Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Woonkamer BOZ Luukxs
Luukxs Logo Tafel BOZ

Breng een luxe sfeer in huis

Onderdeel van het inspiratiecentrum in TMC Kruiningen en Bergen op Zoom is LUUKXS, een woonstijl met een mix van Italiaans temperament en Hollands vakmanschap. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van het merk. Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van deskundig en persoonlijk interieuradvies!

Op zoek naar een eigentijdse, inspirerende en sfeervolle inrichting? Laat je dan onderdompelen in de zeven sfeerkamers van ons LUUKXS inspiratiecentrums! Wil je het even iets persoonlijker of net iets anders? Dat creëren wij bij TMC Kruiningen en Bergen op Zoom met een advies op maat. Onze binnenhuisadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste kleuren. Wij begeleiden je van idee tot oplevering. Zo vinden wij altijd meubels die geheel passen bij jouw stijl en woonwensen.

Kom langs bij TMC Wonen en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Prima
Het hele proces vanaf het eerste contact in de showroom tot en met plaatsing van het gekochte wandmeubel in mijn woonkamer, heb ik als prettig, klantgericht en deskundig ervaren. Twee momenten in het bijzonder: 1) Spontaan aanbod om thuis advies te geven over een eventuele aanpassing van de kleur van de wand waartegen het meubel geplaatst zou worden. 2) De zeer nauwkeurige montage en plaatsing van het meubel bij mij thuis.
Tijdens het verkoop gesprek zijn we klantvriendelijk behandeld zo ook tijdens het contact erna en de mensen die kwamen leggen waren hetzelfde klantvriendelijk en het was te zien dat men plezier in het werk hadden
Onze laatste aankoop was en gevolg op onze vorige aankoop