Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luukxs meubelen
Luukxs Bergen op Zoom

Breng een luxe sfeer in huis

Onderdeel van het inspiratiecentrum in TMC Kruiningen en Bergen op Zoom is LUUKXS, een woonstijl met een mix van Italiaans temperament en Hollands vakmanschap. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van het merk. Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van deskundig en persoonlijk interieuradvies!

Op zoek naar een eigentijdse, inspirerende en sfeervolle inrichting? Laat je dan onderdompelen in de zeven sfeerkamers van ons LUUKXS inspiratiecentrums! Wil je het even iets persoonlijker of net iets anders? Dat creëren wij bij TMC Kruiningen en Bergen op Zoom met een advies op maat. Onze binnenhuisadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste kleuren. Wij begeleiden je van idee tot oplevering. Zo vinden wij altijd meubels die geheel passen bij jouw stijl en woonwensen.

Kom langs bij TMC Wonen en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Netjes en correct geholpen
Afspraken correct nagekomen.
prettige mensen, ze helpen en adviseren je perfect, Jammer dat bij de prachtige lamp die we er ook kochten niet werd gezegd dat een zzp'er deze later zou komen ophangen. Door vakanties e.d. stond daardoor de enorme doos met lamp als een sta-in-de-weg in de kamer en dat gedurende enkele weken. Overigens de zzp'er heeft keurig zijn werk uitgevoerd. En wat hebben ze een prachtige meubels.
Je schrikt toch wel van de prijs, maar de kwaliteit straalt eraf. Zowel de service in de winkel als de instalateur namen de tijd en waren erg vriendelijk.