Spiegels

Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Spiegel kopen online

Een spiegel kopen online doe je bij TMC Wonen! We bieden een groot assortiment spiegels aan in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Een spiegel mag in geen één interieur ontbreken. Betrap jij je er weleens op dat je zo vaak in de spiegel kijkt? Een vrouw staat gemiddeld 55 minuten voor de spiegel. De meeste vrouwen zullen het langste voor de spiegel in de badkamer staan, maar even in de spiegel kijken als je de deur uit gaat is wel zo fijn. Zo kan je je haar nog even controleren én kijken of je make-up nog goed zit. Daarom hoort een spiegel in ieder interieur! Het leuke aan een spiegel is dat hij niet alleen praktisch, maar ook nog eens wat toevoegt aan je interieur. Spiegels zijn er in alle woonstijlen en in allerlei vormen en kleuren. Ronde spiegels, grote spiegels, staande spiegels, vierkante spiegels. Zo heb je genoeg keuze uit vormen, maar ook uit stijlen. Zoek je een moderne spiegel? Of juist een landelijke spiegel? Spiegels koop je online of koop je in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

Ronde spiegel

Ronde spiegels koop je bij TMC in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Ronde spiegels geven net dat extra aan een spiegel. De ronde vorm geeft de spiegel een hele andere uitstraling dan een vierkante of rechthoekige spiegel. Zoek jij ronde spiegels in Zeeland, kom naar TMC in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom!

Vierkante spiegel

Het leuke aan vierkante spiegels is dat je ze op bijna elke muur kan ophangen én dat, als je een paar kleinere hebt, je ze speels op kan hangen. De vierkante spiegels zijn daarmee praktisch, maar ook een toevoeging voor je interieur.

Grote spiegel

Een grote spiegel kan je eigenlijk alle kanten mee op. Je kan ze binnen hangen, of buiten. Je kan ze lekker nonchalant tegen de muur zetten of verticaal ophangen. Horizontaal ophangen kan natuurlijk ook. Dit zorgt ervoor, mits op de goede plek gehangen, dat je extra licht in huis krijgt. Hang jij je spiegel liever buiten op? Let er dan op dat deze geschikt is voor buiten. Door een grote spiegel op te hangen lijkt je tuin een stuk groter en kan je net om die ene hoek heen kijken. Zo kan je de kinderen ook in de gaten houden terwijl je zelf in de keuken staat. Grote spiegels bieden veel voordeel, zoals extra licht in huis. Bestel grote spiegels online of kom langs bij TMC in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Je bent van harte welkom om samen met ons de uitdaging aan te gaan om van jouw huis jouw droomhuis te maken.

Uitvoeringen:

Decoratie | Spiegel | Wanddecoratie

Merken: 

Be Pure Home | By-Boo | COCO Maison

Lees meer ... ... Verberg