Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Meubelen op maat Interstar
Interstar maatwerk kast

Interstar kasten

TMC Kruiningen en Bergen op Zoom staan voor maatwerk. Niet alleen advies op maat, maar ook kasten op maat. Een merk wat hierbij niet kan ontbreken is Interstar. Deze Nederlandse leverancier produceert maatwerk wandcombinaties, boekenkasten, boekenwanden en staande of zwevende dressoirs en kasten. Jij bepaalt de samenstelling en afmetingen van het meubel. Hetzelfde geldt voor de kleur, het houtsoort, met greep of greeploos… Kortom: samen te stellen naar jouw wensen.

Waarom past Interstar goed bij TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom? Onze interieuradviseurs inspireren en adviseren in het kiezen en samenstellen van het meubel. Wanneer gewenst, tekenen we dit 3D in uw huidige of nieuwe interieur. Op deze manier is voor het bestellen al te zien hoe het interieur gaat worden met jouw persoonlijke Interstar meubel. Na het samenstellen komen onze eigen vakmensen het inmeten én monteren. Alleen op die manier krijgen deze maatwerk meubelen, én jouw interieur, de zorgvuldigheid die ze verdienen.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Interstar maatwerk kasten

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6489 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Gewoon heel goed niks aan op te merken. Fijn contact en overleg. Duidelijke communicatie. Fijne sfeer. Een hele plezierige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
met tmc is niets mis gewoon goed maar als je een vloer via tmc laat leggen is het duur
Personeel is vriendelijk en deskundig. Geeft ook goede adviezen.
geslaagd voor datgene we zochten, a.d.h.v. advies in de winkel wijzer geworden.