Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Dennebos vloeren
Dennebos houten vloer

Voel je thuis

Dennebos vloeren bij TMC Wonen

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de houten vloeren van Dennebos Flooring in de regio Goes en Bergen op Zoom. Dennebos, een Nederlandse fabrikant, is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de productie van houten vloeren. Doordat iedere opdracht op commissie gemaakt wordt, is er veel maatwerk mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van de vloer, dit kan zijn gerookt, behandeld met naturel olie, behandeling met kleurolie, geloogd, naturel of zwart gestopt. Samen met de 6 kleurgroepen zorgt dit ervoor dat er voor iedere woonstijl een toepasselijke vloer is. Het hout is gecertificeerd, duurzaam en kwalitatief door de 2 lagen constructie: 5,5 mm massieve toplaag op een 12 mm dikke onderplaat. We spreken dan van een parket vloer. Dit unieke natuurproduct in jouw inrichting? Kom langs in onze houten vloerenstudio en we leggen precies uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw inrichting.

Beleef Dennebos

Kom naar één van onze woonwinkels en laat je adviseren door onze deskundige adviseurs. Zij geven persoonlijk advies over welke vloer bij jouw woonstijl past.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Dennebos

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Goede producten en uitstekende service.
Snelle afhandeling! Prima geregeld in deze corona tijd!!
Betrokken en service prima,wel wat lange levertijd, maar daar kunnen jullie ook niets aan doen,wel oude stoelen mee genomen en spuitbussen terbescherming meegeleverd,keurig!
Bij het uitzoeken van een nieuw hoofdkussen werden wij deskundig geholpen en koos ik zelfs om eens iets heel anders te proberen. Ik mocht het hoofdkussen twee weken uitproberen. Corona maakte daar bijna twee maanden van, maar e-mail contact leerde mij dat het geen bezwaar was. Toen wij weer voorzichtig de winkel mochten bezoeken, was er vanaf TMC-zijde ook geen enkele druk. Eén mailtje en op de door ons aangegeven tijd stond de bestelling keurig klaar. Niets anders als lof.