Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bauwerk Houten Vloer Zeeland
Zeeland Houten Vloer Bauwerk

Vloer voor het leven

Houten Vloeren Zeeland

Ben jij op zoek naar houten vloeren in Zeeland, dan ben je bij ons aan het juiste adres in de woonwinkel in Goes. Houten vloeren zijn in oneindig veel soorten, kleuren en maten te verkrijgen. Geen één houten plank is hetzelfde. Houten vloeren gaan ontzettend lang mee en geven je woning een stuk meer sfeer. Het is een duurzaam product en daarom goed voor het milieu. Houten vloeren geven veel charme aan je woning en de natuurlijke look kan gecombineerd worden met elke woningstijl!

Hout is levend materiaal, omdat het uiteraard is gemaakt van bomen. Om deze reden heeft hout dan ook meer aandacht nodig dan PVC. Hout kenmerkt zichzelf dan ook als huiselijk, warm, tijdloos en bovenal prachtig.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar in onze winkels in Zeeland. Zij vertellen jou alles wat je moet weten over de keuze van jouw nieuwe vloer. Kom langs en laat je inspireren.

Een houten vloer is een vloer voor het leven
Parket Bauwerk Woonkamer
Houten vloeren kunnen we geheel renoveren en voorzien van een nieuwe look
Monocoat Zeeland Vloer

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk (in welke mate afhankelijk van de afwerking)
  • Vele kleuren en afwerkingen mogelijk
  • Keuze uit vele patronen
  • Zeer geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Duurzame vloer
  • Vlakke ondervloer noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
Zeeland Houten Vloeren Goes, Middelburg, Vlissingen
Houten vloer badkamer

Advies op maat voor houten vloeren in Zeeland

In onze vestigingen in Goes en hebben wij een groot assortiment aan verschillende soorten houten vloeren. Parket, tapis, massief hout; we hebben het allemaal en wij geven je graag advies over welke vloer het beste bij jou en jouw woning past.

Onze vestiging in Zeeland heeft talloze verschillende houten vloeren. Wij geven je graag advies op maat over welke houten vloeren het beste bij jou passen. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en kijken we wat het beste aansluit op jouw wensen. Daarnaast kijken we naar de ondervloer, aangezien daar ook in elke situatie rekening mee gehouden moet worden. De luchtvochtigheid van de omgeving is ook een belangrijk detail. Deze dient altijd tussen de 50 en 60 procent te liggen. Zo zijn er nog meerdere aspecten waar rekening gehouden dient te worden bij het aanschaffen van een houten vloer. Onze specialisten weten hier alles van en adviseren je als de beste. Wil je een houten vloer bij ons aanschaffen? Dan nemen wij het opmeten en het leggen van houten vloeren in Zeeland voor onze rekening!

Silva Floors Houten Vloer Zeeland
Houten Vloer afwerking

Beste vak- en maatwerk van houten vloeren

Naast het adviseren op gebied van houten vloeren kunnen onze specialisten je adviseren over het renoveren van houten vloeren in Zeeland, of over onderhoudsmiddelen hiervoor. Op die manier garanderen wij jou het beste vak- en maatwerk wat betreft houten vloeren in Zeeland. Kom langs in onze woonwinkels in Goes en bekijk onze speciale houten vloeren afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren.

Merken

Parket Bauwerk
Adviseur Houten Vloeren Zeeland

Johan jr.

Een houten vloer is een vloer voor het leven

Kom naar TMC Wonen in Goes voor jouw nieuwe houten vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
vanaf de bestelling niets dan lof over de service, ook het opmeten liep soepel, de levering verliep moeizaam ik zou het gordijn ophalen en zelf ophangen, na vier weken nog niets gehoord dus zelf gebeld en bleek het gordijn in het magazijn aanwezig, waarom geen seintje dat het binnen was ?? Opgehaald en opgehangen maar 1 plooi en recht stuk tussen de twee laatste plooien te lang zodat het gordijn niet strak zat zoals aangegeven bij het opmeten. Na een week is het opgehaald, en na weer een week een seintje dat het weer binnen was maar de eerste beschikbare datum om het op te hangen was weer een week later en zolang dat is jammer.
voldoende keus en vrij rondkijken. bij vragen is er altijd iemand die je helpt. stel je prijs op advies en begeleiding bij de koop, kan dat ook. heel klantvriendelijk bedrijf
Ik kreeg volledig de ruimte om zelf behang uit te zoeken, Fijn! Jammer dat er te weinig lijm werd geadviseerd, ik moest nog een volle emmer bijhalen.
Snelle reactie om in te meten en te bevestigen! Vriendelijk personeel.