Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen van TMC Wonen zijn met zorg samengesteld. Deze worden vaak toegepast in kinderkamers en slaapkamers en zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten, waardoor je kunt genieten van een ideale nachtrust.

Vouwgordijnen verduisteren niet alleen de kamer maar zijn ook isolerend, zeker wanneer deze gevoerd zijn en houden hierdoor warmte en koud buiten.

Ook zorgen de verduisterende vouwgordijnen voor optimale privacy. De vouwgordijnen zorgen dat er geen inkijk van buiten naar binnen is.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen vind je een uitgebreid assortiment met vouwgordijnen. Door eerlijk en persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs vind je de verduisterende vouwgordijnen die het beste passen bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Brengt sfeer in de ruimte
  • Verbetert de akoestiek
  • Werkt isolerend
  • Biedt privacy
  • Zelf de lichtinval regelen
  • Nemen weinig ruimt in
  • Lastig zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd

Op maat gemaakte vouwgordijnen

Wij maken jouw verduisterende vouwgordijnen op maat, zodat er geen kieren zijn waar het licht door heen schijnt. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende kleuren, stoffen of plooien en kan je ook kiezen voor meerdere kleuren in een gordijn. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van deze keuze. Na de selectie worden alle ramen bij jouw thuis opgemeten door onze vakkundige vakmensen. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Verduisterende vouwgordijnen in Zeeland

Weet je niet welk verduisterend vouwgordijn bij jouw interieur past? Kom dan langs in onze woonwinkels en laat je adviseren door onze professionele adviseurs. TMC Wonen is te vinden op drie locaties: Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen!

 

Elly

Geniet van een ideale nachtrust met de verduisterende vouwgordijnen

Kom langs in één van onze woonwinkels voor jouw nieuwe verduisterende vouwgordijnen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het resultaat zoals het nu is, is uiteindelijk naar tevredenheid. Maar dit heeft wel enige moeite gekost. De totaalprijs viel erg tegen door een foute berekening in de offerte die door een van jullie medewerkers was gemaakt. Hierdoor moest veel meer materiaal gekocht worden. Ook waren de gordijnen niet goed van lengte waardoor wij deze later opnieuw in moesten leveren om te laten vermaken. Voor het terug laten hangen moesten wij zelf achteraan bellen omdat dit over het hoofd was gezien in de planning. Als laatste kwam de rekening van de laatst gelegde vloer steeds niet. Daar zijn wij zelf na 2 maanden maar eens achteraan gegaan.
Annelies is degene die de winkel in Boz swung geeft. Haar deskundigheid in haar vak en enthousiasme is zo waardevol. Haar kennis van kleuren, materialen en mogelijkheden geven het beeld wat je als klant wenst.
We hebben veel tips en advies gehad mbt onze inrichting. Stoffering, kleuren verf ed. Ook de adviezen voor het kiezen of juist wachten met kiezen van nieuwe meubelen waarderen we zeer. Nu we toe zijn aan nieuwe meubels hebben we ook goede adviezen gehad. Ook afraders! Heerlijk, eerlijk. Top!
Wij zijn goed geholpen in de winkel en ook van de bestellingen die gelegd zijn en opgehangen