Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen van TMC Wonen zijn met zorg samengesteld. Deze worden vaak toegepast in kinderkamers en slaapkamers en zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten, waardoor je kunt genieten van een ideale nachtrust.

Vouwgordijnen verduisteren niet alleen de kamer maar zijn ook isolerend, zeker wanneer deze gevoerd zijn en houden hierdoor warmte en koud buiten.

Ook zorgen de verduisterende vouwgordijnen voor optimale privacy. De vouwgordijnen zorgen dat er geen inkijk van buiten naar binnen is.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen vind je een uitgebreid assortiment met vouwgordijnen. Door eerlijk en persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs vind je de verduisterende vouwgordijnen die het beste passen bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Brengt sfeer in de ruimte
  • Verbetert de akoestiek
  • Werkt isolerend
  • Biedt privacy
  • Zelf de lichtinval regelen
  • Nemen weinig ruimt in
  • Lastig zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd

Op maat gemaakte vouwgordijnen

Wij maken jouw verduisterende vouwgordijnen op maat, zodat er geen kieren zijn waar het licht door heen schijnt. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende kleuren, stoffen of plooien en kan je ook kiezen voor meerdere kleuren in een gordijn. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van deze keuze. Na de selectie worden alle ramen bij jouw thuis opgemeten door onze vakkundige vakmensen. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Verduisterende vouwgordijnen in Zeeland

Weet je niet welk verduisterend vouwgordijn bij jouw interieur past? Kom dan langs in onze woonwinkels en laat je adviseren door onze professionele adviseurs. TMC Wonen is te vinden op drie locaties: Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen!

 

Elly

Geniet van een ideale nachtrust met de verduisterende vouwgordijnen

Kom langs in één van onze woonwinkels voor jouw nieuwe verduisterende vouwgordijnen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Uiteraard zijn er altijd kleinigheidjes te noemen, lange levertijd bijv. Maar daar kan TMC ook meestal niets aan doen. Ook de bezorgtermijn kan langer duren dan men wenst. Mijn levering is tenslotte erg belangrijk maar ook bij TMC is het erg druk en heeft men vakantie en werken gewoon mensen. (gelukkig maar) Daarom ook een 9 want niemand is perfect. Maar alle begrip voor omstandigheden. Wij zijn blij en tevreden met jullie! Tot ziens.
Goede services.
Voor herhaling vat baar
De monteur, die de rail aanbracht, hield rekening met mijn situatie. Top!