Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Woonaccessoires wanddecoratie
Landelijke wanddecoratie

Laat je inspireren

Is je nieuwe interieur net nog niet helemaal af en voelt het nog een beetje kaal aan? Wil je je interieur opfrissen of aanpassen zonder al te grote veranderingen te moeten maken? Dat kan! Met onze woonaccessoires maak je jouw interieur compleet, aangekleed en gezellig. Of je geeft het een compleet andere look door te kiezen voor een andere accentkleur of woonstijl. Kom langs in onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en ontdek de leukste accessoires voor jouw interieur in jouw woonstijl!

Ontdek het brede aanbod woonaccessoires

In onze woonwinkels bekijk je een uitgebreid assortiment woonaccessoires en krijg je het beste advies van onze adviseurs. Of shop online!

Accessoires Goes
Shop-in-shops van BePureHome & By-Boo
Met woonaccessoires geef je jouw interieur een persoonlijke touch
Wooninspiratie
Woonaccessoires landelijk
Luxe woonaccessoires

Laat je adviseren

Jouw huis wordt pas jouw thuis met de leukste woonaccessoires

Misschien herken je het gevoel wel. Je nieuwe meubels zijn geleverd, maar ondanks dat je het mooi vindt, voelt het allemaal nog heel kil en kaal aan. Dat verandert zodra je het interieur aankleedt met woonaccessoires. Sierkussens en een plaid op de bank voor meer warmte en kleur. Leuke fotolijsten met persoonlijke foto’s of juist een kleurrijk schilderij. Een mooie vaas in de vensterbank. Woonaccessoires zorgen ervoor dat jouw interieur een persoonlijke touch krijgt. Daarmee gaat jouw huis voelen als jouw thuis!

Woonaccessoires sierkussens
Woonaccessoires kaarsen

Ontdek onze accessoires shops

Onze accessoires vind je in onze winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. We bieden je daar inspiratie door de woonaccessoires te plaatsen in realistische voorbeeldopstellingen van een interieur. In onze meubelwinkel in Goes, TMC WoonWenz, vind je een aantal accessoires shops van bekende merken zoals BePureHome en By-Boo. Kom langs en laat je verrassen door het ruime aanbod van woonaccessoires voor jouw interieur!

Merken

  • BePureHome
  • LifeStyle Home Collection
  • Boltze
  • CoCo Maison
  • By-Boo
  • Dutch Decor
  • Rogon
  • Meer merken
Sierkussens woonaccessoires
Adviseur Accessoires

Loes

Met woonaccessoires geef je jouw interieur een persoonlijke touch

Kom langs in één van onze winkels

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5474 beoordelingen
Prettig winkelen en kopen
alles ws goed geregeld
Mijn omgang met TMC was goed. Bij de koop van de gordijnen, de opmeting en het ophangen vd gordijnen was prima, en ook gezellig. Ik raad TMC zeker aan mbt kwaliteit en omgang met de mensen
De levering keurig bezorgd en in elkaar gezet. Oude stoelen meegenomen, goed contact met de bezorgers.