zodat jij een goede keuze kunt maken en gegarandeerd de beste koop hebt gedaan. Naast Luxaflex® Silhouettes® hebben wij namelijk nog andere soorten binnenzonwering, zoals de Luxaflex® Duettes®, Luxaflex® Jaloezieën® en de Luxaflex® Powerview®. Neem contact op met onze adviseurs en zij beantwoorden graag al jouw vragen!

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Prima geholpen met uitzoeken van behang. Kennis en kunde is top.
De Luxaflex is prima , mijn zoon is zeer te vrede. En het vloerkleed is ook fantasties.
Prima persoonlijke service en betrokkenheid.
prettige mensen, ze helpen en adviseren je perfect, Jammer dat bij de prachtige lamp die we er ook kochten niet werd gezegd dat een zzp'er deze later zou komen ophangen. Door vakanties e.d. stond daardoor de enorme doos met lamp als een sta-in-de-weg in de kamer en dat gedurende enkele weken. Overigens de zzp'er heeft keurig zijn werk uitgevoerd. En wat hebben ze een prachtige meubels.