Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Woonaccessoires wanddecoratie
Landelijke wanddecoratie

Laat je inspireren

Is je nieuwe interieur net nog niet helemaal af en voelt het nog een beetje kaal aan? Wil je je interieur opfrissen of aanpassen zonder al te grote veranderingen te moeten maken? Dat kan! Met onze woonaccessoires maak je jouw interieur compleet, aangekleed en gezellig. Of je geeft het een compleet andere look door te kiezen voor een andere accentkleur of woonstijl. Kom langs in onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en ontdek de leukste accessoires voor jouw interieur in jouw woonstijl! Of shop online!

Accessoires Goes
Shop-in-shops van BePureHome & By-Boo
Met woonaccessoires geef je jouw interieur een persoonlijke touch
Wooninspiratie
Woonaccessoires landelijk
Luxe woonaccessoires

Laat je adviseren

Jouw huis wordt pas jouw thuis met de leukste woonaccessoires

Misschien herken je het gevoel wel. Je nieuwe meubels zijn geleverd, maar ondanks dat je het mooi vindt, voelt het allemaal nog heel kil en kaal aan. Dat verandert zodra je het interieur aankleedt met woonaccessoires. Sierkussens en een plaid op de bank voor meer warmte en kleur. Leuke fotolijsten met persoonlijke foto’s of juist een kleurrijk schilderij. Een mooie vaas in de vensterbank. Woonaccessoires zorgen ervoor dat jouw interieur een persoonlijke touch krijgt. Daarmee gaat jouw huis voelen als jouw thuis!

Woonaccessoires sierkussens
Woonaccessoires kaarsen

Ontdek onze accessoires shops

Onze accessoires vind je in onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. We bieden je daar inspiratie door de woonaccessoires te plaatsen in realistische voorbeeldopstellingen van een interieur. In onze meubelwinkel in Goes, TMC WoonWenz, vind je een aantal accessoires shops van bekende merken zoals BePureHome en By-Boo. Kom langs, laat je verrassen door het ruime aanbod van woonaccessoires voor jouw interieur en ontvang persoonlijk advies!

Merken

  • BePureHome
  • LifeStyle Home Collection
  • Boltze
  • CoCo Maison
  • By-Boo
  • Dutch Decor
  • Rogon
  • Meer merken
Sierkussens woonaccessoires
Adviseur Accessoires

Loes

Met woonaccessoires geef je jouw interieur een persoonlijke touch

Kom langs in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Koppelstukje trekkoord goed opgelost. Kapotte duette zelf geplakt. Met korting nieuwe kunnen krijgen, maar geen garantie voor de andere 5.
Niet bepaald de ervaring zoals ik die had verwacht van TMC. Veel interne wisselingen gehad waardoor zaken niet goed werden overgenomen. Geïnformeerd over de mogelijkheid om het tapijt met dubbelzijdig tape te leggen, wat bij aankomst van de vloerleggers totaal geen optie bleek te zijn. Factuur die niet klopte en €40.- duurder was dan besproken. Veel mails over en weer moeten sturen om het uiteindelijk geregeld te krijgen. Het zou fijn zijn als TMC dit uit handen neemt van de klant.
Heel vriendelijke monteur. Monteren niet voldoende perfect gebeurd. Daarna Topservice door Johan Witte.
Goed