Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex silhouette shades
Luxaflex silhouette

Ontdek onze Silhouette Shades

Silhouette Shades

Luxaflex Silhouette Shades zijn sfeervolle binnen zonweringen die een positieve invloed hebben op het binnenklimaat. Ze zorgen dat de zonnestralen gedimd worden en deze gereflecteerd door zacht stof. Silhouette Shades zijn draaiende lamellen van stoffen als fijn linnen of zijde. Deze lamellen kunnen gekanteld worden om meer of juist minder licht binnen te laten. Zo kun je de schittering, felheid en uv-straling wegfilteren terwijl je kunt genieten van het natuurlijke daglicht. Hoe verder je ze kantelt, hoe minder licht er in huis komt waardoor je tevens meer privacy creëert. De Luxaflex Silhouette Shades bieden dan ook een perfect evenwicht tussen licht, privacy en uitzicht.

De Luxaflex Silhouette Shades zijn verkrijgbaar in onder andere zachte wittinten, grijstinten en natuurlijke, subtiele aardse tinten. Naast deze standaard kleuren hebben wij nog een veel breder assortiment aan kleuren. Neem een kijkje in één van onze winkels en doe inspiratie op voor jouw woonkamer!

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels vind je een uitgebreide collectie Luxaflex Silhouette Shades. Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Kom langs en laat je inspireren.

Luxaflex shades
Silhouette

Luxaflex Silhouette ophangen

De Luxaflex Silhouette Shades kunnen op bijna alle soorten ramen gemonteerd worden. Wanneer je ze bij ons besteld, laten wij de raambekleding ophangen door onze eigen vakmannen. Zij weten alles af van het monteren van de Luxaflex collecties en volgen ook regelmatig een cursus om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken. Op die manier kun je zelf ontspannen, laten wij onze professionals jouw raam opmeten en vervolgens de Luxaflex Silhouette Shades monteren bij jou thuis. TMC Wonen staat bekend om de service en kwaliteit en scoort dan ook een gemiddelde van maar liefst een 8,5 onder onze klanten!

Luxaflex silhouette
Silhouette shade

Luxaflex Silhouette Shades prijzen

De Silhouette Shades prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen, het aantal ramen dat je wilt bedekken, de lamelbreedte en de bedieningssoort die je wilt aanschaffen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische, maar ook voor een handmatige bediening. Ben jij benieuwd naar de Luxaflex Silhouette Shades prijzen? Wij informeren je graag over de verschillende opties en prijzen, zodat jij een goede keuze kunt maken en gegarandeerd de beste koop hebt gedaan. Naast Luxaflex Silhouettes hebben wij namelijk nog andere soorten binnenzonwering, zoals de Luxaflex Duettes, Luxaflex Jaloezieën en de Luxaflex Powerview. Neem contact op met onze adviseurs en zij beantwoorden graag al jouw vragen!

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Al het personeel is zeer vriendelijk en beleefd zowel in de winkel als de mensen die de vloer leggen en gordijnen ophangen.
Mijn klacht gehoord, gaan er wat aan doen. Goede klantenservice.
Netjes en vakkundig geholpen. Kundige monteurs en alles netjes geplaatst
Deskundig, servicegericht, meedenken, mooie producten.