Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
maatwerk zitten
maatwerk kast

Meubelen op maat

Ben je op zoek naar die ene kast met speciale afmetingen zodat het wél past in jouw interieur? Wil je zelf de indeling kunnen bepalen of moet het in een bijzondere kleur? Bij onze maatwerkcollecties zijn er geen onmogelijkheden! Of het nu gaat om een staande kast, een inloop- of inbouwkast: wij maken het zoals jij het wilt. Dit geldt uiteraard ook voor andere meubelcollecties zoals eetkamertafels, eetkamerstoelen, banken, salontafels etc. Geef je inspiratie de ruimte, laat ons weten aan welke eisen het moet voldoen en wij zorgen in samenspraak met jou voor de ideale oplossing. We gaan de uitdaging graag aan!

Om jezelf te inspireren nodigen we je uit om onze winkel te bezoeken en in een 1 -op-1 gesprek je wensen te bespreken, om zo tot de ideale en unieke oplossing te komen.

Voor- en nadelen

  • Leverbaar in elk materiaal, maat en kleur
  • Onbegrensde mogelijkheden
  • Niet standaard maar speciaal voor jou
  • Overwegend Nederlands fabrikaat
  • Maatwerk meubelen vragen levertijd
Wij Hebben Maatwerk Dat Past Bij Jou
Meubel samenstellen op maat

Laat je adviseren

Wij hebben maatwerk dat past bij jou

Al onze meubels op maat kunnen gemaakt worden in het materiaal wat jij wilt. Van strak design en hoogglans gespoten tot ruw en onbewerkt hout, het is allemaal mogelijk. Banken kunnen gemaakt worden in de afmeting en opstelling die passen in jouw interieur. Je kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 1000 verschillende kwaliteiten en kleuren. Kort samengevat: de mogelijkheden zijn onbegrensd. Zorgt dit bij jou voor keuzestress? Niet nodig. Laat je adviseren door een eerlijke en deskundige adviseur. Door ook thuis advies te geven, kunnen onze adviseurs de kleuren van uw interieur inrichten met uw nieuwe meubel op maat.

kledingkast op maat
Maatwerk zwevend meubel

Kasten op maat

Ben je op zoek naar die ene kast met speciale afmetingen zodat het wél past in jouw interieur? Wil je zelf de indeling kunnen bepalen of moet het in een bijzondere kleur? Bij onze maatwerkcollecties zijn er geen onmogelijkheden! Of het nu gaat om een staande kast op maat, een tv kast, een inbouw- of inloopkast: wij maken het zoals jij het wilt.

Merken

Kasten op maat Zeeland

Gerard

Ik wil samen met jou het unieke meubel dat past bij jou ontwerpen

Kom naar TMC Wonen voor jouw meubel op maat

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik heb mijn woonkamer volledig opnieuw gemeubileerd en gestyld. Gerard Boeder van TMC Kruiningen is 2 maal bij mij thuis geweest om de maten van mijn woonkamer op te nemen en de situatie ter plekke te bekijken. Vervolgens heb ik een helder advies adhv mijn wensen ontvangen. Gerard was zeer betrokken en klantgericht en heeft alles tot in details geregeld met als resultaat een hele mooie woonkamer.
Deze keer een nieuwe bank besteld. Keurig geadviseerd door Marieke. En afspraken netjes na gekomen zoals wij van TMC gewend zijn. De vorige bestelling was dit helaas niet het geval, maar wij hebben vertrouwen in TMC.
Wat de verkoop betreft werden we goed geholpen. Het kleed kwam wat later omdat het nog gemaakt moest worden.Maar toen het kwam was het helemaal onze verwachting. De mannen hebben het zeer goed weg gelegd, ook het antieke slipkleed.
TMC is een prima bedrijf komt na wat er afgesproken is en levert perfect werk af.