Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Eetkamermeubelen
Fauteuil

Meubelen in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Bij TMC Wonen ben je aan het juiste adres voor (her)inrichten van je interieur met meubels. In maar liefst drie woonwinkels, in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom, laten wij duizenden meubels zien.

Een grote collectie meubelen in diverse stijlen en sferen is te vinden bij TMC Wonen. Voor eettafels, kasten, banken, eetkamerstoelen, fauteuils, accessoires, kleinmeubelen en salontafels ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres. De meubelen bieden wij aan in een hoog segment, maar ook in een betaalbaar segment, voor bijvoorbeeld starters. Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils. Wij presenteren onze collectie graag in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Kom gezellig langs of maak een afspraak. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om een persoonlijk en eerlijk advies te geven.

Musterring grijze bank
Adviseur meubelen

Aart-Jan

Samen met jou stellen we het ideale meubel voor jou samen

Kom naar TMC voor jouw nieuwe meubels

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Grotere klus die helaas pas eind van de middag werd opgepakt. Uiteindelijk tot 19.00 uur door moeten werken. Petje af voor de monteurs. Vraag me wel af hoe lang deze mensen dit werk blijven volhouden.
Het verkoop team van TMC weet waar ze over spreken, ze kunnen het product en de procedures duidelijk uitleggen en vragen goed beantwoorden. Gewoonweg TOP. Ook het installatie team heeft haar werk goed afgeleverd, helaas waren er enkele zaken welke hier verbetering kunnen gebruiken. Zaken welke te herleiden zijn naar een betere communicatie met de klant
Dankzij Elly weer een snelle en goede services, producten werden dezelfde dag nog thuisbezorgt, dat was fijn want we zaten in quarantaine.
Geweldige service, in de winkel en bij afleveren.