Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Wandmeubel op maat
Maatwerk

Kasten op maat in de regio Goes en Kruiningen

Een kast op maat biedt dé woonoplossing die perfect aansluiten op het interieur. Hierbij ontstaat er meer opbergruimte en gaat de kast op in de ruimte. Door de vele mogelijkheden kunnen wij de kast in jouw woonstijl ontwerpen. Door te kiezen voor maatwerk kasten kun je jouw interieur volledig personaliseren. Je vindt kasten op maat in Zeeland bij TMC Wonen, waar deskundige adviseurs voor jou klaar staan. TMC is een specialist op het gebied van maatwerk interieurs, maatwerk kasten en maatwerk wandkasten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de maatwerk kast die past bij jouw woonwensen. Zoek jij kasten op maat in Goes of Kruiningen? Kom dan langs of maak een afspraak.

Raak geïnspireerd

Kom langs in één van onze winkels voor kasten op maat in Goes of Kruiningen, óf om inspiratie op te doen. Samen met onze deskundige adviseurs kijken we welke kast op maat past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Leverbaar veel maten en kleuren
  • Niet standaard maar speciaal voor jou
  • Overwegend Nederlands fabrikaat
  • Kasten op maat vragen levertijd
TV Kasten op maat
Kasten Kruiningen

Laat je adviseren

TV Kasten op maat

Een populaire kast op maat is de TV kast. Ben jij op zoek naar een TV meubel of een TV kast op maat? Dan ben je bij TMC aan het juiste adres. Met topkwaliteit van Nederlandse maatwerk meubelleveranciers garanderen wij kwaliteit. Uiteraard bieden wij ook andere maatwerk kasten aan. Kom langs bij TMC Goes of TMC Kruiningen of maak een afspraak voor op maat gemaakte kasten.

Colors kasten op maat
Maatwerk inloopkast

Kasten op maat

Jouw eigen ideeën en jouw eigen maatwerkkast, daarvoor bieden de kasten van Colors de ideale oplossing voor iedere kamer. Schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten en woonkamerkasten: volledig op maat gemaakt zodat het perfect past in jouw interieur. Zoek jij kasten op maat in Zeeland? Kom dan langs in één van onze showrooms (Goes of Kruiningen) om inspiratie op te doen bij de voorbeeldopstellingen en voor uitgebreid advies over de mogelijkheden en toepassingen.

Merken

Kasten op maat Zeeland
Adviseur maatwerk Kruiningen

Cornelis

Samen met jou stel ik dé kast op maat samen die past bij jouw woonwensen

Kom naar TMC Wonen voor jouw unieke kast op maat

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zowel de geboden flexibiliteit betreffende de planning van de diverse werkzaamheden als de kwaliteit van de uiteindelijke uitvoering hebben wij zeer gewaardeerd.
Goed geholpen.Loes is echt een schat zij is heel erg betrokken bij de mensen en zij kijken ook niet naar de kleur of afkomst. TMC krijgt van mij een dikke 10!
Na verhuis had ik enkele meubeltjes nodig voor mijn nieuwe appartement. In de winkel was de service top om mee te denken en uiteindelijk enkele meubels te kiezen en op maat aan te passen. Levering was uitstekend met hulpvaardige kerels.
Er is netjes gewerkt en het ziet er netjes uit.