Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Zitmeubelen woonkamer
Zitmeubel fauteuil

Laat je adviseren

In onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je een breed assortiment aan zitmeubelen. Wat vind jij belangrijk aan een eetkamerstoel, bank of fauteuil? Ons brede collectie zitmeubelen biedt jou alles aan in jouw woonstijl op het gebied van zitcomfort en uitstraling. Zijn de standaard uitvoeringen niet passend voor jouw interieur? Maak dan kennis met onze maatwerk collecties waar we de zitmeubels maken zoals jij het wilt. Onze adviseurs adviseren en informeren je graag over het juiste zitmeubilair voor jouw specifieke situatie. Laat je online alvast inspireren en informeren. 

Ontdek onze uitgebreide collectie zitmeubelen

Zitmeubelen bank
Roze bank

Banken, fauteuils, eetkamerstoelen en meer!

Een goed zitmeubel kan verschillende doeleinden dienen. Ben je op zoek naar een fijne eetkamerstoel waarop je uren kunt natafelen? Of ben je juist op zoek naar een eetkamerstoel met een actieve zit die bovendien prima dienst doet als bureaustoel tijdens het thuiswerken? Zoek je een bijzetfauteuil waar de kinderen in kunnen hangen, of zoek je een relaxfauteuil die jou het optimale zitcomfort biedt? Zoek je een bank waarmee je op basis van het design een statement maakt in je interieur, of zoek je een gezellige plofbank voor een avondje loungen? Je vindt het allemaal in onze showrooms in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom! 

Zitmeubelen grijze bank
Zitmeubelen fauteuils

Geniet optimaal van op maat gemaakte zitmeubelen

Heeft jouw woonkamer een bijzondere vorm waardoor niet één bank past binnen deze ruimte? Het kan zijn dat er geen standaardoplossingen zijn voor jouw specifieke woonsituatie. Geen nood, TMC Wonen werkt met de beste maatwerk leveranciers. Zo kunnen wij voor iedere ruimte een passende oplossing vinden. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren dankzij onze eigen meubelstoffeerderij. Onze meubelstoffeerders staan voor je klaar als je bijvoorbeeld een bijpassende poef zoekt bij je nieuwe bank, maar deze niet vindt in de standaard collectie. Ook staan ze voor je klaar als je kussens op maat wilt laten maken voor het bankje wat op maat getimmerd is in je erker. Kom eens langs in onze showrooms, of bezoek de meubelstoffeerderij in Bergen op Zoom of Goes!

Gele hoekbank
Adviseur zitmeubelen Kruiningen

Gerard

Het mooie van ons assortiment is dat wij voor iedere prijsklasse en voor iedere woonstijl een uitgebreid aanbod hebben

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe zitmeubel

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik ben prima geholpen in het filiaal. Na een mogelijke wijziging mijnerzijds is er prettig gereageerd en tot een bevredigende oplossing gekomen. Het bestelde is keurig geleverd en bekwaam geïnstalleerd. Dik tevreden.
In de winkel heel kundig geadviseerd met verschillende aanschaffingen
Dhr Cornelisse heeft naar mijn wensen geluisterd en op een prettige manier geadviseerd. Ik ben zeer tevreden.
bij aankoop van woning interieur geen betere leverancier in de weide omgeving