Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Bruine Rolgordijnen
Luxaflex Rolgordijnen Op Maat

Verschillende typen binnenzonwering

Het uitgebreide assortiment binnenzonwering bij TMC Wonen biedt ontzettend veel mogelijkheden. Ieder binnenzonwering product heeft zijn eigenschappen en functies en daarom is een goed advies uiterst belangrijk. In onze woonwinkels vind je een uitgebreide presentatie met talloze praktijkvoorbeelden van de verschillende types binnenzonwering. Deze voorbeelden ondersteunen we met de kennis van onze adviseurs om te zorgen dat jij altijd de juiste keuze maakt. Binnenzonwering is maatwerk, daarom maken we het advies volledig met een meting ter plaatse. Zo maken we een product op maat voor jou thuis!

Voor- en nadelen

  • Voor ieder raam een oplossing op maat
  • Veel verschillende type producten en designs
  • Verschillende montage- en bedieningsmogelijkheden
  • Eigen opgeleide monteurs die het product vakkundig monteren
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Plissé Shades
Luxaflex binnenzonwering blauwe Plissé Shades

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering zijn zo goed als eindeloos. Als eerste zijn er verschillende productsoorten beschikbaar, denk aan jaloezieën, vouwgordijnen, duettes, plisségordijnen, rolgordijnen, silhouettes en shutters. Bij ieder product op zich kun je vervolgens kiezen voor de kleur, de maatvoering, bediening en de wijze van monteren. Op deze manier maak het product volledig eigen en passend bij jouw interieur en persoonlijke woonwensen. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van de juiste keuzes!

Bece Duo Rolgordijnen

Kies voor een advies van een binnenhuisadviseur

Deskundig advies is de basis van een goede keuze voor je binnenzonwering. Onze adviseurs zijn opgeleid door de verschillende fabrieken en hebben daarnaast veel ervaring in het vertalen van jouw wensen naar de juiste keuze voor een product. Door de kennis die binnenhuisadviseurs met elkaar én met de vakmensen delen, zorgen praktijkervaringen voor een continue verbetering van de adviezen. Ben je van plan naar één van onze winkels te komen? Neem dan wat foto’s van de huidige situatie mee, met daarbij globale maten. Hierdoor kunnen we tijdens het eerste advies al gelijk focussen op jouw persoonlijke woonsituatie.

Elektrisch Bedienbare Silhouette Shades
Adviseur Binnenzonwering

Marjorie

Een product op maat gemaakt voor jouw raam naar jouw wensen, daar geniet je pas echt van

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe binnenzonwering

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik had al betaald, de koop is door omstandigheden niet door gegaan, ik krijg mijn geld terug. In een woord SUPER
Doe al langer zaken met TMC, niet altijd de goedkoopste maar ben zeer te spreken over het vakmanschap van de heren bij montage / ophangen etc. Aanbeveling waardig. Makkelijke digital kalender om afspraken te plannen.
Wordt goed geholpen en krijg goed advies.
Al ruim 8 jaar hebben wij contact met TMC en een aantal bestellingen gedaan zoals gordijnen, Jasno Shutters en rolgordijn. TMC heeft een grote keuze, behulpzaam personeel, goede adviezen en top service!