TMC Wonen is dé totaalinrichter voor de regio Zeeland. Als gepassioneerd familiebedrijf delen wij graag onze passie voor wonen met jou. Met onze vier woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom kunnen wij jou inspireren en adviseren bij alle elementen van woningstoffering en inrichting. Ontdek onze uitgebreide vloer-, wand- raam- en meubelcollecties.

Interieuradvies Zeeland
Interieuradvies Zeeland Plan

Persoonlijk advies

Laat je adviseren en inspireren

Wij helpen je graag met het inrichten van jouw woning. Of het nu gaat om een enkele ruimte of een gehele nieuwbouw woning. Door onze diverse keuze aan advies pakketten is er altijd een vorm die het beste bij jouw wensen past. Uiteraard is er naast de pakketten altijd maatwerk mogelijk, bespreek vooral met ons wat je van ons verwacht en waarbij wij jou mogen helpen. Ons advies gaat verder dan enkel in de winkel, wij komen op verzoek ook bij jou aan huis.

De mogelijkheden van ons interieuradvies

 • Advies aan huis of in de winkel
 • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
 • Stalenpresentatie
 • Moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • 2D interieurschets / plattegrond
 • 3d interieurontwerp
 • Meubelplan
 • Lichtplan
 • Advies bij nieuwbouwplannen

Interieuradvies in 6 stappen

 1. Jouw woonwensen

  Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een interieuradvies zijn jouw woonwensen. Misschien heb je een goed beeld van welke stijl of kleuren je mooi vindt. Alle inspiratie, bijvoorbeeld aan de hand van een moodboard of foto’s, zijn welkom. We stellen je verder allerlei vragen over jouw woonsituatie. Over het huis waarin je woont, maar ook de gezinssamenstelling is belangrijk, de ligging, wat doe je graag in huis en waar liggen praktische behoeften?

 2. Interieuradvies interieurstylist

  Van idee naar schets

  Jouw wensen werken we samen uit in een schets. Dat kan aan de hand van bouwtekeningen als jouw droomhuis nog wordt gebouwd, of aan de hand van foto’s en plattegronden.

 3. 3d-advies interieur

  Van schets tot visualisatie

  Vind je het moeilijk om het interieur te visualiseren? Dan maken we graag een 2D tekening of 3D ontwerp. Hierin zie je bijna levensecht hoe je interieur eruit komt te zien, inclusief de juiste kleuren en gekozen producten. Kiezen we samen nieuwe meubels of behoud je de bestaande, dan plaatsen we vergelijkbare meubels in het ontwerp.

 4. Technische gegevens

  Ons advies moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook kloppen. Een binnenhuisadviseur houdt tevens rekening met technische aspecten zoals de afmetingen en mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een draai-kiepraam dan zorgen wij voor een passende maatwerk optie. Wij ondervangen dit direct zodat jouw interieurplan haalbaar en functioneel wordt.

 5. Inmeten bij jou thuis

  Om een goed beeld te krijgen van de woning komen we graag bij je thuis om de producten in te meten. Zo gaan we na of de meubels passen en welke maat de raamdecoratie moet hebben. We beoordelen de ondergronden van muren en vloeren en kunnen zo onze stoffeerders gericht aan het werk zetten.

 6. Vakmanschap

  Montage door eigen vakmensen

  Als de door jou bestelde producten bij ons binnen zijn, zorgen onze eigen vakmensen voor vakkundige montage. Jouw binnenhuisadviseur houdt onderwijl contact en beantwoord al jouw vragen. Een binnenhuisadviseur is er voor het gehele adviestraject, van plan tot realisatie.

 7. Binnenhuisadviseur NL Label interieurstylist

  Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We zijn goed gehoplen in de winkel heel veel geduld met het uitkiezen van de gordijnen om tot de juiste keuze te komen. Ook het thuis ophagen door TMC vakmensen beoordelen we als zeer goed.
Alle werkzaamheden keurig netjes en binnen afgesproken tijd nagekomen. Aardig personeel. Alkes wel erg prijzig.
Eind juli hebben wij gordijnen en jaloezieën besteld. We wisten van te voren dat de jaloezieën een wat langere levertijd zal hebben. Dit was voor ons geen enkel probleem. In de winkel werden we geholpen door een vriendelijke medewerkster. We hadden van te voren afgesproken dat we alleen een aanbetaling zouden doen. Het resterende bedrag zouden we bij de levering doen. Vervolgens ontvingen we een factuur waarop stond dat we de gehele betaling in één keer moesten betalen. Dit was wel vervelend, want nu moesten we er weer achteraan gaan. Vervolgens konden we in september de gordijnen ophalen. De gordijnen zouden geleverd zijn bij een magazijn. Bij aankomst bleken de gordijnen geleverd te zijn in de winkel. We waren hier van te voren niet over geïnformeerd. In december vroegen we ons af hoe het zat met de levering van de jaloezieën. We hoorden maar niks van TMC en het zal in oktober of november geleverd worden. Wat bleek nou één van de medewerkers had ons uit het systeem gehaald. Ze hadden ons bij de eerste levering van de gordijnen uit het systeem gehaald. Hierdoor konden ze niet meer voor ons controleren of de jaloezieën al binnen waren gekomen. Uiteindelijk bleken de jaloezieën in het magazijn te liggen Ondanks dat er zoveel mis is gegaan zijn we toch wel tevreden met de gordijnen en de jaloezieën.
.

De woonwinkels van TMC

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels