Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Bauwerk Houten Vloer Zeeland
Zeeland Houten Vloer Bauwerk

Vloer voor het leven

Houten Vloeren Zeeland

Ben jij op zoek naar houten vloeren in Zeeland, dan ben je bij ons aan het juiste adres in de woonwinkel in Goes. Houten vloeren zijn in oneindig veel soorten, kleuren en maten te verkrijgen. Geen één houten plank is hetzelfde. Houten vloeren gaan ontzettend lang mee en geven je woning een stuk meer sfeer. Het is een duurzaam product en daarom goed voor het milieu. Houten vloeren geven veel charme aan je woning en de natuurlijke look kan gecombineerd worden met elke woningstijl!

Hout is levend materiaal, omdat het uiteraard is gemaakt van bomen. Om deze reden heeft hout dan ook meer aandacht nodig dan PVC. Hout kenmerkt zichzelf dan ook als huiselijk, warm, tijdloos en bovenal prachtig.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar in onze winkels in Zeeland. Zij vertellen jou alles wat je moet weten over de keuze van jouw nieuwe vloer. Kom langs en laat je inspireren.

Een houten vloer is een vloer voor het leven
Parket Bauwerk Woonkamer
Houten vloeren kunnen we geheel renoveren en voorzien van een nieuwe look
Monocoat Zeeland Vloer

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk (in welke mate afhankelijk van de afwerking)
  • Vele kleuren en afwerkingen mogelijk
  • Keuze uit vele patronen
  • Zeer geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Duurzame vloer
  • Vlakke ondervloer noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
Zeeland Houten Vloeren Goes, Middelburg, Vlissingen
Houten vloer badkamer

Advies op maat voor houten vloeren in Zeeland

In onze vestigingen in Goes en hebben wij een groot assortiment aan verschillende soorten houten vloeren. Parket, tapis, massief hout; we hebben het allemaal en wij geven je graag advies over welke vloer het beste bij jou en jouw woning past.

Onze vestiging in Zeeland heeft talloze verschillende houten vloeren. Wij geven je graag advies op maat over welke houten vloeren het beste bij jou passen. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en kijken we wat het beste aansluit op jouw wensen. Daarnaast kijken we naar de ondervloer, aangezien daar ook in elke situatie rekening mee gehouden moet worden. De luchtvochtigheid van de omgeving is ook een belangrijk detail. Deze dient altijd tussen de 50 en 60 procent te liggen. Zo zijn er nog meerdere aspecten waar rekening gehouden dient te worden bij het aanschaffen van een houten vloer. Onze specialisten weten hier alles van en adviseren je als de beste. Wil je een houten vloer bij ons aanschaffen? Dan nemen wij het opmeten en het leggen van houten vloeren in Zeeland voor onze rekening!

Silva Floors Houten Vloer Zeeland
Houten Vloer afwerking

Beste vak- en maatwerk van houten vloeren

Naast het adviseren op gebied van houten vloeren kunnen onze specialisten je adviseren over het renoveren van houten vloeren in Zeeland, of over onderhoudsmiddelen hiervoor. Op die manier garanderen wij jou het beste vak- en maatwerk wat betreft houten vloeren in Zeeland. Kom langs in onze woonwinkels in Goes en bekijk onze speciale houten vloeren afdeling ingericht met een ruim assortiment aan houten vloeren.

Merken

Parket Bauwerk
Adviseur Houten Vloeren Zeeland

Johan jr.

Een houten vloer is een vloer voor het leven

Kom naar TMC Wonen in Goes voor jouw nieuwe houten vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wij hebben het fijn gevonden dat Johan ons heeft geholpen hij heeft veel ervaring na zoveel jaren.
In ons nieuwe appartement gordijnen, shutters en hordeuren geleverd en geplaatst door TMC. Goede communicatie, installatie en advies. Uitstekende bedrijf!
Alleen maar reden om als huisleverancier te kiezen.
Stoel ophalen verliep niet erg vlot