Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Bruine Rolgordijnen
Luxaflex Rolgordijnen Op Maat

Verschillende typen binnenzonwering

Het uitgebreide assortiment binnenzonwering bij TMC Wonen biedt ontzettend veel mogelijkheden. Ieder binnenzonwering product heeft zijn eigenschappen en functies en daarom is een goed advies uiterst belangrijk. In onze woonwinkels vind je een uitgebreide presentatie met talloze praktijkvoorbeelden van de verschillende types binnenzonwering. Deze voorbeelden ondersteunen we met de kennis van onze adviseurs om te zorgen dat jij altijd de juiste keuze maakt. Binnenzonwering is maatwerk, daarom maken we het advies volledig met een meting ter plaatse. Zo maken we een product op maat voor jou thuis!

Voor- en nadelen

  • Voor ieder raam een oplossing op maat
  • Veel verschillende type producten en designs
  • Verschillende montage- en bedieningsmogelijkheden
  • Eigen opgeleide monteurs die het product vakkundig monteren
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Plissé Shades
Luxaflex binnenzonwering blauwe Plissé Shades

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering zijn zo goed als eindeloos. Als eerste zijn er verschillende productsoorten beschikbaar, denk aan jaloezieën, vouwgordijnen, duettes, plisségordijnen, rolgordijnen, silhouettes en shutters. Bij ieder product op zich kun je vervolgens kiezen voor de kleur, de maatvoering, bediening en de wijze van monteren. Op deze manier maak het product volledig eigen en passend bij jouw interieur en persoonlijke woonwensen. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van de juiste keuzes!

Bece Duo Rolgordijnen

Kies voor een advies van een binnenhuisadviseur

Deskundig advies is de basis van een goede keuze voor je binnenzonwering. Onze adviseurs zijn opgeleid door de verschillende fabrieken en hebben daarnaast veel ervaring in het vertalen van jouw wensen naar de juiste keuze voor een product. Door de kennis die binnenhuisadviseurs met elkaar én met de vakmensen delen, zorgen praktijkervaringen voor een continue verbetering van de adviezen. Ben je van plan naar één van onze winkels te komen? Neem dan wat foto’s van de huidige situatie mee, met daarbij globale maten. Hierdoor kunnen we tijdens het eerste advies al gelijk focussen op jouw persoonlijke woonsituatie.

Elektrisch Bedienbare Silhouette Shades
Adviseur Binnenzonwering

Marjorie

Een product op maat gemaakt voor jouw raam naar jouw wensen, daar geniet je pas echt van

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe binnenzonwering

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Bij aankomst ‘s ochtends vroeg was de parketteur enigszins verbaasd dat onze vloer met waterschade er nog in lag. Nadat duidelijk was geworden dat het niet de bedoeling was dat wij hem er zelf uithaalden is ie aan de slag gegaan. Voor ik het wist was de oude vloer eruit én keurig opgeruimd in de bus verdwenen… Aan het einde van de middag lag de complete vloer inclusief nieuwe plinten er keurig netjes in. Wij hebben een behoorlijk grote woonkamer met aanbouw en keuken. Ik vond het oprecht een knappe prestatie dat het zo snel gelegd is allemaal.
Wisselende ervaringen maar dit vooral vanwege bepaalde complexiteit en niet standaard situaties. De communicatie tussen verkoop en uitvoering kan echt wel beter, zeker wanneer er (blijkbaar) afgeweken word van een standaard. Wanneer je echter een standaard product afneemt en laat monteren dan gaat dit erg goed, snel en netjes. Producten zijn kwalitatief hoogwaardig.
Mooi op tijd geleverd. De kastdeurtjes werden perfect afgesteld. Super blij mee
Zonder problemen verlopen