Laminaat specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Laminaat vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Laminaat Vloeren

Wat is Laminaat? Laminaatvloeren behoren tot de kunststof vloerbedekking soorten en bestaan uit drie tot vier lagen. De bovenste laag, een transparante en slijtvaste toplaag, bestaat uit meerdere lagen melamine versterkt met korund en beschermt tegen beschadigingen en slijtage. Ook wordt hierin een structuur geperst, het zogenaamde Embossed. De printlaag daaronder is bedrukt met een foto van de hout- of tegelstructuur van de Laminaatvloer. De kernplaat bestaat meestal uit HDF, een hogere kwaliteit MDF, en functioneert als de drager. De onderlaag zorgt er tenslotte voor dat de Laminaat vloer niet kromtrekt of doorzakt. Waar moet je op letten als je een Laminaatvloer koopt? Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de luchtvochtigheid (40 tot 60 procent) en de temperatuur (constant tussen de 19 en 24 graden). Een te droge of vochtige vloer gaat namelijk krom trekken of uitzetten. Let bij de aankoop op de gebruiksklasse, de dikte, kwaliteit en vraag hier naar bij onze deskundige adviseurs. Door onze brede collectie zijn er altijd wel leuke acties en aanbiedingen, zodat je op een goedkope manier een goede vloer kan kopen.

Laminaat merken bij TMC Wonen: NL Label, Ambiant, Quick Step en Berry Alloc

MAAK AFSPRAAK
 • Marjorie

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 11

  Klantvriendelijk en behulpzaam. Dat is Marjorie. Dankzij deze aanpak vinden klanten het fijn door haar geholpen te worden. Marjorie heeft een ruime productkennis en een jarenlange ervaring. Hierdoor heeft ze al talloze klanten blij gemaakt.

 • Groeven & Laminaat in de Badkamer

  Groeven tussen de Laminaat planken zijn er in allerlei soorten en maten. De bekende V-groef (langs de lengtezijdes), 4V-groef (ook langs de breedtezijdes), de U-groef maar ook laminaat zonder groef. Groeven zorgen ervoor dat Laminaat nog meer lijkt op een houten vloer. Het geeft een robuuste uitstraling en beschermt de toplaag doordat vuil en zand zich verzamelt in de voeg. Zonder voeg heeft de vloer een strakkere uitstraling en is de vloer goedkoper. Daarnaast zijn voegen ook vaak de plaatsen waar vocht de vloer in kan dringen.

  Zo zorgt bijvoorbeeld een waterafstotende coating, bij de Hydroseal technologie van Quick-Step, ervoor dat water niet in de groeven van de vloer dringt. Hierdoor zijn laminaatvloeren ook geschikt voor vochtige ruimtes als de badkamer. Benieuwd welke Laminaatvloer in jouw badkamer goed zou staan? Kom langs in één van onze showrooms en laat je uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.

  MAAK AFSPRAAK
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122