Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Tapijt woonkamer
Vloerbedekking tapijt

Zachte & comfortabele vloerbedekking

Wanneer je alles over tapijt wilt weten, ben je bij TMC Wonen op het  juiste adres. In onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom kan je kennismaken met onze uitgebreide tapijtcollectie en het comfort ervan daadwerkelijk voelen. We hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende tapijtsoorten en uiteraard met het leggen van deze vloerbedekking. Samen met het persoonlijke advies van onze adviseurs zorgt dit voor een optimaal resultaat in uw interieur. Tapijt was jarenlang de belangrijkste vloerbedekking, nu zijn er verschillende alternatieven. Desondanks gaan er jaarlijks nog vele meters tapijt de deur uit bij TMC Wonen. Niet alleen meer in de kamerbrede uitvoering, maar ook in de vorm van vloerkleden en tapijttegels. Je vindt alle bekende tapijtmerken in onze woonwinkels. Laat je online alvast informeren en inspireren.

Goed om te weten over tapijt

  • Onderhoudsgemak
  • Comfortabel
  • Geluiddempend
  • Kan op bijna iedere ondervloer
  • De beste keuze voor astma (in de juiste materiaalkeuze)
  • De beste keuze voor huisstofmijt allergie (in de juiste materiaalkeuze)
  • Vlekgevoeliger
  • Niet gedeeltelijk te renoveren
  • Niet mogelijk om zelf te leggen
Tapijt In De Slaapkamer
Tapijt Van Bezt

Uitgebreid assortiment tapijt vloeren

In meerdere gevallen kan tapijt de juiste vloerbedekking zijn. Voor de liefhebbers die gaan voor natuurlijke materialen is tapijt gemaakt van wol of katoen een ideale vloerbedekking. Wil je een tapijt dat je even flink kan schoonmaken, kies dan voor synthetisch tapijt. Iedere ruimte heeft een andere gebruik. Voor een druk belopen ruimte, zoals de hal, is een bouclé tapijt aan te bevelen. Hoe kleiner de nop des te minder zal de loop zichtbaar zijn. Voor de woonkamer en de slaapkamer kan een polig tapijt een goede optie zijn. De volgende keuze is dan hoogpolig of laagpolig tapijt. Voor een woonkamer raden we een wat lagere pool aan, maar voor de slaapkamer is een hoogpolig tapijt uiterst comfortabel. Verder is er geen andere vloerbedekking die in zo’n groot aantal kleuren en variaties geleverd kan worden als tapijt.

Tapijt Op Maat
Tapijt In De Eetkamer

Tapijt op maat

Tapijt kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Eigenlijk is er wel tapijt voor iedere ruimte. Zo is tapijt ook bij uitstek geschikt voor het stofferen van de trap. Houten trappen kunnen heel wat geluidsoverlast veroorzaken. Met tapijt op de trap kan veel irritatie voorkomen worden, er is dan ook geen betere geluiddempende stoffering mogelijk voor een trap dan tapijt. Onze vakmensen staan garant dat je trap ook nog eens een plaatje wordt.

Desso Tapijt Bij TMC Wonen
TMC Goes Adviseur tapijt

Gerjanne

Met tapijt kan je heerlijk spelen met de vele kleuren

Kom naar TMC voor jouw nieuwe tapijtvloer

In de winkels kunnen onze adviseurs je alle ins en outs over tapijt vertellen én ook laten zien hoe modisch tapijt kan zijn. Wij kunnen de voor jou meest passende vloerbedekking adviseren. Breng dus zeker een bezoek aan één van onze winkels!

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Mooie stoelen
Correct , deskundig ,meedenkend en vriendelijk.
Winkel was onbekend voor ons, maar wij zijn heel goed geholpen met onze keuze van aanschaf nieuwe bank, de service en vriendelijkheid is top. SUPER. Heel goede communicatie voor levering bank. Wij gaan zeker in de toekomst nog langst voor andere aanschaf meubelen. Bedankt voor de goede service, doe zo verder.
We werden goed geholpen. We wisten precies wat we wilden qua rolgordijn en kleur. Dat was zo rond....en nu hangen ze op en genieten er elke dag van.