Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Henders & Hazel meubelen
Henders & Hazel kasten

Voel je thuis

Henders & Hazel, een compleet en uniek meubelmerk

Henders & Hazel is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt Henders & Hazel tot een compleet en uniek meubelmerk. Het is geschikt voor zowel jong als oud vanwege de vele mogelijkheden. Henders & Hazel creëert een rustgevend en gezellige sfeer waarbij je je gelijk thuis zult voelen. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen.

Beleef Henders & Hazel

Wil je Henders & Hazel meubelen beleven? Kom langs in onze woonwinkel in Goes om de meubels in het echt te zien, de stof te voelen en te proberen! Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van advies. We helpen je graag bij het samenstellen van een meubel, zodat dit voldoet aan al jouw woonwensen.

Kom naar TMC WoonWenz voor jouw nieuwe Henders & Hazel meubel

Laat je adviseren én inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
zie boven
Een snelle service . Dit merk je door dat er snel gereageerd word op een ingevulde contactformulier en snelle levering van bestelling. De persoonlijke aandacht die word gegeven door oprecht na te gaan of alles naar wens ging en tijd nemend voor de vragen die er nog zijn. Van A tot Z een uitstekende klantgerichte service.
Een goede ervaring, mooie kwaliteit, klantvriendelijk
Een prettige communicatie en komen beloftes na. Alleen geen dinerbon gekregen, zoals ze hadden aangegeven bij de aankoop. Dat is jammer.