Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luukxs meubelen
Luukxs Bergen op Zoom

Breng een luxe sfeer in huis

Onderdeel van het inspiratiecentrum in TMC Kruiningen en Bergen op Zoom is LUUKXS, een woonstijl met een mix van Italiaans temperament en Hollands vakmanschap. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van het merk. Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van deskundig en persoonlijk interieuradvies!

Op zoek naar een eigentijdse, inspirerende en sfeervolle inrichting? Laat je dan onderdompelen in de zeven sfeerkamers van ons LUUKXS inspiratiecentrums! Wil je het even iets persoonlijker of net iets anders? Dat creëren wij bij TMC Kruiningen en Bergen op Zoom met een advies op maat. Onze binnenhuisadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste kleuren. Wij begeleiden je van idee tot oplevering. Zo vinden wij altijd meubels die geheel passen bij jouw stijl en woonwensen.

Kom langs bij TMC Wonen en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wees open en eerlijk over de mogelijkheden hoe een meubel goedkoper kan worden, ik snap vanuit commeercieel oogpunt eerst het duurste word geadviseerd. maar ik vind het verevelend dat achter wordt gehouden dat bv: pooten van stoelen ook zonder meer kosten te maken in houd leverbaar zijn.
Bestelde stoelen geleverd juist geleverd Zoals vantevoren gemeld lange levertje
Begin mei zijn ze geweest voor het in te meten en zijn de gordijnen meegenomen. Gordijnen uit oude woning moesten op maat gemaakt worden voor in nieuwe woning. Dit zou toch zeker voor eind mei gereed worden gemaakt. Bij het inmeten stonden ze aan het oude adres, terwijl duidelijk het nieuwe adres was aangegeven. Omdat ik nog niets gehoord had, heb ik dinsdag 31 mei gebeld, zou ik terug gebeld worden, woensdag 1 juni in de ochtend nogmaals gebeld, ik zou een berichtje krijgen van de planning, niets ontvangen, in de avond wederom gebeld, excuses, maar de planning zou echt een berichtje sturen. Donderdag weer gebeld, nog geen bericht. Vakanties van medewerkers en verschillende die niet op de hoogte waren. Er werd beloofd deze dag echt een bericht van de planning te krijgen. Aangegeven dat als ik geen bericht zou ontvangen voor vrijdag voor 12u, ik weer terug zou bellen.. Vrijdag 3 juni na 12u weer maar gebeld, er werd aangegeven dat er een bericht is verstuurd, maar deze heb ik zowel in de gewone mail als in de spam niet ontvangen. Uiteindelijk het nummer gekregen van de planning en deze kon ik na 13u bellen. Gebeld en gevraagd waarom het toch zo lang heeft kunnen duren dat mijn gordijnen ingekort moesten worden. Blijkbaar hebben de gordijnen in een magazijn gehangen, (al dan niet al ingekort) en niemand bleek te weten wát er mee moest gebeuren. Aangegeven dat ik het jammer vind dat er niemand op het idee is gekomen om misschien het nummer te bellen (wat ik toch mag hopen) welke bij de gordijnen heeft gehangen. Excuses vanuit haar, maar ik vond het toch wel erg makkelijk om het zo "af te wimpelen". Uiteindelijk een mail ontvangen met de afspraak bevestiging en daar zie ik nogmaals het oude adres opstaan. Gebeld om door te geven dat er in de mail nog steeds het oude adres staat. Medewerkster gaf aan dat op de bon wel het juiste adres stond. Nu hangen ze mooi en vakkundig opgehangen, maar de communicatie vond ik toch echt wel een minpunt.
Zeer goede resultaat en duidelijke communicatie van begin tot eind. Vooraf werd er ingemeten. De vloeren zijn netjes gelegd; geëgaliseerd en gelegd met PVC plaklaminaat. Het egaliseren had alleen net iets better gekund; de plinten laten duidelijk de kleine oneffenheden zien. De trap is netjes bekleed; het motief mee laten draaien met de trap is iets wat je bij de vakman ziet. Overal: dik tevreden !