Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Bedbodem verstelbaar
Bedbodem Zeeland

Laat je adviseren en verbeter je nachtrust

Ben je op zoek naar een nieuwe bedbodem? Bijvoorbeeld omdat je het idee hebt dat de huidige bedbodem niet de optimale ondersteuning biedt of omdat je oude lattenbodem kapot is gegaan. In onze beide winkels in Goes vind je een slaapafdeling waar we een breed assortiment aan lattenbodems hebben staan. Verschillende modellen, kwaliteiten en prijsklassen. Uit voorraad leverbaar of volledig aan jouw wensen en situatie aangepast. Laat je adviseren door onze specialisten en verbeter je nachtrust door op een goede combinatie van bedbodem en matras te slapen.
Laat je online alvast inspireren en informeren.

Voordelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel soorten
  • Vele verstelmogelijkheden
  • Geschikt voor elk soort matras
Bedbodems elektrisch
Bedbodems verstelbaar

Laat je adviseren

Laat je deskundig adviseren en kies wat bij jou past

Het kiezen van de juiste bedbodem is niet eenvoudig, vaak omdat je er gewoonweg niet genoeg van af weet. Goed advies is daarom uiterst belangrijk! Zo is bijvoorbeeld de combinatie van het matras en de bedbodem belangrijk: niet elk matras past op elke bodem. Het kan zijn dat de veren van het matras tussen de latten zakken of de druk niet goed verdeeld wordt. Daarnaast zijn er persoonlijke kenmerken zoals gewicht, lengte en slaapvoorkeuren die bepalend zijn in de keuze voor een lattenbodem. Kom langs in onze winkels in Goes en laat je uitgebreid informeren en adviseren zodat je de juiste keuze kan maken!

Elektrische bedbodems
Bedbodem 90x200

Meet gratis jouw slaapgewoontes en ontdek wat bij je past

Onze adviseurs hebben veel kennis over goed slapen, bedbodems en matrassen. Maar om de juiste keuze voor een bedbodem te kunnen maken is het belangrijk om te weten wat jouw slaapvoorkeuren zijn en welk matras er op de bedbodem komt te liggen. Voor het meten van jouw slaapvoorkeuren maken wij gebruik van onze Slaap-ID Slaaptest waarmee we jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme kunnen meten. Deze gegevens worden geanalyseerd en gebruikt om een op jouw toegepast advies te geven. Zo combineren we de resultaten van deze meting met onze vakkennis en kunnen jou hierdoor het beste advies geven voor je nieuwe bedbodem.

Elektrisch bedbodems bij TMC Wonen
Adviseur Bedbodems

Johan

De juiste bedbodem zorgt voor een stabiele nachtrust

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe bedbodem

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Op 9 en 10 mei 2030 heeft TMC onze vloer vervangen wegens een fabrieksfout. Vanuit TMC werd er goed meegedacht deze twee dagen, zodat op 10 mei rond de helft van de middag de klus geklaard was Wij zijn enorm goed geholpen met met verplaatsen van onze grote meubels (de kleine hadden we zelf al uit de woning gehaald).
Reparatie netjes opgelost.
Zonnewering naar tevredenheid geleverd en geïnstalleerd . Levertijd was wel wat lang , maar buiten schuld van TMC. Uiteindelijk alles naar behoren geleverd en geplaatst.
Alles ging correct en volgens afspraak. Mooie gordijnen, netjes opgehangen en alles schoon achter gelaten. Snelle levering.