Houten Vloeren Zeeland

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Houten Vloeren Zeeland in de regio van Goes e.o.

Houten Vloeren specialist in Goes

“Een houten vloer is een milieubewuste vloer met een natuurlijke uitstraling die toegepast kan worden in alle interieurstijlen” aldus Niels Witte, houten vloeren specialist bij TMC Goes. Voor informatie over houten vloeren Zeeland, kunt u onze showroom in Goes bezoeken of onze vernieuwde woonwinkel in Bergen op Zoom, als dit dichterbij voor u is. In beide winkels vind u een breed aanbod van houten vloeren en parket.

Een vloer is erg bepalend voor de sfeer van de ruimte waar deze in ligt. Kies daarom voor een goede, duurzame basis welke je met meubels, raam- en wandbekleding helemaal afmaakt. Een houten vloer is hiervoor een perfecte optie waar je nooit op uitgekeken raakt. Houten vloeren brengen je woning tot leven, of je nu gaat voor een lange robuuste plank of een subtiele visgraat. In onze winkel in Goes en Bergen op Zoom hebben we een speciale houten vloeren afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren. Van parket tot massieve houten vloeren, onze specialisten helpen je graag aan de perfecte vloer.

Houten Vloeren merken bij TMC Wonen: Dennenbos, Lieverdink, Silva Floors en Bauwerk.

 • Niels

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 8

  Niels is de spil in het web bij TMC Goes. Als bedrijfsleider is hij verantwoordelijk voor verschillende organisatorische taken. Daarnaast heeft Niels een grote kennis van het assortiment. Mede hierdoor kan hij de perfect interieurstijl voor u cre...

 • Verschil Parket en Houten vloeren

  Het verschil tussen Houten Vloeren en Parket is dat houten vloeren massieve houten planken zijn. Bij parket wordt een massief houten toplaag verlijmd op een onderlaag van multiplex (=multiplank) of meerdere lagen verlijmd vurenhout (=lamelplank). Vooral de multiplank uitvoering zorgt voor een stabiele houten vloer waarbij je veel minder last hebt van werking door vocht. Toch blijft het bij houten vloeren belangrijk om de relatieve luchtvochtigheid binnenshuis in de gaten te houden, zeker in de winter met binnen de verwarming aan en buiten een koude droge lucht. Een optimale luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 60 procent. Je kunt dit meten met een zogenaamde hygrometer. Let op: plaats deze niet bij een buitenmuur of raam want daar is de luchtvochtigheid vaak hoger. In TMC Goes en TMC Bergen op Zoom vind je zowel houten vloeren als parket. We kunnen u in de winkel verder informeren over de mogelijkheden en welke vloer we in uw situatie zouden adviseren.

  MAAK AFSPRAAK

  Dit moet je weten van houten vloeren

  De charmes van een houten vloer zijn de natuurlijke look, levendigheid en het feit dat iedere vloer uniek is. Maar onthoud wel dat het dus een echt natuurlijk product is, welke meer aandacht vraagt dan bijvoorbeeld een PVC. Zo werken houten vloeren altijd, ook wanneer ze verlijmd worden gelegd. Daarnaast is de relatieve luchtvochtigheid van je woning van belang voor de conditie van je vloer. De optimale luchtvochtigheid voor een houten vloer ligt tussen de 50 en 60 procent. Let hier goed op, zeker wanneer er vloerverwarming ligt. Om je te helpen bij het goed onderhouden van jouw vloeren geven we je altijd vooraf uitgebreid advies. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoudsmiddelen of het renoveren van jouw houten vloer. Bezoek onze woonwinkel in Goes voor een deskundig advies.

  Ook kan je voor Houten Vloeren in Bergen op Zoom, Noord-Brabant terecht. Bekijk de contactgegevens van TMC Bergen op Zoom.

  Bekijk winkels
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122