Interieuradvies aanvragen
Interieuradvies aanvragen

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kan genieten van je interieur. Daarom werken wij met échte binnenhuisadviseurs die jou van interieuradvies kunnen voorzien. Doordat we met verschillende pakketten werken, kunnen we je precies bieden wat jij nodig hebt. Wij staan voor jou klaar in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Wil je liever dat we naar jou toe komen? Dat kan ook!

Binnenhuisadviseur

Maatwerk advies

Interieuradvies op maat: wij denken mee, adviseren & inspireren

Of je nu een nieuwe woning gaat bouwen of dat je jouw slaapkamer wilt restylen. We staan voor je klaar om je te voorzien van een eerlijk en inspirerend advies. Het intake gesprek is volledig gratis, tijdens dit gesprek kijken we welk pakket bij jou past. Wanneer kies je voor een interieuradvies? Als je het even niet meer weet, is het wel zo fijn dat je geholpen kunt worden door een professional. We komen zelfs naar jou toe als je dat fijn vindt. Tot snel in onze winkel óf bij jou thuis.

De mogelijkheden van ons interieuradvies

 • Interieuradvies aan huis of in de winkel
 • Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
 • Stalenpresentatie
 • Moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • 2D interieurschets / plattegrond
 • 3d interieurontwerp
 • Meubelplan
 • Lichtplan
 • Interieuradvies bij nieuwbouwplannen

Interieuradvies in 6 stappen

 1. Jouw woonwensen

  We starten met een gratis intake gesprek, zodat we jouw woonwensen kunnen inventariseren en samen kunnen afstemmen welk interieurpakket bij jou past. Deze stap, het luisteren naar jouw woonwensen, is een hele belangrijke stap in het proces. Misschien heb je een goed beeld van welke stijl of kleuren je mooi vindt. Alle inspiratie, bijvoorbeeld aan de hand van een moodboard of foto’s, zijn welkom. We stellen je verder allerlei vragen over jouw woonsituatie. Over het huis waarin je woont, maar ook de gezinssamenstelling is belangrijk, de ligging, wat doe je graag in huis en waar liggen praktische behoeften?

 2. Interieuradvies interieurstylist

  Van idee naar schets

  Jouw wensen werken we samen uit in een schets. Dat kan aan de hand van bouwtekeningen als jouw droomhuis nog wordt gebouwd, of aan de hand van foto’s en plattegronden.

 3. 3d-advies interieur

  Van schets tot visualisatie

  Vind je het moeilijk om jouw nieuwe inrichting te visualiseren? Dan maken we graag een 2D tekening of 3D ontwerp. Hierin zie je bijna levensecht hoe je interieur eruit komt te zien, inclusief de juiste kleuren en gekozen producten. Kiezen we samen nieuwe meubels of behoud je de bestaande, dan plaatsen we vergelijkbare meubels in het ontwerp.

 4. Technische gegevens

  Ons advies moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook kloppen. Een binnenhuisadviseur houdt tevens rekening met technische aspecten zoals de afmetingen en mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een draai-kiepraam dan zorgen wij voor een passende maatwerk optie. Wij ondervangen dit direct zodat jouw interieurplan haalbaar en functioneel wordt.

 5. Inmeten bij jou thuis

  Om een goed beeld te krijgen van de woning komen we graag bij je thuis om de producten in te meten. Zo gaan we na of de meubels passen en welke maat de raamdecoratie moet hebben. We beoordelen de ondergronden van muren en vloeren en kunnen zo onze stoffeerders gericht aan het werk zetten.

 6. Advies & Montage

  Montage door eigen vakmensen

  Als de door jou bestelde producten bij ons binnen zijn, zorgen onze eigen vakmensen voor vakkundige montage. Jouw binnnenhuisadviseur houdt onderwijl contact en beantwoord al jouw vragen. Een binnenhuisadviseur is er voor het gehele adviestraject, van plan tot realisatie.

 7. Interieur Specialist

  Wij helpen jou graag verder. Maak direct een afspraak.

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Louise Bazen heeft goed meegedacht en een mooi advies uitgewerkt. Schilder Mourits heeft de muren goed afgewerkt en jullie hebben de vloeren netjes gelegd. Nu alleen de ramen en trap nog, maar daar heb ik alle vertrouwen in!
Het hele proces vanaf het eerste contact in de showroom tot en met plaatsing van het gekochte wandmeubel in mijn woonkamer, heb ik als prettig, klantgericht en deskundig ervaren. Twee momenten in het bijzonder: 1) Spontaan aanbod om thuis advies te geven over een eventuele aanpassing van de kleur van de wand waartegen het meubel geplaatst zou worden. 2) De zeer nauwkeurige montage en plaatsing van het meubel bij mij thuis.
Bekwame verkopers nemen alle tijd voor je en geven goed advies.
Snelle terugkoppeling op vragen en wensen. Vriendelijke medewerkers en afspraken werden nagekomen

Interieuradvies in Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen of thuis

Laat je adviseren én inspireren in één van onze winkels of aan huis