Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Houten Vloer
Houten Vloeren Specialist

Kom langs en laat je adviseren

Een compleet assortiment van houten vloeren vind je in onze showrooms in Goes en Bergen op Zoom. Zo vind je er bijvoorbeeld traditioneel samengestelde vloeren die leverbaar zijn in een brede variatie aan houtsoorten. Van de mooie collectie duo planken van de moderne design vloeren (Bauwerk) tot de geleefde, handmatige afgewerkte planken (SilvaFloors). Kortom, voor iedere sfeer, woonstijl en elk interieur is een passende houten vloer te vinden. Kom langs in één van onze winkels voor een op jouw woonsituatie toegepast advies. Wanneer gewenst, is dit uiteraard ook mogelijk op afspraak!

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk (in welke mate afhankelijk van de afwerking)
  • Vele kleuren en afwerking types mogelijk
  • Vele verschillende patronen mogelijk
  • Zeer geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Milieubewuste en ecologisch verantwoorde vloer
  • Vlakke ondervloer noodzakelijk
  • Niet eenvoudig zelf te leggen
Houten Vloerenstudio
Milieubewuste Vloer

Kies voor een milieubewuste vloer met een natuurlijke uitstraling

Onze houten vloeren oftewel parket zijn een uitstekende keuze wanneer je kiest voor milieubewust en ecologisch verantwoord! Dit komt allereerst doordat al het hout wat gebruikt wordt uit Europese milieubewust beheerde bossen met het FSC keurmerk komt. Daarnaast zijn de afwerkingen getest en gecertificeerd op het gebruik van zo weinig mogelijk chemische componenten. Als laatste noemen we de levensduur van parketvloeren. In tegenstelling tot veel wegwerpvloeren gaat een houten vloer, met het juiste onderhoud, makkelijk 20 tot 30 jaar mee. Even lang dus als de tijd die een boom nodig heeft om te volgroeien!

TMC Goes Houten Vloerenafdeling
Houttinten

Houten vloeren & vloerverwarming

Houten vloeren zijn zeer goed te combineren met de meeste types vloerverwarming. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat de vloer volledig verlijmd wordt. In onze collecties is er een ruime keuze aan geschikte vloeren. Een groot voordeel ten opzichte van veel andere, niet natuurlijke, vloeren is dat het warme comfort bij een houten vloer ook voelbaar is wanneer de vloerverwarming geen warme afgeeft. Daarnaast is het bij renovatie vloeren belangrijk om op de verhouding van de weerstand te letten: zolang de weerstand naar onderen (isolatie) hoger is dan de weerstand naar boven zul je geen tot nauwelijks negatieve effecten ervaren van de opgebouwde warmteweerstand.

Merken

Woonkamer Vloer Van Hout
Johan jr adviseur

Johan

Met een houten vloer kies je voor een milieubewuste vloer met een natuurlijke uitstraling

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe houten vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik ben prima geholpen in het filiaal. Na een mogelijke wijziging mijnerzijds is er prettig gereageerd en tot een bevredigende oplossing gekomen. Het bestelde is keurig geleverd en bekwaam geïnstalleerd. Dik tevreden.
De kennis en ervaring van het personeel is er goed. Er wordt meegedacht in oplossingen en niet in problemen. Hierdoor worden producten getoond waar je zelf nooit aan gedacht had. Daarnaast worden de producten professioneel ingemeten en vakkundig opgehangen.
Ik ben naar TMC gekomen om tevreden herinneringen aan tijden waarin jullie mijn huis in Nederland en Spanje hebben ingericht. Vol mooie herinneringen terug naar "mijn Zeeuwe TMC"! Mijn laatste ervaring is wisselend; Verkoop van gordijnen door uw verkoper aan huis geef ik 'n 9. Bevestiging en afhandeling in administratie geef ik 'n 5 Tussendoor afhandeling van mijn klacht over onduidelijkheid enz. 'n 5 Bezorging en het aanbrengen (service) geef ik 'n 8. Situatie nu: rechterkant (stopper?) is eraf. dus niet goed bevestigd. Graag komen herstellen. met groet, Ton Linssen
Het personeel nam alle tijd voor ons. Ze weet waarover ze praat!!