Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Klantenservice

Wij helpen je graag verder

Naar klantenservice
Advies van een binnenhuisadviseur

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

  Hulp nodig bij het bestellen van een artikel of een vraag over ons assortiment? Je kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen via 0113 224 122. Een e-mail kun je sturen naar: info@tmcwonen.nl. Je kunt via onze website ook een contactformulier invullen.

 • Hoe lang is de garantietermijn?

  Bij de aankoop van een meubel heb je twee jaar garantie en in het derde jaar wordt 50% van de kosten vergoed. TMC Wonen is een CBW-erkende onderneming. De Centrale Branchevereniging Wonen is een overkoepelende organisatie die onder andere standaarden voor garantietermijnen bepaald. TMC Wonen geeft bovenop deze standaard van twee jaar, extra garantie. Is de garantietermijn op je meubels verlopen en heb je toch een vraag? Bel dan naar 0113 224 122 of stuur een mail naar info@tmcwonen.nl, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.  

  Naast de standaard garantievoorwaarden zijn er verlengde garantie termijnen mogelijk. Deze worden gesteld door de leverancier, wanneer dit geldt voor jouw meubels wordt je hierover geïnformeerd bij de aankoop.

  Verder is het mogelijk om een aanvullende garantie aan te schaffen voor je zitmeubel, de Premium Service. Hiermee krijg je 5 jaar volledige garantie op vlekkenservice en op de constructie van het zitmeubel. De orderbevestiging en/of factuur dient als garantiebewijs van de aanschaf.

  Heb je een vraag of wil je een service melding maken? Neem dan contact met ons op en houdt je klant- en/of ordernummer bij de hand. Zo kunnen we jou nog sneller verder helpen!

 • Waar kan ik terecht voor zakelijke bestellingen?

  Voor zakelijke bestellingen kan je terecht bij TMC Project. Je kan vrijblijvend contact opnemen met onze projectinrichters. Voor algemene vragen kun je bellen naar 0113 224 126 of mailen naar info@tmcproject.nl.

 • Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvangen heb?

  Wat vervelend dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen. Om te achterhalen waar jouw bestelling is, willen wij dit graag onderzoeken. Hiervoor kan je bellen naar 0113 224 122 of een mail sturen naar info@tmcwonen.nl.

 • Bedrijfsnaam: TMC Wonen
 • Kamer van Koophandel: 22028142
 • BTW nummer: NL804410306B01