Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Eetkamermeubelen
Fauteuil

Meubelen in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Bij TMC Wonen ben je aan het juiste adres voor (her)inrichten van je interieur met meubels. In maar liefst drie woonwinkels, in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom, laten wij duizenden meubels zien.

Een grote collectie meubelen in diverse stijlen en sferen is te vinden bij TMC Wonen. Voor eettafels, kasten, banken, eetkamerstoelen, fauteuils, accessoires, kleinmeubelen en salontafels ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres. De meubelen bieden wij aan in een hoog segment, maar ook in een betaalbaar segment, voor bijvoorbeeld starters. Wij presenteren onze collectie graag in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Kom gezellig langs of maak een afspraak.

Kom langs in één van onze woonwinkels en ontdek het uitgebreide assortiment meubelen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om een persoonlijk en eerlijke advies te geven. Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels vind je een uitgebreid assortiment van alle soorten meubelen. Onze deskundige adviseurs lopen samen met jou door de winkel om het juiste meubel te vinden wat past bij jou woonsituatie.

Musterring grijze bank
Adviseur meubelen

Aart-Jan

Samen met jou stellen we het ideale meubel voor jou samen

Kom naar TMC voor jouw nieuwe meubels

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Vloer besteld en door TMC laten leggen. Monteurs kwamen keurig op tijd. De monteurs hebben met zijn tweeën de vloer professioneel gelegd. Na afronding v/d werkzaamheden hebben ze netjes alles opgeruimd. Wij zijn er zeer tevreden over. Twee verbeterpunten: Eerste: TMC was vergeten om zelf contact op te nemen voor het maken van een montageafspraak. Daar moest ik zelf achteraan. Tweede verbeterpunt is dat ik niet automatisch een orderbevestiging in de e-mail ontving. Ook daar moest ik zelf achteraan.
Gordijnen hangen netjes op en vriendelijk personeel.
de bezorging was heel goed, mannen waren op tijd en zetten netjes de bank in elkaar. Daarvoor was enig telefonisch contact nodig omdat er een misverstand was met de levering van de bank. Dit was natuurlijk niet de schuld van de medewerker (in mijn ogen wel) verkeerde info
Fijn dat jullie thuis konden komen op afspraak om zo de beste oplossingen te kunnen bekijken en bespreken.