Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxe duurzame wandbekleding
wandbekleding kleurenmix

Luxe wandbekleding

Ben je op zoek naar een wandbekleding die uniek is en een echte eyecatcher vormt in jouw interieur? Kom dan eens langs in onze winkels en laat je verrassen door de collecties luxe wandbekleding. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen zoals leer, hout, kokosnoot, geweven raffia of waterlelie, metaal of capiz schelpen. Onze adviseurs laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en kunnen advies geven over wat het beste past in jouw interieur. Uiteraard kunnen we de wandbekleding ook aanbrengen!

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels bekijk je een uitgebreide collectie van luxe wandbekleding en krijg je het beste advies van onze adviseurs. Laat je online alvast inspireren en informeren.

Vakmensen bij TMC
Montage door onze vakmannen is mogelijk
Kies voor luxe wandbekleding en maak jouw huis nog unieker
Luxe duurzame wandbekleding
Kies voor duurzame wandbekleding
bekleding goudkleur
Wand met stenen / tegels afgewerkt
Luxe wand vierkant patroon

Voor- en nadelen

  • Uniek
  • Extra uitstraling
  • Veel designs en unieke materialen
  • Vaak specialistisch qua verwerking, dus moeilijk zelf te doen
Luxe wandbekleding eetkamer
Vierkant patroon wandbekleding

Leer, hout of textiel?

Luxe wandbekledingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen zoals leer, hout of textiel. Ieder materiaal heeft ook weer zijn eigen variatie in kleuren, patronen en eigenschappen. Zo is de ene wandbekleding eenvoudig aan te brengen, maar de andere alleen door een vakman. Kom langs in één van onze winkel om de mogelijkheden te zien en te voelen. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden of komen aan huis voor een advies op maat!

Wandbekleding slaapkamer
Luxe wandbekleding wandpanelen

Voor alle interieurstijlen!

Doordat er zoveel variaties en mogelijkheden zijn bij luxe wandbekleding is er voor ieder type interieur, elke woonstijl en woonsituatie wel een passende oplossing. Natuurlijk kan er gecombineerd worden met andere luxe wandbekledingen, met behang of met eenvoudig geverfde muren. Hierdoor is de keuze bijna eindeloos. Tijdens een adviesgesprek bij ons in de showroom, of bij jou thuis, bespreken we wat mooi zou staan in jouw interieur, waar de wandbekleding het beste toegepast kan worden en hoe dit het beste verwerkt kan worden. Benieuwd geworden? Neem contact met ons op!

Merken

Speels patroon hout
Adviseur Luxe wandbekleding

Louise

Kies voor luxe wandbekleding en maak jouw huis nog unieker

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe wandbekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Goede ervaringen met TMC Bergen op Zoom. Er is goed meegedacht met onze wensen en alternatieven aangeboden. De uitvoering van de werkzaamheden is ook nauwkeurig uitgevoerd. Erg blij met het resultaat.
Fijne winkel ervaring. Mooie collectie, voor ieder wat wils. Na stoelen te hebben gekocht, bleken ze na een week in de aanbieding. De prijs werd zonder probleem aangepast naar de aanbiedingsprijs. Hele mooie service
Meubels netjes en optijd geleverd! En gemonteerd..:)
Goede service Prima werkmannen