Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Meubelen op maat Interstar
Interstar maatwerk kast

Interstar kasten

TMC Kruiningen en Bergen op Zoom staan voor maatwerk. Niet alleen advies op maat, maar ook kasten op maat. Een merk wat hierbij niet kan ontbreken is Interstar. Deze Nederlandse leverancier produceert maatwerk wandcombinaties, boekenkasten, boekenwanden en staande of zwevende dressoirs en kasten. Jij bepaalt de samenstelling en afmetingen van het meubel. Hetzelfde geldt voor de kleur, het houtsoort, met greep of greeploos… Kortom: samen te stellen naar jouw wensen.

Waarom past Interstar goed bij TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom? Onze interieuradviseurs inspireren en adviseren in het kiezen en samenstellen van het meubel. Wanneer gewenst, tekenen we dit 3D in uw huidige of nieuwe interieur. Op deze manier is voor het bestellen al te zien hoe het interieur gaat worden met jouw persoonlijke Interstar meubel. Na het samenstellen komen onze eigen vakmensen het inmeten én monteren. Alleen op die manier krijgen deze maatwerk meubelen, én jouw interieur, de zorgvuldigheid die ze verdienen.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Interstar maatwerk kasten

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De verkoopservice is heel goed. Ze nemen alle tijd voor jou! De legservice van de vloerbedekking is vakkundig! TMC heeft een uitgebreid assortiment.
Altijd vriendelijk geholpen Er wordt met je mee gedacht
De mensen die mij hielp zijn heel gewoon, vriendelijk , ervaren in hun vak
Eerste aankoop tevreden.