Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Wandmeubel op maat
Maatwerk

Kasten op maat in de regio Goes en Kruiningen

Een kast op maat zorgt ervoor dat jouw huis nog unieker wordt. Door te kiezen voor maatwerk kasten kun je jouw interieur volledig personaliseren. Kasten op maat vind je bij TMC wonen, waar deskundige adviseurs voor jou klaar staan. TMC is een specialist op het gebied van maatwerk interieurs. Wij gaan samen met jou op zoek naar de maatwerk kast die past bij jouw woonwensen. Kom langs of maak een afspraak.

Raak geïnspireerd

Kom langs in één van onze winkels om inspiratie op te doen. Samen met onze deskundige adviseurs kijken we welke kast op maat past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Leverbaar veel maten en kleuren
  • Niet standaard maar speciaal voor jou
  • Overwegend Nederlands fabrikaat
  • Kasten op maat vragen levertijd
TV Kasten op maat
Kasten Kruiningen

Laat je adviseren

TV Kasten op maat

Een populaire kast op maat is de TV kast. Ben jij op zoek naar een TV meubel of een TV kast op maat? Dan ben je bij TMC aan het juiste adres. Met topkwaliteit van Nederlandse maatwerk meubelleveranciers garanderen wij kwaliteit. Kom langs bij TMC Goes of TMC Kruiningen of maak een afspraak.

Colors kasten op maat
Maatwerk inloopkast

Kasten op maat

Jouw eigen ideeën en jouw eigen maatwerkkast, daarvoor bieden de kasten van Colors de ideale oplossing voor iedere kamer. Schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten en woonkamerkasten: volledig op maat gemaakt zodat het perfect past in jouw interieur. Kom langs in één van onze showrooms (Goes of Kruiningen) om inspiratie op te doen bij de voorbeeldopstellingen en voor uitgebreid advies over de mogelijkheden en toepassingen.

Merken

Kasten op maat Zeeland
Adviseur maatwerk Kruiningen

Cornelis

Samen met jou stel ik dé kast op maat samen die past bij jouw woonwensen

Kom naar TMC Wonen voor jouw unieke kast op maat

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
We zijn er heel fijn geholpen door deskundig personeel en mer een ruime keuze uit het prachtige assortiment. Goede voorlichting, Top !
Zowel in de winkel, als bij het bezorgen en leggen van het vinyl, werden we netjes geholpen. Goed advies en de stoffeerders hebben keurig werk geleverd. Een minpuntje vonden wij het late tijdstip waarop het bericht kwam hoe laat de volgende dag de stoffeerders er zouden zijn. Dit was na half vijf, terwijl de stoffeerders de volgende morgen al om 8 uur aanwezig zouden zijn. De ruimte moest leeg zijn dus een wat vroeger bericht was welkom geweest.
Het is goed alleen als er wat op doet om dat de levering langer duurt moeten ze persoonlijke contact op nemen en niet via de mail
Voldoet volledig aan verwachtingen