Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Meubelen op maat Interstar
Interstar maatwerk kast

Interstar kasten

TMC Kruiningen en Bergen op Zoom staan voor maatwerk. Niet alleen advies op maat, maar ook kasten op maat. Een merk wat hierbij niet kan ontbreken is Interstar. Deze Nederlandse leverancier produceert maatwerk wandcombinaties, boekenkasten, boekenwanden en staande of zwevende dressoirs en kasten. Jij bepaalt de samenstelling en afmetingen van het meubel. Hetzelfde geldt voor de kleur, het houtsoort, met greep of greeploos… Kortom: samen te stellen naar jouw wensen.

Waarom past Interstar goed bij TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom? Onze interieuradviseurs inspireren en adviseren in het kiezen en samenstellen van het meubel. Wanneer gewenst, tekenen we dit 3D in uw huidige of nieuwe interieur. Op deze manier is voor het bestellen al te zien hoe het interieur gaat worden met jouw persoonlijke Interstar meubel. Na het samenstellen komen onze eigen vakmensen het inmeten én monteren. Alleen op die manier krijgen deze maatwerk meubelen, én jouw interieur, de zorgvuldigheid die ze verdienen.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Interstar maatwerk kasten

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De kennis en ervaring van het personeel is er goed. Er wordt meegedacht in oplossingen en niet in problemen. Hierdoor worden producten getoond waar je zelf nooit aan gedacht had. Daarnaast worden de producten professioneel ingemeten en vakkundig opgehangen.
In januarie een bijzettafeltje besteld en is pas geleverd in juli doordat men een fout had gemaakt bij TMC. Niet dat het een probleem was maar wel slordig.
Alles klopt bij TMC. Ten eerste heel goed geholpen in de winkel bij het maken van onze keuzes en goede adviezen gekregen. Ook de planning, levering en montages verliepen heel soepel. De monteurs willen ook kwaliteit afleveren en doen echt hun best. Ook in de toekomst zullen wij zeker weer naar TMC gaan.
Meedenken met klant