Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
TV Meubel Op Maat
TV kast op maat

Kom langs voor inspiratie!

TV meubel op maat

Is de TV kast die in jouw interieur te vinden is enkel een kast om je tv op te plaatsen of is jouw TV meubel juist een pronkstuk van jouw woonkamer? Een mooi, modern hangmeubel kan jouw woonruimte een totaal andere sfeer geven. Onze deskundige adviseurs weten daar alles van. Kom langs in één van onze winkels en laat je persoonlijk adviseren over welke TV kast het best bij jouw woonwensen aansluit.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om jou te adviseren bij de keuze van jouw TV meubel op maat. Door eerlijk en persoonlijk advies kies je een kast die past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Leverbaar in verschillende maten en kleuren
  • Veel verschillende opties
  • Overwegend Nederlands fabrikaat
  • Randapparatuur netjes opgeborgen
  • Randapparatuur kan bediend worden dankzij speciaal materiaal
  • TV kasten op maat vragen levertijd
Interstar kast op maat
Maatwerk meubelen

Laat je adviseren

Kasten op maat gemaakt

Ben je op zoek naar die ene kast met speciale afmetingen zodat het wél past in jouw interieur? Wil je zelf de indeling kunnen bepalen of moet het in een bijzondere kleur? Bij onze maatwerkcollecties zijn er geen onmogelijkheden! Of het nu gaat om een staande kast, een tv kast, een inbouw- of inloopkast: wij maken het zoals jij het wilt.

Merken

Kasten op maat Zeeland
Adviseur maatwerk Kruiningen

Cornelis

Kies voor een TV meubel op maat en maak jouw interieur nog persoonlijker

Kom naar TMC Wonen voor jouw unieke tv kast op maat

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Leuke contacten zeker met Nelleke Jammer dat ze nu ziek is Maar nu gaat het ook goed met de afhandeling ???????!!!!!!!!!!!Top
Mijn ervaring is matig, ook weer bij de aflevering van jaloezie. Wij zijn duidelijk geweest dat het ronde hoeken moesten zijn ivm onze andere jaloezie. Bij het uitpakken/ophangen blijkt het rechte hoeken te zijn. Uiteraard hebben we geen zin om hierover te reclameren. Wij hebben lang moeten wachten en willen het klaar hebben. Mvg vd Burght
Goed
Deskundig personeel, vriendelijk, meedenken.