Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex Raamhor
Luxaflex Hor

Luxaflex horren op maat

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte Luxaflex hor voor jouw raam? In onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom helpen we je graag verder, want voor ieder raam is er een passende oplossing. Onze eigen, speciaal hiervoor opgeleide monteurs komen de horren bij je thuis opmeten en monteren, zodat we zeker weten dat het goed geplaatst wordt. Zo kun jij zorgeloos gaan genieten van de frisse lucht zonder de overlast van pollen, muggen of andere insecten in je huis. Maak dus snel een afspraak in één van onze winkels!

Goed om te weten over maatwerk Luxaflex horren

  • Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Bijna voor ieder raam een maatwerk oplossing
  • Vakkundig ingemeten en gemonteerd door opgeleide monteurs
  • Leverbaar met speciaal ontwikkeld pollengaas
  • Te bestellen in clearview gaas (minimale zichtbeperking)
  • Zicht wordt iets beperkt
  • Niet uit voorraad leverbaar
Horrenspecialist
Donkere Raamhor

Waarom Luxaflex horren?

Luxaflex horren verhogen het wooncomfort en geven je bij uitstek de mogelijkheid om binnen en buiten in elkaar over te laten lopen. Eindeloos genieten van die zomeravond of van de frisse lucht in je kamer, dat is wat je bereikt met een A-merk hor. Wanneer een hor op maat gemaakt wordt, geeft dit een oplossing waarvan je jarenlang kan genieten. Met de horren collectie van TMC Wonen garanderen we je jarenlang woonplezier!

TMC Is De Horrenspecialist Van Zeeland En Bergen Op Zoom
Maatwerk Raamhor

Zeg nee tegen insecten én ja tegen een goede nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel om overdag te kunnen presteren en een maatwerk hor in je slaapkamerraam helpt je daarbij. Houd die vervelende zoemende insecten buitenshuis. Kies je voor het speciaal ontwikkelde pollengaas, dan houd je ook nog eens vrijwel alle gras- en andere pollen buiten. Handig wanneer je snel last hebt van hooikoorts! Kortom, zeg nee tegen een slechte nachtrust en kies voor een maatwerk hor met vakkundige montage en de garanties van een specialist.

Donkere Hor
Adviseur Luxaflex horren

Adrie

Een maatwerk hor verhoogt je wooncomfort, het hele jaar door!

Laat je adviseren over een maatwerk hor in één van onze woonwinkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Van verkoop tot plaatsing is alles goed verlopen. Vriendelijk en vakkundig.
In mijn hal hebben ze vakkundig en snel vinyl gelegd. Ze werken netjes en de vloer ziet er nu goed uit. Kortom vakwerk. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en het uiteindelijke eindresultaat.
Meubelen, vaas met kunstbloemen stoelen en vloeren , het blijft genieten. Een TMC om naar terug te gaan.
Als trouwe klanten van TMC hebben wij ook voor de inrichting van ons nieuwe huis dit bedrijf ingeschakeld. Wij zijn tot volle tevredenheid geholpen door Nelleke Witte. Zij heeft goede adviezen gegeven voor de inrichting, daarbij ook gebruikmakend van het reeds bestaande interieur. Het geheel van oud en nieuw is een harmonieus geheel geworden.