Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Design Hanglamp Moonlight

Design verlichting

Lampen met een plan

Ben je op zoek naar passende verlichting om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Kom dan eens langs bij onze woonwinkel in Goes en laat je verrassen door de verschillende soorten verlichting. Onze lampencollectie bevat maatwerk design lampen van verschillende merken. Onze adviseurs inspireren je niet alleen met de mooiste designlampen, maar geven ook een eerlijk advies middels een uitgebreid lichtplan.

 

Wandlampen

Uniek & Exclusief

Ontdek onze collectie lampen

Lampen zijn er in eindeloos veel soorten en maten. In onze collectie vind je onder andere de prachtige lampen van de merken: Quasar, Terzani, Maseiro en Kundalini. Deze lampen zijn op ambachtelijke wijze ontworpen en gemaakt. De juiste verlichting maakt jouw interieur compleet. Breng de sfeer en allure in jouw interieur met onze unieke, exclusieve lampencollectie. Door middel van een lichtplan kunnen wij een advies geven welke lampen bij jouw interieur passen. 

Lichtplan Op Maat
Designlampen

Lichtplan op maat

In de woonwinkel van TMC Goes is er een breed aanbod van verlichting te vinden. Zo zijn er tal van vloerlampen, tafellampen en hanglampen. Verder kun je hier terecht voor een lichtplan op maat. Bij het lichtplan wordt er gekeken naar waar het beste de lichtpunten kunnen komen en wat voor soort verlichting er gewenst is. Maak een afspraak met onze adviseurs, bespreek jouw woonsituatie en breng jouw interieur tot leven.

Gouden Hanglamp
Verlichttingsspecialist

Chris

The time it takes to make a well-made lamp, is the time it takes to make a lamp well-made

Kom naar TMC Goes voor jouw nieuwe verlichting

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We zij goed geadviseerd en de bestelling werd snel geleverd.
Mijn stoelen zijn netjes op de dag zelf afgeleverd, ze zijn keurig in elkaar gezet en het afval is netjes meegenomen. Echter, er bleek één van de drie monteurs ziek te zijn, wat uiteraard kan gebeuren. Men heeft wel besloten om de rit toch volledig af te maken alleen omdat men één persoon miste is alles flink uitgelopen, die beslissing is op zicht heden ten dage al prijzenswaardig maar het had fijn geweest als er zou worden geïnformeerd “ we komen echt wel vandaag maar het loopt aardig uit”
eerlijk
Afspraken netjes nagekomen