Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Design Hanglamp Moonlight

Design verlichting

Lampen met een plan

Ben je op zoek naar passende verlichting om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Kom dan eens langs bij onze woonwinkel in Goes en laat je verrassen door de verschillende soorten verlichting. Onze lampencollectie bevat maatwerk design lampen van verschillende merken. Onze adviseurs inspireren je niet alleen met de mooiste designlampen, maar geven ook een eerlijk advies middels een uitgebreid lichtplan.

 

Wandlampen

Uniek & Exclusief

Ontdek onze collectie lampen

Lampen zijn er in eindeloos veel soorten en maten. In onze collectie vind je onder andere de prachtige lampen van de merken: Quasar, Terzani, Maseiro en Kundalini. Deze lampen zijn op ambachtelijke wijze ontworpen en gemaakt. De juiste verlichting maakt jouw interieur compleet. Breng de sfeer en allure in jouw interieur met onze unieke, exclusieve lampencollectie. Door middel van een lichtplan kunnen wij een advies geven welke lampen bij jouw interieur passen. 

Lichtplan Op Maat
Designlampen

Lichtplan op maat

In de woonwinkel van TMC Goes is er een breed aanbod van verlichting te vinden. Zo zijn er tal van vloerlampen, tafellampen en hanglampen. Verder kun je hier terecht voor een lichtplan op maat. Bij het lichtplan wordt er gekeken naar waar het beste de lichtpunten kunnen komen en wat voor soort verlichting er gewenst is. Maak een afspraak met onze adviseurs, bespreek jouw woonsituatie en breng jouw interieur tot leven.

Gouden Hanglamp
Verlichttingsspecialist

Chris

The time it takes to make a well-made lamp, is the time it takes to make a lamp well-made

Kom naar TMC Goes voor jouw nieuwe verlichting

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We zijn erg tevreden
Normaal altijd heel tevreden met de service van TMC, maar deze keer een echte tegenvaller. Speciaal iemand geregeld om de installateurs te ontvangen. Maar hét tijdslot van de installateurs klopte voor geen meter. Ze kwamen ongeveer 3 uur later na verloop van het tijdslot. Zonder enige communicatie naar de klant toe. Vertraging kan gebeuren, maar laat dan iets weten naar de klant toe. Installateurs hebben wel goed werk geleverd.
Staan altijd voor je klaar.
Prettig contact in de winkel en een zeer kundig stoffeerder. Resultaat twee keurig gestoffeerde trappen.