Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxe duurzame wandbekleding
wandbekleding kleurenmix

Luxe wandbekleding

Ben je op zoek naar een wandbekleding die uniek is en een echte eyecatcher vormt in jouw interieur? Kom dan eens langs in onze winkels en laat je verrassen door de uitgebreide collectie van luxe wandbekleding. De wandbekleding is verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen zoals leer, hout, kokosnoot, geweven raffia of waterlelie, metaal of capiz schelpen. Onze adviseurs laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en kunnen advies geven over wat het beste past in jouw interieur. Laat je online alvast inspireren en informeren. Uiteraard kunnen we de wandbekleding ook aanbrengen!

Vakmensen bij TMC
Montage door onze vakmensen is mogelijk
Kies voor luxe wandbekleding en maak jouw huis nog unieker
Luxe duurzame wandbekleding
Kies voor duurzame wandbekleding
Luxe Wandbekleding Arte Objet
Samal Luxe Wandbekleding
Luxe Wandbekleding Arte Samal

Voor- en nadelen

  • Uniek
  • Extra uitstraling
  • Veel designs en unieke materialen
  • Vaak specialistisch qua verwerking, dus moeilijk zelf te doen
Luxe wandbekleding eetkamer
Vierkant patroon wandbekleding

Leer, hout of textiel?

Luxe wandbekledingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen zoals leer, hout of textiel. Ieder materiaal heeft ook weer zijn eigen variatie in kleuren, patronen en eigenschappen. Zo is de ene wandbekleding eenvoudig aan te brengen, maar de andere alleen door een vakman. Kom langs in één van onze winkel om de mogelijkheden te zien en te voelen. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden of komen aan huis voor een advies op maat!

Wandbekleding slaapkamer
Luxe wandbekleding wandpanelen

Voor alle interieurstijlen!

Doordat er zoveel variaties en mogelijkheden zijn bij luxe wandbekleding is er voor ieder type interieur, elke woonstijl en woonsituatie wel een passende oplossing. Natuurlijk kan er gecombineerd worden met andere luxe wandbekledingen, met behang of met eenvoudig geverfde muren. Hierdoor is de keuze bijna eindeloos. Tijdens een adviesgesprek bij ons in de showroom, of bij jou thuis, bespreken we wat mooi zou staan in jouw interieur, waar de wandbekleding het beste toegepast kan worden en hoe dit het beste verwerkt kan worden. Benieuwd geworden? Neem contact met ons op!

Merken

Luxe Wandbekleding Arte
Adviseur Luxe wandbekleding

Louise

Kies voor luxe wandbekleding en maak jouw huis nog unieker

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe wandbekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
prettige ervaring. Bij binnenkomst moest ik wel op zoek naar een verkoopmedewerker, maar dat gaf me ook tegelijk de kans eens even rond te kijken.
werd goed geholpen kreeg juiste adviezen en ze komen de afspraken na
Jaren trouwe klant van tmc en hele goede service!!
TMC is gewoon goed en kwaliteit