Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Dennebos vloeren
houten vloer Dennebos

Voel je thuis

Dennebos vloeren bij TMC Wonen

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de houten vloeren van Dennebos Flooring in de regio Goes en Bergen op Zoom. Dennebos, een Nederlandse fabrikant, is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de productie van houten vloeren. Doordat iedere opdracht op commissie gemaakt wordt, is er veel maatwerk mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van de vloer, dit kan zijn gerookt, behandeld met naturel olie, behandeling met kleurolie, geloogd, naturel of zwart gestopt. Samen met de 6 kleurgroepen zorgt dit ervoor dat er voor iedere woonstijl een toepasselijke vloer is. Het hout is gecertificeerd, duurzaam en kwalitatief door de 2 lagen constructie: 5,5 mm massieve toplaag op een 12 mm dikke onderplaat. We spreken dan van een parket vloer. Dit unieke natuurproduct in jouw inrichting? Kom langs in onze houten vloerenstudio en we leggen precies uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw inrichting.

Beleef Dennebos

Kom naar één van onze woonwinkels en laat je adviseren door onze deskundige adviseurs. Zij geven persoonlijk advies over welke vloer bij jouw woonstijl past.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Dennebos

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zeer goede vakmensen die mijn mooie vloer hebben gelegd
Jammer vond ik dat na 2 weken al service nodig was en dat dat dan direct doorgestuurd werd naar i proteqt service. Ik vind dat best onpersoonlijk. Vervolgens moet je dan online formulieren invullen en nu na ruim 4 weken zijn ze nog steeds niet geweest. Er staat wel een afspraak gepland.
Prima service
Service is netjes, spullen zijn niet goedkoop maar over t algemeen wel goede kwaliteit.