Tapijt specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Tapijt (vloerbedekking)

Tapijt is terug van weggeweest. De laatste jaren ging de voorkeur bij veel mensen uit naar een harde vloer zoals PVC, Laminaat of Vinyl. Maar tapijt is juist het vloertype wat zorgt voor warmte en comfort doordat het zacht is. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos en het heeft een luxe uitstraling. Het leggen van een tapijtvloer is niet eenvoudig zelf te doen. Er moet op meerdere zaken gelet worden. Allereerst of de ondervloer egaal en één geheel is. Daarnaast of het schoon, stof- en vetvrij is, en of er geëgaliseerd moet worden. Ook moet gekeken worden of de ondervloer van hout is. Wanneer dit het geval is, moet er een extra laag hardboard of spaanplaat onder. Andere dingen waar naar gekeken moet worden zijn: ligt de ondervloer haaks op de leg richting van het tapijt? Is het beter om volledig te verlijmen? Of toch aanspannen? Bij TMC Wonen hebben we al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van tapijtvloeren. We geven dan ook graag een passend advies voor jouw inrichting. Daarnaast hebben we een team van vakkundige, eigen stoffeerders die de vloer komen leggen. Ontdek de voordelen van een tapijtvloer van TMC Wonen en kom langs in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom.

Tapijt merken bij TMC Wonen: NL Label, Desso, Parade, Bonaparte, van Besouw, Jabo, Louis de Poortere, Edel Group, Tretford, Belakos, Nouwens Bogaers, Ambiant en Youniq

MAAK AFSPRAAK
 • Gerard

  Adviseur

  Vestiging: TMC Kruiningen

  Aantal jaren in dienst: 12

  Gerard kunnen we beschrijven als een vriendelijke, betrouwbare man die accuraat te werk gaat én als een man met kennis van zaken. Naast het adviseren van klanten is hij verantwoordelijk voor het plaatsen voor de orderafwerking.

 • DESSO AirMaster®

  Je zou er spontaan van gaan niesen: al die kleine stofdeeltjes in een baan zonlicht. Toch maar iets meer stofzuigen? Helaas zal dit niet veel helpen. Deze stofdeeltjes, of fijnstof, zit in iedere ruimte en ademen we met z’n allen in. Zeker bij een harde vloer wanneer er een deur open zwaait of een kind op de grond aan het spellen. Het merk DESSO heeft hier iets voor ontwikkeld: DESSO AirMaster. Bij deze tapijtvloer worden de fijne stofdeeltjes opgevangen en vastgehouden door de kleinere garen (DESSO Airfilters). Grotere stofdeeltjes worden opgevangen door de grovere garen (DESSO DustCollectors) tot de eerstvolgende stofzuigbeurt. Bewezen is dat deze vloer tot 8 keer effectiever is dan harde vloeren en 4 keer effectiever dan normale tapijtvloeren. Daarnaast kan je deze DESSO AirMaster vloer helemaal zelf samenstellen.

  Ben jij op zoek naar een gezonder binnenklimaat? Begin dan met de vloer van DESSO AirMaster. Kom langs in één van de TMC Wonen showrooms en laat je adviseren. Ook voor zakelijk gebruik!

  Meer informatie over DESSO AirMaster tapijtvloeren

  MAAK AFSPRAAK
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122