Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Meubelen op maat
Interstar maatwerk kast

Interstar kasten

TMC Kruiningen en Bergen op Zoom staan voor maatwerk. Niet alleen advies op maat, maar ook kasten op maat. Een merk wat hierbij niet kan ontbreken is Interstar. Deze Nederlandse leverancier produceert maatwerk wandcombinaties, boekenkasten, boekenwanden en staande of zwevende dressoirs en kasten. Jij bepaalt de samenstelling en afmetingen van het meubel. Hetzelfde geldt voor de kleur, het houtsoort, met greep of greeploos… Kortom: samen te stellen naar jouw wensen.

Waarom past Interstar goed bij TMC Kruiningen en Bergen op Zoom? Onze interieuradviseurs adviseren in het kiezen en samenstellen van het meubel. Wanneer gewenst, tekenen we dit 3D in uw huidige of nieuwe interieur. Op deze manier is voor het bestellen al te zien hoe het interieur gaat worden met jouw persoonlijke Interstar meubel. Na het samenstellen komen onze eigen vakmensen het inmeten én monteren. Alleen op die manier krijgen deze maatwerk meubelen, én jouw interieur, de zorgvuldigheid die ze verdienen.

Ontdek Interstar

Ontdek de mogelijkheden van Interstar in Kruiningen of Bergen op Zoom. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om jou te inspireren en adviseren bij het kiezen van jouw maatwerk kast.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Interstar maatwerk kasten

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Vriendelijke spelen dierekt in op wijzigen doen wat ze beloven stipt correcte af handeling
Ik heb mijn trap laten bekleden. Op advies van de medewerker die kwam opmeten, ook de zijkanten laten bekleden. En het ziet er echt super uit. Ook in de winkel uitstekend geholpen bij de keuze van de juiste vloerbedekking voor dd trap. Wellicht niet de allergoedkoopste, masr zeker nette prijs en in een woord: top- service.
Gelukkig vielen de onnodige boorgaten weg toen de kast eenmaal ( keurig) in de muur was bevestigd. Dat de monteur een knechtje bij had ,die extra veel aandacht van hem vroeg, was ook niet bevorderlijk voor het plaatsen van de kast. Mede door ondeskundig plaatsen door het knechtje van de glazen platen in de vitrinekast zorgde voor beschadigingen. Heb dit gemeld en zou hiervoor een lakstiftje krijgen. Op moment nog niet binnen.
Prima, veel keuze maar Levertijd was erg lang