Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Dennebos vloeren
houten vloer Dennebos

Voel je thuis

Dennebos vloeren bij TMC Wonen

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de houten vloeren van Dennebos Flooring in de regio Goes en Bergen op Zoom. Dennebos, een Nederlandse fabrikant, is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de productie van houten vloeren. Doordat iedere opdracht op commissie gemaakt wordt, is er veel maatwerk mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van de vloer, dit kan zijn gerookt, behandeld met naturel olie, behandeling met kleurolie, geloogd, naturel of zwart gestopt. Samen met de 6 kleurgroepen zorgt dit ervoor dat er voor iedere woonstijl een toepasselijke vloer is. Het hout is gecertificeerd, duurzaam en kwalitatief door de 2 lagen constructie: 5,5 mm massieve toplaag op een 12 mm dikke onderplaat. We spreken dan van een parket vloer. Dit unieke natuurproduct in jouw inrichting? Kom langs in onze houten vloerenstudio en we leggen precies uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw inrichting.

Beleef Dennebos

Kom naar één van onze woonwinkels en laat je adviseren door onze deskundige adviseurs. Zij geven persoonlijk advies over welke vloer bij jouw woonstijl past.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Dennebos

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het eindresultaat ziet er prachtig uit. We hebben goed contact gehad met de diverse medewerkers, zowel in de winkel als bij het leggen.
Voor de 1e keer bij TMC geweest en meubels en gordijnen gekocht. Prima geholpen, personeel denkt mee. Personeel van de montagedienst is ook prima bevallen. Kortom: wij zullen zeker terugkeren bij TMC als dat nodig is.
Keurig nette winkel medewerkers die goed op de hoogte zijn van de producten die TMC verkopen en weet van hebben en naar gevoel van de klant mee te denken . En de montage van de monteur geweldig!!!!
De bank begin juli besteld,hij zou in oktober geleverd worden ,helaas heb Ik zelf contact opgenomen omdat ik de laatste week van oktober nog niets had gehoord.De bank werd 2 week van december pas geleverd.