Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luukxs meubelen
Luukxs Bergen op Zoom

Breng een luxe sfeer in huis

Onderdeel van het inspiratiecentrum in TMC Kruiningen en Bergen op Zoom is LUUKXS, een woonstijl met een mix van Italiaans temperament en Hollands vakmanschap. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van het merk. Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van deskundig en persoonlijk interieuradvies!

Op zoek naar een eigentijdse, inspirerende en sfeervolle inrichting? Laat je dan onderdompelen in de zeven sfeerkamers van ons LUUKXS inspiratiecentrums! Wil je het even iets persoonlijker of net iets anders? Dat creëren wij bij TMC Kruiningen en Bergen op Zoom met een advies op maat. Onze binnenhuisadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste kleuren. Wij begeleiden je van idee tot oplevering. Zo vinden wij altijd meubels die geheel passen bij jouw stijl en woonwensen.

Kom langs bij TMC Wonen en laat je inspireren

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We zijn uitgebreid geinformeerd over stijlvolle meubels die zouden passen in onze woonkamer en hebben gezamenlijk een keus gemaakt uit een aantrekkelijk (JESS) assortiment.
Heel klantvriendelijk en mooie producten
Gewoon heel goed niks aan op te merken. Fijn contact en overleg. Duidelijke communicatie. Fijne sfeer. Een hele plezierige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Mooie meubels niet heel goedkoop maar zeer goed van kwaliteit . geweldig personeel met goed advies en goede kennis van zaken