Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Weinor overkapping
Weinor Zonneschermen

Weinor buitenzonwering

Met Weinor heeft TMC Wonen de Rolls-Royce onder de zonweringen in huis gehaald. Weinor is de beste zonweringsproducent van Europa. Het is dan ook een product voor degene die goed niet goed genoeg vinden.

Wanneer je een zonwering van Weinor aanschaft heb je decennia lang plezier van jouw zonwering. Weinor is totaal leverancier van alle denkbare zonwering en ontwikkelt haar producten zelf.

Beleef Weinor

Kom naar onze woonwinkel in Goes en ontdek het uitgebreide assortiment buitenzonwering. In onze winkels staan deskundige adviseurs klaar om jou persoonlijk te adviseren.

Shop Weinor bij TMC in Bergen op Zoom en Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Als altijd ben ik erg tevreden over TMC. Van de verkoopster tot aan de monteur. Alles is correct, klantvriendelijk en professioneel. De monteur nam ook nog de tijd om mij iets uit te leggen over andere producten. Erg fijn.
Prima
Leuk alleen al om door te lopen en alle mooie meubels en artikelen te bezichtigen.
Jammer vond ik dat na 2 weken al service nodig was en dat dat dan direct doorgestuurd werd naar i proteqt service. Ik vind dat best onpersoonlijk. Vervolgens moet je dan online formulieren invullen en nu na ruim 4 weken zijn ze nog steeds niet geweest. Er staat wel een afspraak gepland.