Woca onderhoudsproducten

Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Woca

Wil je jouw Houten vloer onderhouden, beschermen en reinigen? Kies voor Woca! Woca, afgeleid van Woodcare, produceert kwalititatief hoogwaardige producten voor de bescherming, onderhoud en reiniging van o.a. houten vloeren. De producten zijn zo gemaakt dat deze eenvoudig te gebruiken zijn. De producten benadrukken de natuurlijke uitstraling van het hout. Zo kan je jarenlang van jouw houten vloer genieten & kan het hout mooi oud worden!

Woca Onderhoudsproducten

TMC Wonen is Woca dealer! Daarom vind je op onze shop het volledige assortiment van Woca onderhoudsproducten: Onderhoudsolie, Zeep en Intensiefreiniger. Wil je graag weten hoe je de Woca producten moet aanbrengen die je bij ons hebt gekocht? Bekijk dan de gebruiksaanwijzingen of neem contact met ons op via 0113-224102 of via info@tmcwonen.nl. Onze adviseurs beantwoorden graag jouw vragen. 

Woca Intensiefreiniger

Je dient Woca Intensiefreiniger te gebruiken als basisreiniging en ontvetter van houtoppervlakken in huis. Dit product wordt gebruikt vóór een behandeling met olie en/of zeep.

Woca Onderhoudsolie

Gebruik Woca Onderhoudsolie voor het onderhoud van geoliede houten vloeren. Onderhoudsolie Naturel gebruik je voor naturel of gekleurd geoliede houtoppervlakken. Onderhoudsolie Wit wordt gebruikt voor wit geoliede houtoppervlakken. Voor het gebruik van de olie dien je het houtoppervlak eerst te reinigen met Woca Intensiefreiniger. Na behandeling met de olie is het van belang om het houtoppervlak regelmatig schoon te maken met Woca Zeep.

Woca Natuurzeep

Met Woca Natuurzeep reinig je geoliede houten vloeren. Daarnaast zorgt de zeep ervoor dat de vloer beschermt blijft tegen vocht en vuil. Je dient Woca Zeep Naturel te gebruiken voor naturel of gekleurd geoliede houtoppervlakken. Gebruik Woca Zeep Wit voor wit geoliede houtoppervlakken.

Gebruiksaanwijzing Woca onderhoudsproducten:

Gebruiksaanwijziging Woca Intensiefreiniger
Gebruiksaanwijziging Woca Onderhoudsolie
Gebruiksaanwijziging Woca Natuurzeep

Bekijk ook onze andere onderhoudsproducten

James | Oranje | Polyvine | TMC Wonen

 

Lees meer ... ... Verberg