Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Blauwe vouwgordijnen
Luxaflex vouwgordijnen

Verschillende typen binnenzonwering

Het uitgebreide assortiment binnenzonwering bij TMC Wonen biedt ontzettend veel mogelijkheden. Ieder binnenzonwering product heeft zijn eigenschappen en functies en daarom is een goed advies uiterst belangrijk. In onze woonwinkels vind je een uitgebreide presentatie met talloze praktijkvoorbeelden van de verschillende types binnenzonwering. Deze voorbeelden ondersteunen we met de kennis van onze adviseurs om te zorgen dat jij altijd de juiste keuze maakt. Binnenzonwering is maatwerk, daarom maken we het advies volledig met een meting ter plaatse. Zo maken we een product op maat voor jou thuis!

Voor- en nadelen

  • Voor ieder raam een oplossing op maat
  • Veel verschillende type producten en designs
  • Verschillende montage- en bedieningsmogelijkheden
  • Eigen opgeleide monteurs die het product vakkundig monteren
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Plissé Shades
Luxaflex binnenzonwering blauwe Plissé Shades

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering zijn zo goed als eindeloos. Als eerste zijn er verschillende productsoorten beschikbaar, denk aan jaloezieën, vouwgordijnen, duettes, plisségordijnen, rolgordijnen, silhouettes en shutters. Bij ieder product op zich kun je vervolgens kiezen voor de kleur, de maatvoering, bediening en de wijze van monteren. Op deze manier maak het product volledig eigen en passend bij jouw interieur en persoonlijke woonwensen. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van de juiste keuzes!

Silhouette Shades zonwering
Witte Shades Silhoutte

Kies voor een advies van een binnenhuisadviseur

Deskundig advies is de basis van een goede keuze voor je binnenzonwering. Onze adviseurs zijn opgeleid door de verschillende fabrieken en hebben daarnaast veel ervaring in het vertalen van jouw wensen naar de juiste keuze voor een product. Door de kennis die binnenhuisadviseurs met elkaar én met de vakmensen delen, zorgen praktijkervaringen voor een continue verbetering van de adviezen. Ben je van plan naar één van onze winkels te komen? Neem dan wat foto’s van de huidige situatie mee, met daarbij globale maten. Hierdoor kunnen we tijdens het eerste advies al gelijk focussen op jouw persoonlijke woonsituatie.

Rolgordijn
Adviseur Binnenzonwering

Marjorie

Een product op maat gemaakt voor jouw raam naar jouw wensen, daar geniet je pas echt van

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe binnenzonwering

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Werd in Goes zeer prettig geholpen! Oostburg!
Goed, fijn en op maat
In de winkel goed geholpen en er werd de nodige tijd en ruimte genomen om op een rustige manier te kiezen. Vervolgens bij het komen opmeten, gaven ze raad, deze gevolgd en zeer tevreden dat ik geluistert heb. Ze zijn eerlijk en zullen niets aanraden om zomaar te verkopen. De plaatsing verliep ook vlot. Zowel bij het opmeten, als bij plaatsing zeer vriendelijk personeel met kennis van hun vak en hier namen ze eveneens de tijd waardoor je als klant uw geen nummer voelt. Ik heb tmc al aangeraden bij andere.
Duidelijke communicatie en vriendelijk geholpen.