Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Meubelen op maat
Interstar maatwerk kast

Interstar kasten

TMC Kruiningen en Bergen op Zoom staan voor maatwerk. Niet alleen advies op maat, maar ook kasten op maat. Een merk wat hierbij niet kan ontbreken is Interstar. Deze Nederlandse leverancier produceert maatwerk wandcombinaties, boekenkasten, boekenwanden en staande of zwevende dressoirs en kasten. Jij bepaalt de samenstelling en afmetingen van het meubel. Hetzelfde geldt voor de kleur, het houtsoort, met greep of greeploos… Kortom: samen te stellen naar jouw wensen.

Waarom past Interstar goed bij TMC Kruiningen en Bergen op Zoom? Onze interieuradviseurs adviseren in het kiezen en samenstellen van het meubel. Wanneer gewenst, tekenen we dit 3D in uw huidige of nieuwe interieur. Op deze manier is voor het bestellen al te zien hoe het interieur gaat worden met jouw persoonlijke Interstar meubel. Na het samenstellen komen onze eigen vakmensen het inmeten én monteren. Alleen op die manier krijgen deze maatwerk meubelen, én jouw interieur, de zorgvuldigheid die ze verdienen.

Ontdek Interstar

Ontdek de mogelijkheden van Interstar in Kruiningen of Bergen op Zoom. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om jou te inspireren en adviseren bij het kiezen van jouw maatwerk kast.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Interstar maatwerk kasten

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Mijn ervaring is matig, ook weer bij de aflevering van jaloezie. Wij zijn duidelijk geweest dat het ronde hoeken moesten zijn ivm onze andere jaloezie. Bij het uitpakken/ophangen blijkt het rechte hoeken te zijn. Uiteraard hebben we geen zin om hierover te reclameren. Wij hebben lang moeten wachten en willen het klaar hebben. Mvg vd Burght
vriendelijk en correcte aflevering
Deskundige, klantgerichte en vriendelijke medewerkers. Een fout bij de aflevering (men had de spullen die bestemd waren voor een klant met dezelfde naam) werd dezelfde ochtend nog hersteld zodat we op de afgesproken tijd toch nog onze plisségordijnen gemonteerd kregen. Complimenten voor de medewerkers.
Alles is goed geregeld vanaf de verkoop degene die komt opmeten tot en met de montage. Dus ben heel tevreden.