Banken

Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 119

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 119

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Koop je bank in Goes of bestel 'm online

Bank kopen in Goes doe je natuurlijk bij TMC! De woonwinkel in Goes heeft een uitgebreid assortiment banken. Denk aan hoekbanken, longchair-banken, ottomane banken, 2,5 zits, 3 zits of een ruime 3,5 zits bank. De prijzen van de banken starten vanaf €499. Daarom kom je ook voor voordelige banken naar TMC.

Ben je opzoek naar een bank, bankstel, hoekbank, ottomane of longchair van leer? Of een bank of bankstel van stof? Uit een groot assortiment banken kan je per model kiezen uit verschillende soorten stof. De stof/leer keuze bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de bank. Daarnaast speelt de kwaliteit ook mee. Zo kan je kiezen voor stoffen met een hoog martindale gehalte, waardoor de stof minder snelt slijt. 

Samenstellen van de bank

Het samenstellen van de bank is natuurlijk ook mogelijk in de woonwinkel in Goes. Het samenstellen van de bank bestaat uit verschillende stappen, afhankelijk van de mogelijkheden. Jij bepaalt onder meer de opstelling van de bank, eventuele type armleuningen, type poten, stofkeuze / leerkeuze en eventuele type vulling. Per bank kunnen er meer of minder mogelijkheden zijn. Samenstellen van de bank kan online, maar wij adviseren je om langs te komen in onze woonwinkel in Goes.

Bij TMC Kruiningen vind je maatwerk banken. Het samenstellen van de bank is hier nóg uitgebreider. Deze banken worden uit verschillende elementen opgebouwd. Het is mogelijk om de bank volledig naar jouw wens aan te passen. Bekijk deze video, daarin leggen we uit welke mogelijkheden je hebt met maatwerk banken. Onze adviseurs zijn opgeleid om jou te helpen en te adviseren bij het samenstellen van een bank. 

Bankstel kopen

Wil je een bankstel kopen? Bezoek onze woonwinkels of shop online! Stel samen met de adviseur een bankstel samen. Hierbij kijken we uiteraard naar de grootte van het zitgedeelte en adviseren we twee banken van het hetzelfde formaat of juist een kleinere en grotere variant. Bijvoorbeeld een 3 zits bank gecombineerd met een 2,5 zits bank. In onze woonwinkels in Goes en Kruiningen hebben we een ruim assortiment aan 2 zits, 2,5 zits, 3 zits, en 3,5 zits banken. Naast het ruime assortiment, is er ook genoeg keuze in kleur, materiaal en merk. Zo is er altijd wel bankstel dat bij jou en je interieur past.

Als je het lastig vindt om een keuze te maken, kan je altijd advies vragen aan één van onze adviseurs. Zij staan klaar om samen met jou een bank te kiezen die bij jou past. 

Wil je de bank eerst proberen in Goes?

Wil je een bank kopen in Goes? Kom dan naar TMC WoonWenz! Hier vind je uitgebreide collecties banken van verschillende merken zoals: Budget Home StoreXOOON en Henders & Hazel. Kies jij voor budget wonen? Dan kom je naar TMC voor de banken van Budget Home Store. Deze banken zijn bewust betaalbaar én comfortabel.

Koop je bank bij TMC online of koop de bank in de woonwinkel in Goes. Tot snel!

Modellen:

2,5 zits | 2,5 zits + Longchair | 2,5 zits + Ottomane | 3 zits | 3,5 zits | Hoekbank | Longchair

Bank Merken:

XOOON | Henders & Hazel | Budget Home Store | Be Pure Home | Musterring

Lees meer ... ... Verberg