Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Rolgordijnen Werkkamer Verduisterend
Zandkleurig Vouwgordijn Slaapkamer Luxaflex

Ook fan van vouwgordijnen?

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen van TMC wonen zijn met zorg samengesteld. Deze worden vaak toegepast in kinderkamers en slaapkamers en zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten. Vouwgordijnen verduisteren maar zijn ook isolerend, zeker wanneer deze gevoerd zijn. Het minst verduisterend zijn transparante gordijnen en bieden een lichte mate van privacy en lichtfiltering.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen vind je een uitgebreid assortiment vouwgordijnen. Door eerlijk en persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs vind je de vouwgordijnen die passen bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Werkt verduisterend
  • Brengt sfeer in de ruimte
  • Verbetert de akoestiek
  • Vouwgordijnen werken isolerend
  • Biedt privacy
  • Lastig zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd
Luxaflex Woonkamer Zand kleur

Op maat gemaakte vouwgordijnen

Wij maken jouw vouwgordijnen op maat. De keuze opties zijn eindeloos. Zo kun je een selectie maken op het gebied van kleur, stof of plooi kan je ook kiezen voor meerdere kleuren in een gordijn. Na het selecteren van de best passende stof en ophangsysteem wordt alles opgemeten bij jou thuis. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Zwart Vouwgordijn Transparant Luxaflex
Vouwgordijn Luxaflex Groen

Vouwgordijnen in Zeeland

Twijfel je nog welke vouwgordijnen bij jouw interieur passen? Of ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jou? Kom langs in de winkel en laat je adviseren door onze specialisten. De TMC-woonwinkels vind je op drie locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Vanuit bijvoorbeeld Terneuzen, Middelburg of Zierikzee ben je binnen een half uurtje in onze vestiging in Goes, hier kun onder andere terecht voor vouwgordijnen, meubels, raam- en wandbekleding en voor vloeren. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen!

 

Nl Label Earth Vouwgordijn
Binnenhuisadviseur Vouwgordijnen

Gerjanne

Met vouwgordijnen heb je eindeloos veel keuzes

Kom langs in één van onze woonwinkels voor jouw nieuwe vouwgordijnen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Goed geholpen netjes afgewerkt
Meermalen had ik contact met TMC Wonen, eerst over de aankoop van een vloer, later over de aanschaf van duettes en gordijnen. Medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De vloer werd gelegd en bevalt prima. Maar de raambekleding is een ander verhaal. Nadat alles was opgemeten volgde de offerte: 7000 euro voor 7 duettes en 3 gordijnen. Dat zou in feite betekenen dat ik voor deze aankoop 10 jaar lang 700 euro -ofwel bijna 2 euro per dag- zou moeten neertellen. Ik besloot bij een ander bedrijf dat ook zeer goed bekend staat een nieuwe offerte op te vragen. De uitkomst was veelzeggend: voor 3.200 euro werd alles binnen 3 weken geleverd en opgehangen. En ik ben zeer tevreden met het resultaat! Kortom, één telefoontje heeft me een besparing opgeleverd van 3.800 euro. Dat is snel verdiend, toch?!
zo als altijd, top!
Wat ik zocht had ik gevonden