Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Luxaflex® Twist rolgordijnen

De Twist rolgordijnen word ook wel de duo rolgordijnen of de dubbel rolgordijnen genoemd. Dit gordijn bestaat uit 2 stoflagen die langs elkaar worden voortgeschoven.

De doorschijnende stoflijnen worden afgewisseld door de niet doorschijnende stoflijnen. Zo kan jezelf de gewenste lichttoetreding en privacy optimaal regelen.

Combineer de Luxaflex® Twist rolgordijnen met verschillende stoffen en kleuren voor het gewenste resultaat. Zo is er voor iedere smaak een apart contrast.

Luxaflex heeft 4 dessins in verschillende kleuren ontworpen. De dessins zijn Louvar (penseelstrepen), Leaves (bladerdessin), Maren (bladerdessins) en Stargazer (Scandinavisch dessin). Ook zijn er verschillende patronen waar je jouw stijl goed kan uiten.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Wij helpen je graag bij het vinden van het passende Luxaflex® Twist rolgordijn voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd een rolgordijn wat past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Twist rolgordijn op maat geschikt voor ieder raam
  • Veel verschillende montagemogelijkheden
  • Montage door eigen opgeleide vakmensen
  • Regel zelf de gewenste lichtinval
  • Privacy optimaal regelen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd

Luxaflex® Twist rolgordijnen op maat

Het is mogelijk om een keuze te maken uit verschillende kleuren, dessins (Louvar: penseelstrepen, Leaves: bladerdessin, Maren: bladerdessins en Stargazer: Scandinavisch dessin), ophangsystemen en bedieningen. Na de selectie worden de rolgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd.

De Luxaflex® Twist rolgordijnen zijn te gebruiken met de Luxaflex® Powerview. Middels een Hub kan je de Twist rolgordijnen bedienen. De Hub is de centrale bediening en het geheugen van het systeem.

Onze adviseurs helpen je graag in het maken van deze keuze. Na het maken van een keuze wordt alles bij jou thuis opgemeten. Vervolgens worden de Twist rolgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Laat je adviseren over Twist rolgordijnen

Weet je nog niet welk dessin of welke kleur Twist rolgordijnen bij jouw interieur past? Of wil je meer weten over de Luxaflex® rolgordijnen? Kom langs in één van onze winkels en laat je door adviseren door onze adviseurs. Wij hebben meerdere vestigingen in Zeeland: TMC Goes en TMC Kruiningen. Ook hebben we een vestiging in Brabant: TMC Bergen op Zoom.

Elly

De Twist rolgordijnen zijn mooi en zorgen voor optimale privacy

Bezoek onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Beste Heer/ Mevr. i Ik heb geen klachten over u personeel, in de winkel heel goed behandeld. En met het ophangen van de lamellen heel goed afgeleverd, wij zijn niet voor niets al heel lang klant bij jullie. Ook heel netjes behandeld niets anders dan lof, heel hartelijk bedankt, voor deze goed service. En ook prettige paasdagen toegewenst. Met vriendelijke groeten van L Bogers
Tot nog toe zijn onze ervaringen positief.
Heeft aan onze verwachtingen voldaan volgens gemaakte afspraken
Wees open en eerlijk over de mogelijkheden hoe een meubel goedkoper kan worden, ik snap vanuit commeercieel oogpunt eerst het duurste word geadviseerd. maar ik vind het verevelend dat achter wordt gehouden dat bv: pooten van stoelen ook zonder meer kosten te maken in houd leverbaar zijn.