Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Meubelen op maat Interstar
Interstar maatwerk kast

Interstar kasten

TMC Kruiningen en Bergen op Zoom staan voor maatwerk. Niet alleen advies op maat, maar ook kasten op maat. Een merk wat hierbij niet kan ontbreken is Interstar. Deze Nederlandse leverancier produceert maatwerk wandcombinaties, boekenkasten, boekenwanden en staande of zwevende dressoirs en kasten. Jij bepaalt de samenstelling en afmetingen van het meubel. Hetzelfde geldt voor de kleur, het houtsoort, met greep of greeploos… Kortom: samen te stellen naar jouw wensen.

Waarom past Interstar goed bij TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom? Onze interieuradviseurs inspireren en adviseren in het kiezen en samenstellen van het meubel. Wanneer gewenst, tekenen we dit 3D in uw huidige of nieuwe interieur. Op deze manier is voor het bestellen al te zien hoe het interieur gaat worden met jouw persoonlijke Interstar meubel. Na het samenstellen komen onze eigen vakmensen het inmeten én monteren. Alleen op die manier krijgen deze maatwerk meubelen, én jouw interieur, de zorgvuldigheid die ze verdienen.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Interstar maatwerk kasten

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6297 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Alles volgens afspraak en de aflevering door vriendelijke mensen. Vakwerk.
Goed
De eerste keer dat we er kwamen was het druk. Afspraak gemaakt en daarna een zeer prettig en persoonlijk gesprek en advies gehad. De levering van het behang was snel ter n de kwaliteit was zeer goed.
Prettig ontvangst altijd met koffie en koek. Goede sortering en kunnen haast altijd met een oplossing komen. Mensen ook met smaak die goed kunnen adviseren. Alles op een prettige rustige manier.