Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Woonkamer BOZ Luukxs
Luukxs Logo Tafel BOZ

Breng een luxe sfeer in huis

Onderdeel van het inspiratiecentrum in TMC Kruiningen en Bergen op Zoom is LUUKXS, een woonstijl met een mix van Italiaans temperament en Hollands vakmanschap. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van het merk. Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van deskundig en persoonlijk interieuradvies!

Op zoek naar een eigentijdse, inspirerende en sfeervolle inrichting? Laat je dan onderdompelen in de zeven sfeerkamers van ons LUUKXS inspiratiecentrums! Wil je het even iets persoonlijker of net iets anders? Dat creëren wij bij TMC Kruiningen en Bergen op Zoom met een advies op maat. Onze binnenhuisadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste kleuren. Wij begeleiden je van idee tot oplevering.

Ontdek LUUKXS

Bezoek onze woonwinkels in Kruiningen en Bergen op Zoom en ontdek de schoonheid van het merk LUUKXS. Naast een mooie, luxe uitstraling biedt dit merk oneindig veel maatwerk mogelijkheden. Zo vinden wij altijd meubels die geheel passen bij jouw stijl en woonwensen.

Kom langs bij TMC Wonen en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Voldoet volledig aan verwachtingen
vakmensen, werken netjes en leveren de kwaliteit die beloofd is.
Ik ben een beetje laat maar wil toch nog even melden dat ik zeer te spreken was over de bezorgers van de meubels. In de winkel ook zeer behulpzaam.
Van begin tot het eind prima service. Makkelijk is ook het contact via de app