Buitenmeubelen bij TMC Goes

Voor buitenmeubelen kun je terecht in onze woonwinkel in Goes. Kom langs en ontdek de collectie. Onze adviseurs geven jou graag advies passend bij jouw wensen.

Buitenmeubelen

Een boek lezen, barbecueën of gewoon lekker genieten in de zon? Bij TMC Goes bieden wij een ruime collectie buitenmeubelen van Musterring aan. Met tuinmeubelen transformeer je jouw tuin tot een gezellige plek waar je tot in de late uurtjes kan genieten van de warme temperaturen. Jouw tuin is geheel naar wens in te richten.

Maak het af met buitenzonwering van TMC Wonen. In onze woonwinkel in Goes hebben wij ook verschillende collecties buitenzonwering. Er is keuze uit onder andere screens, markiezen en rolluiken van de merken Luxaflex, Weinor en Sunmaster. Lees meer over buitenzonwering.

Laat je inspireren en kom langs in onze showroom in Goes of maak een afspraak.

Maak een afspraak
 • Coen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 5

  Opzoek naar buitenzonwering? Of het nu een terrasoverkapping of een rolluik betreft, Coen kan je altijd helpen in de zoektocht naar het juiste product. Samen met jou zoekt hij naar een oplossing die aan jouw wensen voldoet!

 • Musterring Outdoor

  Geniet van de warmere dagen met de Musterring Outdoor collectie. De Freilicht buitencollectie bestaat uit verschillende stijlvolle, weerbestendige meubelen en biedt veel comfort. Er is keuze uit outdoor tafels, eetstoelen en -banken, loungebanken, karpetten en verlichting. De eethoeken zijn aan te passen naar jouw wensen doordat ze beschikbaar zijn in diverse kleuren, materialen, maten en vormen.

  Buitenkarpetten
  Ook de buitenkarpetten zijn beschikbaar in vele maten van 80x180 cm tot 320x320 cm of in een ronde vorm welke een diameter heeft van 240 of 320 cm. De Freilicht Nordic collectie bevat natuurlijke kleuren als bruin, beige of groen. Deze zijn gemaakt van 100% polyester. Het model Capri omvat rustige en kleurrijke tinten.

  Jouw sfeervolle tuin creëren? Kom langs of maak hieronder een afspraak met onze adviseur voor persoonlijk, deskundig advies.

  Naast de outdoor collectie heeft Musterring ook meubelen voor binnen. Lees meer over Musterring.

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122