Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Artelux Gordijnen Actie

Actie Artelux

Vanaf 1 mei krijg je bij aankoop van vier meter gordijnstof van Artelux, de vijfde meter helemaal gratis! Dit is een fantastische gelegenheid om je interieur een upgrade te geven met de prachtige gordijnen van Artelux. In de woonwinkels is er een breed scala aan stijlvolle opties van Artelux om uit te kiezen. Breng snel een bezoek aan één van onze woonwinkels en vraag naar de voorwaarden.

Gordijnen Van Bezt Bij TMC Wonen
Bezt Gordijnen

Wij adviseren je graag bij de keuze van jouw nieuwe op maat gemaakte gordijnen

Ben je op zoek naar een sfeermaker in je nieuwe of bestaande interieur? In onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom vind je de meest uitgebreide collectie van decoratieve gordijnstoffen. Verkrijgbaar van luxe, klassieke varianten tot designstoffen gecombineerd met een design confectie en rail. Verduisterend voor de slaapkamer of juist een inbetween om te combineren met een andere raambekleding. Voor iedere woonstijl, elk interieur en woonsmaak is een mooie gordijnencollectie beschikbaar. Samen met onze adviseur maak je jouw nieuwe gordijnen op maat. Zo kun je gordijnen kopen die hélemaal naar wens zijn.

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs
  • Sfeervol
  • Verschillende confectie en ophangsystemen
  • Verbetert de akoestiek
  • Heeft een isolerend effect
  • Neemt optisch vaak meer ruimte in ten opzichte van in de dagkanten verwerkte raambekleding
Beige Gordijnen Van Bezt
Bezt Collection Gordijnen

Sfeervolle raambekleding

Op maat gemaakte gordijnen - speciaal voor jou

Het begint met het uitzoeken van een gordijnstof die past bij jouw smaak en interieur. Vervolgens bepalen we de manier van confectioneren, oftewel het naaien en afwerken van de stof tot gordijn. Voordat we zover zijn dat we het gordijn kunnen maken is het noodzakelijk om een aantal keuzes te maken. Denk voorbeeld aan de verschillende plooiopties zoals vlinder-, enkele- en waveplooi. Tot slot kies je het juiste ophangsysteem, zoals een gordijnrail of -roede. Onze monteurs komen aan huis om de exacte maten op te nemen en het laatste advies te geven. Aan de hand hiervan worden de gordijnen geproduceerd en gemonteerd door onze vakmensen. Zo maken we van een gordijnstof op maat gemaakte gordijnen die perfect passen in jouw interieur.

Gordijnen Bezt TMC Wonen
Blauwe Gordijnen Van Bezt

Verhoog jouw wooncomfort met isolerende gordijnen

Gordijnen hebben niet alleen een decoratieve functie, ze dragen ook bij aan het isoleren van jouw woning. In onze woonwinkels vind je een ruime collectie gordijnstoffen die speciaal voor jou worden geconfectioneerd in het aterlier. Hierdoor is het mogelijk om uit een ruim aanbod stoffen te kiezen die we kunnen voeren met de gewenste voeringstof. Door te kiezen voor gevoerde gordijnen verbeter je de isolatie van jouw woning. Wel zo comfortabel en fijn voor de portemonnee, want hierdoor hoef je minder te stoken in huis! Laat je inspireren en adviseren in de mogelijkheden en voordelen van gevoerde gordijnen in onze woonwinkels.

Merken

Gordijnen kleuren
Adviseur Gordijnen

Marjorie

De sfeermaker in elk type interieur

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe gordijnen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zeer tevreden over het bezoek op de bedden afdeling, met name voor Dhr. Johan Butijn. De Intake vooraf daarna de SlaapID-sensor, en het advies om tot een goede keus te komen.
Fijn geholpen en keurig werk geleverd
Goede ervaringen
Afgezien van het feit dat de monteur veel te vroeg was, ben ik heel tevreden over de service