Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Weinor overkapping
Weinor Zonneschermen

Weinor buitenzonwering

Met Weinor heeft TMC Wonen de Rolls-Royce onder de zonweringen in huis gehaald. Weinor is de beste zonweringsproducent van Europa. Het is dan ook een product voor degene die goed niet goed genoeg vinden.

Wanneer je een zonwering van Weinor aanschaft heb je decennia lang plezier van jouw zonwering. Weinor is totaal leverancier van alle denkbare zonwering en ontwikkelt haar producten zelf.

Beleef Weinor

Kom naar onze woonwinkel in Goes en ontdek het uitgebreide assortiment buitenzonwering. In onze winkels staan deskundige adviseurs klaar om jou persoonlijk te adviseren.

Shop Weinor bij TMC in Bergen op Zoom en Goes

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het eerste contact om over dit project te praten gaf meteen een goed gevoel. Met Annelies (Bergen op Zoom) het hele project in kaart gebracht. Toen wij ons akkoord hebben gegeven om het project te starten hebben we een tijdpad gemaakt voor alle werkzaamheden en leveringen met start en einde project. We hadden te maken met één contactpersoon (Annelies) en dat is ons heel goed bevallen. Vele malen tijdens het tijdpad contact gehad met Annelies om te kijken of alles nog volgens de gemaakte afspraken ging. Al met al is TMC voor ons een goede keuze geweest.
Levering en montage was prima! Bij de aankoop kwam er ineens een bedrag bij wat ze "milieuheffing" noemden. Dikke onzin natuurlijk, het is gewoon een verkapte manier om de prijs te verhogen zonder dit vooraf te hoeven noemen. De vrouw achter de balie had ook geen enkel idee waar de kosten precies voor waren.
Alles goed geregeld
Uitstekend advies van Elly, positieve houding van de meedenkende afdeling planning, en vakkundig de Forbo linoleum gelegd door Jan (achternamen niet vermeld om privacy redenen, maar de waardering is er niet minder door)