Kunstleer

Kunstleer

Om de levensduur en de schoonheid van je meubels te behouden is goed onderhoud van belang. Daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerde collectie onderhoudsproducten aan van onder andere de merken James Onderhoud, Oranje Furniture Care en Woca Houtbescherming om ervoor te zorgen dat je interieur jarenlang meegaat.

Hulp nodig met het vinden van de juiste onderhoudsproducten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurstylisten of kom langs in één van onze woonwinkels.

Nu winkelen per
Alle filters
Alle filters
Alle filters
Prijs
Klaar
Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

2 van de 2

Oplopend sorteren
Page:
  1. Oranje Furniture Care

    Leatherlook Care Kit - Clean & Care

    € 12,50
  2. Oranje Furniture Care

    Leatherlook Clean & Care

    € 11,50
Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

2 van de 2

Oplopend sorteren
Page:

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.

Onderhoud kunstleer

Dit reinigings- en onderhoudsset is speciaal voor jouw leatherlook, PU leer en skaileer meubilair. Reinig en onderhoud jouw meubilair zodat je er langer plezier van kunt hebben. Het Clean & Care set reinigt vlekken, voed het materiaal en geeft het meubilair weer een frisse uitstraling. Het middel is PH-neutraal en als bonus ruikt het ook nog eens lekker.

Test het middel altijd eerst op een onopvallende plaats om te zien of het geen kleurverschil veroorzaakt. Is dit wel het geval of gebeurd er iets vreemds, neem contact op met Oranje. Voor het verwijderen van vlekken spijt je het middel op de vlek, na 15 minuten neem je het af met een doek. Je herhaalt de eerder genoemde actie tot de vlek verdwenen is. 

Uitvoeringen:

Zitmeubels

Merken:

Oranje