Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Interieuradvies bij TMC Wonen
Interieuradvies bij TMC Wonen

Wat kies jij?

Wij adviseren je graag bij de keuze van een nieuwe vloer

Wanneer je alles over tapijt wilt weten, ben je bij TMC Wonen op juiste adres. We hebben een jarenlange ervaring met de meest uiteenloopende tapijtsoorten en uiteraard met het leggen van deze vloerbedekking. Alle bekende tapijtmerken vind je in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Tapijt was jarenlang de belangrijkste vloerbedekking, nu zijn er verschillende alternatieven. Desondanks gaan er jaarlijks nog vele meters tapijt de deur uit bij TMC Wonen. Niet alleen meer in de kamerbrede uitvoering, maar ook in de vorm van vloerkleden en tapijttegels.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels kan je nader kennismaken met onze uitgebreide tapijtcollectie en het comfort ervan daadwerkelijk voelen. Samen met het persoonlijke advies van onze adviseurs zorgt dit voor een optimaal resultaat in uw interieur. Laat je online alvast informeren en inspireren.

Slaapkamervloeren bij TMC Wonen
"Hier komt een quote te staan van een adviseur"
De nieuwste trend: velvet tapijt
Woontrends 2022
NL Label tapijt Vloeren

Goed om te weten over Tapijt

 • Onderhoudsgemak
 • Comfortabel
 • Geluiddempend
 • Stelt minder eisen aan de ondervloer, dus gemakkelijker te verwerken
 • In het juiste materiaal en maakwijze de beste keuze voor astma en huisstofmijt allergie
 • Iets vlekgevoeliger
 • Niet plaatselijk te renoveren
 • Moeilijker zelf te leggen
Interieuradvies bij TMC Wonen
Slaapkamervloeren bij TMC Wonen

Uitgebreid assortiment tapijt vloeren

In meerdere gevallen kan tapijt de juiste vloerbedekking zijn. Voor de liefhebbers die gaan voor natuurlijke materialen is tapijt gemaakt van wol of katoen een ideale vloerbedekking. Wil je een tapijt dat je even flink kan schoonmaken, kies dan voor synthetisch tapijt. Iedere ruimte heeft een andere gebruik. Voor een druk belopen ruimte, zoals de hal, is een bouclé tapijt aan te bevelen. Hoe kleiner de nop des te minder zal de loop zichtbaar zijn. Voor de woonkamer en de slaapkamer kan een polig tapijt de goede optie zijn. De volgende keuze is dan hoog- of laagpolig. Voor een woonkamer raden we een wat lagere pool aan, maar voor de slaapkamer is een hoogpolig tapijt uiterst comfortabel . Verder is er geen vloerbedekking die in zo’n groot aantal kleuren en variaties geleverd kan worden als tapijt

Interieuradvies bij TMC Wonen
Slaapkamervloeren bij TMC Wonen

Wat kies jij?

Tapijt op maat

Tapijt kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Eigenlijk is er wel tapijt voor iedere ruimte. Zo is tapijt ook bij uitstek geschikt voor het stofferen van de trap. Houten trappen kunnen heel wat geluidsoverlast veroorzaken. Met tapijt op de trap kan veel irritatie voorkomen worden, er is dan ook geen meer geluiddempende stoffering voor een trap mogelijk als tapijt. Onze vakmensen staan garant dat je trap ook nog eens een plaatje wordt om te zien

Merken

 • Parade
 • Desso
 • Bonaparte
 • Jabo
 • van Besouw
 • NL-Label
 • Nouwens Bogaers
 • Tretford
 • Vorwerk
Interieuradvies bij TMC Wonen
Adviseur Hoogpolig Tapijt

Gerjanne

Ik verkoop graag tapijt, heerlijk spelen met de vele kleuren

Kom naar TMC voor jouw vloer

In de winkels kunnen onze adviseurs je alle ins en outs over tapijt vertellen, én ook laten zien hoe modisch tapijt kan zijn. Ze kunnen je adviseren wat voor jou de meest passende vloerbedekking is. Breng dus zeker een bezoek aan één van onze winkels!

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik ben tevreden met het resultaat van mijn bestelde meubelen. Met de levertijd ben ik wat minder tevreden, een deel van de meubelen werdt na 25 weken geleverd en het laatste deel pas na 28 weken..!!
Met veel aandacht geholpen met het uitzoeken van de juiste/met advies.
Mooie pvc vloer & trap gelegd door TMC. Communicatie was helder, mannen werken strak, netjes en hard.
Bij onze oriëntatie voor twee fauteuils zijn wij vakkundig geholpen. Wij kregen één exemplaar enkele dagen op proef. De contacten via mail en telefoon verliepen prima. De medewerkers die de fauteuils hebben afgeleverd, waren vriendelijk en vakkundig. Over de stoelen zijn wij zeer tevreden.