Textiel

Textiel

Om de levensduur en de schoonheid van je meubels te behouden is goed onderhoud van belang. Daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerde collectie onderhoudsproducten aan van onder andere de merken James Onderhoud, Oranje Furniture Care en Woca Houtbescherming om ervoor te zorgen dat je interieur jarenlang meegaat.

Hulp nodig met het vinden van de juiste onderhoudsproducten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurstylisten of kom langs in één van onze woonwinkels.

Nu winkelen per
Alle filters
Alle filters
Alle filters
Prijs
Klaar
Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

7 van de 7

Oplopend sorteren
Page:
 1. Oranje Furniture Care

  Textile Cleantex

  € 9,99
 2. Oranje Furniture Care

  Textile Power Cleaner

  € 13,25
 3. Oranje Furniture Care

  Pilling Remover

  € 19,-
 4. Oranje Furniture Care

  Textile Protector

  € 14,99
 5. Oranje Furniture Care

  Textile Anti Static

  € 24,95
 6. Oranje Furniture Care

  Textile Refresher

  € 14,95
 7. Kom het bekijken in één van onze winkels

  Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.

 8. Oranje Furniture Care

  Textile Care Kit - Clean & Protect

  € 24,99
Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

7 van de 7

Oplopend sorteren
Page:

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.

Onderhoud textiel

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Een beetje bloed aan je vinger of een gebakje wat op de stoffen bank of vloerkleed valt kan zorgen voor grote vlekken. Voor jouw plezier en de levensduur van jouw bank is het belangrijk dat je de bank beschermt. Dit kun je doen door de beschermingsvloeistof van Oranje te gebruiken. 

Textile Care Kit – Clean & Protect: een compleet pakket voor het reinigen en beschermen van natuurlijke en synthetische (microvezel) stofsoorten. Dit onderhoudsset bevat een sprayflacon Textile Cleantex voor het reinigen en een spuitbus Textile Protector voor het beschermen van je stoffen bekleding. Om het compleet te maken, zit er ook een katoenen reinigingswashand en een poetsdoek bij.

Textile Protector Spray: dit beschermingsmiddel is geschikt voor alle textielsoorten en is verpakt in een handige spuitbus van 500 ML. Het beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Het is niet alleen toepasbaar op stoffen bekledingen van meubels, maar ook voor andere interieurstoffen (gordijnen, tafellinnen, lampenkappen), zonwering, tuinkussens en bekleding van auto’s, boten of caravans.

Reinigen van stoffen bekledingen

Textile Cleantex: dit schoonmaakmiddel is geschikt voor alle natuurlijke en microvezelstoffen en is verpakt in een handige sprayflacon van 500 ML. Het is geschikt om vlekken van bijvoorbeeld bloed, drank en eten te verwijderen uit de stof en kan ook gebruikt worden voor tapijt, autobekleding, vloerbedekking en zelfs voor microleersoorten.

Textile Power Cleaner: dit schoonmaakmiddel is geschikt voor alle synthetische en microvezelstoffen en is verpakt in een handige sprayflacon van 500 ML. Zoals de naam al aangeeft, is het geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil van bijvoorbeeld eten of uitscheiding van mens en zoogdier. Daarnaast is het geschikt voor andere stoffen oppervlaktes zoals gordijnen, meubelstoffen, tuinkussens etc.

 

Overige onderhoudsmiddelen voor stoffen bekledingen

 

Textile Anti-Static: dit onderhoudsmiddel is geschikt voor alle natuurlijke en microvezelstoffen en is verpakt in een handige sprayflacon van 500 ML. Het middel zorgt ervoor dat de statische lading van stoffen minder wordt. Het is ook goed te gebruiken voor andere stoffen oppervlaktes zoals tapijt, gordijnen, tuinkussens etc.

Textile Refresher: dit onderhoudsmiddel is geschikt voor alle natuurlijke en microvezelstoffen en is verpakt in een handige sprayflacon van 500 ML. Het middel zorgt ervoor dat onaangename geurtjes verdwijnen (braaksel, urine, rook) en het stoffen oppervlakte weer fris ruikt. Het is ook goed te gebruiken voor andere stoffen oppervlaktes zoals autobekleding, tapijt, tuinkussens etc.

Pilling Remover: dit apparaat helpt je bij het verwijderen van pilling op de stoffen oppervlaktes. Kort samengevat is pilling het ontstaan van bolletjes op je bekleding. Dit kan komen door slijtage van de stof of door de eigenschappen van de stof.

Algemene informatie en tips over stoffen bekledingen

Plooivorming: wanneer je nieuwe meubel geleverd wordt, is de bekleding nog strak en stug. Door gebruik wordt de bekleding vanzelf soepeler, afhankelijk natuurlijk van het type materiaal en de hardheid van de zitting. Dit kan tegelijkertijd zorgen voor plooivorming, bij de ene stof en zitvulling meer dan bij de ander maar niet helemaal te voorkomen.

Tips: schud kussens met een losse vulling regelmatig op; gebruik zitplaatsen ongeveer evenveel en wissel de kussens regelmatig van plaats; pas op met overmatige warmte of kou en plaats daarom een meubel niet te dicht bij een radiator of airconditioning; vermijd directe inval van zonlicht, hierdoor kan de kleurechtheid van de bekleding vervagen; let op met huisdieren.

Uitvoeringen:

Zitmeubels

Merken:

Oranje