Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Gordijnen Zeeland Eetkamer
Gordijnroede

Sfeermakers

Kwaliteit gordijnen bij TMC in Zeeland

Prachtige gordijnen van hoge kwaliteit koop je bij TMC Wonen in Zeeland. Gordijnen zorgen ervoor dat je de privacy behoudt in je woning. Daarnaast heeft deze raamdecoratie ook de functie om te verduisteren en warmte vast te houden in bijvoorbeeld de slaapkamer. Kijk ook eens naar wat onze vouwgordijnen of rolgordijnen kunnen doen met de sfeer in jouw woonkamer of slaapkamer. Bekijk ons uitgebreide aanbod om de perfecte gordijnen te kopen die bij jou passen.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Goes en Kruiningen staan onze deskundige adviseurs voor jou klaar om je meer te vertellen over ons uitgebreide assortiment. Kom langs en laat je inspireren.

Print op gordijn
Kleurrijke gordijnen
Gordijnen hebben een isolerende functie
Wij komen gordijnen altijd deskundig inmeten en monteren
Gordijnen Zithoek Zeeland

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs mogelijk
  • Sfeervol
  • Verschillende confectie en ophangsystemen
  • Verbetert de akoestiek in de ruimte
  • Werkt isolerend
  • Neemt optisch vaak meer ruimte in ten opzichte van in de dagkanten verwerkte raambekleding
Artelux Gordijnen
Gordijnen Op Ringen Zeeland

Verbeteren akoestiek

Laat je gordijnen op maat maken bij een van onze woonwinkels in Zeeland

Gaat je voorkeur uit naar gordijnen met een enkele of dubbele plooi? En heb je al een kleur gekozen voor je gordijnen? Dan maken wij je gordijnen voor jouw woning graag op maat! Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere kleuren toe te voegen aan het gordijn. Heb je een keuze gemaakt? Dan wordt alles opgemeten bij jou thuis. De gordijnen met de gewenste kleur, plooi en het ophangsysteem worden gemaakt. Onze vakkundige monteurs komen bij je langs om je gordijnen op te hangen. Woon je bijvoorbeeld in Middelburg? Dan komen onze monteurs de gordijnen in Middelburg ophangen. Dit doen we door geheel Zeeland.

Raamdecoratie sfeer
Advies van onze binnenhuisadviseur

Welke gordijnen passen bij jouw inrichting

Vind je het lastig om te bepalen wat voor soort gordijnen er in jouw woning in Zeeland passen? Wij geven je graag een persoonlijk en deskundig interieuradvies. Voor een uitgebreid overzicht van alle pakketten, bekijk je onze website. Daar maak je ook eenvoudig een afspraak met een van onze vakkundige specialisten. Wil je liever een afspraak maken in de winkel? Dat kan ook! Vanuit Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Terneuzen ben je binnen 30 minuten in onze woonwinkel in Goes of Kruiningen. We helpen je graag bij het creëren van een interieur op maat.

Merken

Gordijnen Zeeland
Marjorie Advies Gordijnen Zeeland

Marjorie

Gordijnen zorgen voor een warme sfeer in je interieur

Kom naar TMC Wonen in Goes of Kruiningen voor jouw nieuwe gordijnen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Alles volgens afspraak en dus meer dan tevreden
Zeer klantgericht, vriendelijk en deskundig
1 februari bank gekocht, levering zou in de laatste week van april zijn. echter we kregen bericht dat de levering minimaal 6 weken later zou zijn. wat een pech, onze oude bank was al weg. Daar in de winkel, als showmodel, dezelfde bank stond als die wij besteld hadden, vroegen wij of we die dan tijdelijk mochten gebruiken. Dat kon gelukkig en half juni werd de goede bank bezorgd. Hartelijk dank voor deze !
Ik had al betaald, de koop is door omstandigheden niet door gegaan, ik krijg mijn geld terug. In een woord SUPER